Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Apollyon
Pig Cop

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Apollyon »

holy crap. dupa redistribuire psd cred ca face singur 50%.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

McWilliams wrote:Esti surprins? PSD-ul o sa scoata 40-45% in aproape orice situatie. Nimeni nu este suficient de dobitoc incat sa "infiinteze" un partid de stanga - toti o ard "pe dreapta". Deci ceea ce unii considera a fi dreapta/centru-dreapta/extrema dreapta are o fragmentare demna de alcatuira geologica a Carpatilor Orientali. Dincolo, e un monolit solid.
Nu-mi faceam iluzii ca n-ar castiga PSD, dar speram la un procent mai mic si o prezenta mai mare la vot.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Pai a fost o prezenta destul de numeroasa. Insa tu nu prea cuprinzi corect, cu puterea mintii, cati oameni sunt bugetari, pensionari si asistati sociali/someri, ca sa intelegi de ce prinde bine sa auzi un partid care zice "o sa marim lefurile, o sa scadem taxele, o sa construim mai mult, o sa investim mai mult, o sa dam mai putin la straini si o sa tinem mai mult pentru noi - ROMANII, poporul drag lui Dumnezeu".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
zme-ul

Post by zme-ul »

McWilliams wrote:Pai a fost o prezenta destul de numeroasa. Insa tu nu prea cuprinzi corect, cu puterea mintii, cati oameni sunt bugetari, pensionari si asistati sociali/someri, ca sa intelegi de ce prinde bine sa auzi un partid care zice "o sa marim lefurile, o sa scadem taxele, o sa construim mai mult, o sa investim mai mult, o sa dam mai putin la straini si o sa tinem mai mult pentru noi - ROMANII, poporul drag lui Dumnezeu".
si astia tineri au votat pesede, sa nu ne facem ca nu vedem .. sunt destui

cred ca trebuie sa schimbam votul, ca tot suntem in UE
tara care are legeri nu are voie sa voteze, voteaza restul EU pentru respectiva tara - altfel nu ne facem bine
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Tineretea nu este o calitate. Nici macar la fotbalisti (sportivi, in general), daramite la toti oamenii. Exista si oameni maturi, inca in campul muncii sau pensionati, care pot intelege ce rau poate face PSD-ul la carma puterii. Si, la fel de bine, exista "tineri" - care nu au un loc de munca, ci au combinatii; care nu au o educatie, ci au diplome; care nu au ganduri pentru viitor, ci traiesc de pe o zi pe alta etc. Vorbim de "sa vina banii, sa moara dusmanii". Si aia sunt tineri. Si nu-s putini. Si vor "sa o arda ca 50cent" - fara munca, doar din stampila.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Lasati baieti, e vorba de 40% prezenta la vot in toata tara, restul de 60 au dormit. Neamu asta isi merita soarta in mod inversunat si aprig. Pentru ca cei care nu s-au dus la vot au permis mafiotilor astora sa intre din nou la guvernare.
Pe cine o sa mai aud smiorcaind ca in tara nu merge treaba si viata-i greu, o sa bat din palme si o sa zic bravo tati, asa, ia cu paine, ca sa-i aduc aminte de 11.12.2016 cu 45% pentru PSD.
Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Vad reactii ale unor oameni care parca au aterizat ieri in Romania, zau asa. Prezenta de vot a fost doar cu 2% mai mica decat acum 4 ani, iar parlamentarele mereu atrag prezenta de vot mai mica decat prezidentialele. PSD avea toate sansele sa castige la limita asta alegerile in conditiile in care PNL e o adunatura de penibili care au la fel de mari sanse sa faca blat cu PSD cu ideea ca esecurile lor sunt cauzate de imbecilitate cronica.

Totodata nu e prima oara cand PSD are majoritate in parlament, nu s-a scufundat planeta nici datile trecute si nu o sa se scufunde nici acum. Acuma incepe distractia cu Dragnea care se vrea prim-ministru si Iohannis care o sa-l refuze.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

pe mine ma enerveaza discutiile secesioniste pe care le aud tot mai des de la diversi cunoscuti, cum ca Ardealul ar trebui sa aiba autonomie. Si situatia de fata o sa le dea apa la moara.

In acelasi timp, gandurile mele se indreapta catre Soros care cu siguranta sta acum cu fata in perna si plange amarnic.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

marvas wrote:pe mine ma enerveaza discutiile secesioniste pe care le aud tot mai des de la diversi cunoscuti, cum ca Ardealul ar trebui sa aiba autonomie. Si situatia de fata o sa le dea apa la moara.
PSD a castigat si in Ardeal. Deci gata, nu mai ai motiv de enervare. Ne-a luat vreo 60 de ani sa-i lipim la patria-muma, acum ne-a luat vreo 20 de ani sa-i facem sa inteleaga cu cine trebuie sa voteze. Asa sunt ei... ce sa le faci... dar sunt si ei ai nostri :lol:
In rest?

HAHAHAHA! :D :D Ce mai faceti, praduitorilor? suferiti? suferiti?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Bine ai revenit, Doc!
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Te-ai intors in tara pentru sarbatori, dupa care inapoi la munca in Bandaria? :lol:
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Neam loat tzara ynapoy! ;) ;) ;)
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Vad ca PSD-ul incepe imediat dupa noaptea alegerilor sa faca abuzuri. I-au scos banul lui Doc.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mie-mi plac comentariile de pe internet. Asa ireale cum par, probabil ca surprind totusi esenta electoratului care si-a exprimat punctul de vedere ieri.

Asta e cel mai tare pe care l-am gasit pana acum:
HowitzerTupak wrote:V-AM CIURUIT, SOBOLANI IOHANISTI, URMEAZA KOVESI STALINISTA, STANCIU, IOHANNIS
VENIM, VA SPARGEM MOACA
:lol:
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

DarthZombie wrote:Vad reactii ale unor oameni care parca au aterizat ieri in Romania, zau asa.
Spot on.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Waaagh! wrote:Mie-mi plac comentariile de pe internet. Asa ireale cum par, probabil ca surprind totusi esenta electoratului care si-a exprimat punctul de vedere ieri.

Asta e cel mai tare pe care l-am gasit pana acum:
HowitzerTupak wrote:V-AM CIURUIT, SOBOLANI IOHANISTI, URMEAZA KOVESI STALINISTA, STANCIU, IOHANNIS
VENIM, VA SPARGEM MOACA
:lol:
Lel, nu pot decât să-l citez pe Dragnea:

"Românii au votat azi împotriva instigării la ură"
REMEMBER CITADEL
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Dragnea a spus, azi-noapte, ca romanii au castigat. Spune-mi tu, coleg de forum: te simti castigat?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cred ca e mai potrivit aici decat la tampenii shareuite pe facebook.

https://www.facebook.com/mihaizmunteanu ... 387456833/

Astia doi nu mai pridideau ieri cu smsurile. Hai cu inca un vot ca acum acum ii blocam pe unguri in afara parlamentului si sarbatorim centenarul unirii cu o noua victorie romaneasca.

:lol: :lol: :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

CE CAUTA ""UDMR"" LA ALEGERI IN TARA MEA ???
CE CAUTA IN PARLAMENTUL ROMANESC...VOR SA NE PUNA BETE IN ROATE
phpBB [video]

:lol: Mi-a placut de Basescu acum. Era pe un post un cadru cu el in care arata ca un bebelus

S-ar parea ca PRU a existat pentru a familiariza oameni cu discursul nationalist-xenofob ca apoi acestia sa traga catre PSD. Bine macar ca n-a intrat nici unul de la PRU sau PRM
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Nu ne vom preda niciodata.

Image
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Cafenea”