Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
rdo
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by rdo »

Raluca Turcan la conducerea interimara a PNL.
Astia ori sunt incredibil de prosti, ori au facut non-combat cu PSD
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Lipsa lui Blaga este evidenta. Nu credeam ca o sa ia foc cotetul intr-atat de repede fara unul ca Blaga prin preajma conducerii.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

De-acuma chiar nu m-ar mira să fie ceva troc făcut prin culise. Incompetența conducerii PNL chiar frizează ridicolul.
dump CHA
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

sebas wrote:De-acuma chiar nu m-ar mira să fie ceva troc făcut prin culise. Incompetența conducerii PNL chiar frizează ridicolul.
Nu il frizeaza, il imbratiseaza cu drag! :D
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Nu ar avea de ce. Troc faci cand celalalt are ce sa iti ofere. PNL-ul de-acum n-are nici macar celebra masina de scris, de la Revolutie.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pentru mine blatul cu PSD a fost evident de la alegerile locale pentru Bucuresti. Cum pana mea sa fii partid care se vrea serios si sa propui 4 candidati diferiti pentru primaria generala a Capitalei in decursul campaniei? Si nu doar orice candidati, numai unul si unul. Si cu toata harababura asta au refuzat orice idee de alianta politica cu USB desi asta ar fi asigurat ca cea mai importanta primarie din tara sa nu ajunga pe mana PSD. Raluca Turcan in fruntea partidului e un fas in comparatie cu ce au facut asta-vara.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

McWilliams wrote:Spune-mi tu, coleg de forum: te simti castigat?
Inca nu. Abia dupa ce o sa se puna ordine in justitie, abia dupa ce nu vom mai pierde pe banda bani la CEDO, abia dupa ce procurorii nu vor mai fi partinitori si judecatorii corecti, eventual cu o lege a raspunderii si cu un CSM corect deasupra lor, abia atunci ma voi simti castigat. Niste puscarii pline cu basisti ar fi un bonus. Poate s-ar curata si PNLul cu ocazia asta :lol:

Cei care se plang de "violente". De porcariile cu mortii care au votat, cu bosorogii, cu Teleorman, cu toate marotele mestecate, de astea ce ziceti? astea n-or fi violente? Pe FB am din 221 din lista am fost doar 2 votanti PSD asumati. Well, noroc cu antrenamentele cu constantenii veseli :evil: :evil:

McWill - ai vazut alegerile pe profile? ai vazut ca PSD bate si la tineri? si la urban? si in Ardeal? CHIAR crezi ca au votat numai asistatii, bugetarii si ce mai ziceai tu acolo? ai vazut ca procentual au votat mai multi tineri decat pensionari?

Cat despre prezenta, raportata la romanii aflati in tara SI la domiciliu, in realitate - e enorma. Spre 65-70%.

PS. Liiceanu, Pora, GDS, MARS din sediul primit moca, plateste-ti sediu privat daca nu mai esti organizatie de interes public.
PPS. In MH a candidat un betivan, un basist spagar (PNL), un basist prost (Gelu Visan - spalatorul de vase), niste nepoti de securisti locali, abonati la fonduri europene (USR) si un evazionist prost (la modul imi fac in Paint facturi de Dedeman de 500 000 lei) - ALDE. Ce om sa fii sa nu votezi cu betivanul PSDist?!?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

In locul tau, scriam niste urari de bine pe buletinul de vot. Ura si la gara.

:lol:
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Doc wrote:
McWilliams wrote:Spune-mi tu, coleg de forum: te simti castigat?
Inca nu. Abia dupa ce o sa se puna ordine in justitie, abia dupa ce nu vom mai pierde pe banda bani la CEDO, abia dupa ce procurorii nu vor mai fi partinitori si judecatorii corecti, eventual cu o lege a raspunderii si cu un CSM corect deasupra lor, abia atunci ma voi simti castigat. Niste puscarii pline cu basisti ar fi un bonus. Poate s-ar curata si PNLul cu ocazia asta :lol:

Cei care se plang de "violente". De porcariile cu mortii care au votat, cu bosorogii, cu Teleorman, cu toate marotele mestecate, de astea ce ziceti? astea n-or fi violente? Pe FB am din 221 din lista am fost doar 2 votanti PSD asumati. Well, noroc cu antrenamentele cu constantenii veseli :evil: :evil:

McWill - ai vazut alegerile pe profile? ai vazut ca PSD bate si la tineri? si la urban? si in Ardeal? CHIAR crezi ca au votat numai asistatii, bugetarii si ce mai ziceai tu acolo? ai vazut ca procentual au votat mai multi tineri decat pensionari?

Cat despre prezenta, raportata la romanii aflati in tara SI la domiciliu, in realitate - e enorma. Spre 65-70%.

PS. Liiceanu, Pora, GDS, MARS din sediul primit moca, plateste-ti sediu privat daca nu mai esti organizatie de interes public.
PPS. In MH a candidat un betivan, un basist spagar (PNL), un basist prost (Gelu Visan - spalatorul de vase), niste nepoti de securisti locali, abonati la fonduri europene (USR) si un evazionist prost (la modul imi fac in Paint facturi de Dedeman de 500 000 lei) - ALDE. Ce om sa fii sa nu votezi cu betivanul PSDist?!?
Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

"Am eu nişte gânduri, dar am decis să nu mai candidez eu. Am să construiesc un partid. O să fie în el numai profesori universitari, numai oameni culţi, nu se mai poate altfel! De 27 de ani a ajuns ţara unde a ajuns. E exact cum zice un psalm: când se ridică oamenii de nimic, neleguiţii umblă liberi. Cum să stau liniştit când văd că ţara mea e condusă de puteri străine? Trebuie să dau jertfă cu orice risc, ţara este condusă de puterile străine", a declarat Gigi Becali
Waaagh, se pare că a meritat să-ți dai doctoratul. Știi ce-ai de făcut.
REMEMBER CITADEL
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Doc wrote:abia dupa ce procurorii nu vor mai fi partinitori si judecatorii corecti
Asta e practic esenta filozofiei antena 3, si nu reusesc sa inteleg. Daca justitia e aservita unor grupuri de interese, serviciilor secrete, cum se face ca se ia mereu de politicieni corupti, care chiar o merita? As vrea sa vad un singur caz de om cinstit, nevinovat care a fost condamnat de DNA.

Ca exista persoane corupte care inca n-au fost acuzate, asta cred ca e posibil, sunt prea multi. Dar probabil mai devreme sau mai tarziu le vine randul si lor.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

@Stokkolm
Apropo de asta, era imediat dupa exit poll la antena 3 un tip care spunea ceva de genul "Evident ca nu vom desfiinta DNA acum dar sunt anumite persoane acolo care trebuie sa raspunda!". Eu stiu de cazul ministrului Pacuraru ca a fost declarat nevinovat in instanta dar asta a fost mai demult, acum vreo 2 guvernari cred (acuzarea that is). El si cu inca unul care a castigat la CEDO sunt folositi de Tariceanu ca exemple.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

IRES | Surprize în profilul alegătorului. De cine a fost votat PSD
PSD a fost votat în măsură mai mare decât PNL de către alegătorii cu studii superioare.
jumătate din votanţii de la oraş au pus ştampila pe listele social-democraţilor.
PSD şi PNL sunt la egalitate pe eşantionul de vârstă 25-34 de ani.
:|
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Raportul PSD / PNL e 28% / 31% printre studenti si 60% / 14% printre pensionari, unde e surpriza?
ola small dickie
Big Daddy

Daca mai era Adrian Severin in libertate in aceste zile afirma: "Hai ma ca toti suntem PSD-isti, ce mama dracu?, sa nu ne mai ascundem"

nu e nicio surpriza, au iesit la vot tinerii care votau PSD, care sunt o parte minoritara dintre tineri dar sunt, au fost tot timpul si tineri votanti PSD. si de data asta n-au mai iesit tinerii care nu vonteaza PSD
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

pe aia cu Alexandra Corina Bogaciu ati vazut-o?
ola small dickie
Big Daddy

da. si ea este o tanara PSD. ca multi alti vajnici tineri PSD. e foarte Bogaciu
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Las' că nici cu Prințesa Cartofilor de la PNL nu mi-e rușine. :lol:
REMEMBER CITADEL
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Lasati miturile astea ca alegatorii care n-au votat sunt vinovati pentru victoria PSD, prezenta la vot totala a fost aproape identica cu acum 4 ani. Fara suparare, dar pe cine sa puna stampila un votant care niciodata n-ar vota PSD? PNL? USR?

Stati linistiti, de USR n-am cuvinte la fel de dure precum in cazul PNL-ului. Buba la astia e faptul ca asta nu e partid ci o adunatura de oameni fara ceva solid care sa-i lege. Sigur, nucleul de la Bucuresti cu Nicusor Dan este ok, dar in restul tarii sunt adunati de care-ncotro si nu stii ce e de capul fiecaruia. Eu sunt sigur ca daca iei liderii partidului din toata tara si ii pui intr-o incapere nu vor cadea de acord nici macar pe chestii esentiale gen fiscalitate, educatie, sanatate, etc, daramite pe altele. Si ca sa puna capac entuziasmului meu pentru USR, una din viitoarele senatoare din partea lor este autoarea minunatiei asteia:
Cred ca am devenit feministă pe la 14 ani, cînd mi s-a spus ca nu pot să mă fac preoteasă. Urăsc sintagmele „femeie adevărată” și „bărbat adevărat” pentru că ele sunt expresia unor construcții culturale, a tiparelor de gen, și care încorsetează în egală măsură femeile și bărbații. Feminismul nu e doar pentru femei, ci pentru toți. Acum lucrez ca manager de proiecte la CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică, de aproape 8 ani. Aici am învățat să vorbesc despre putere, drepturi și justiție socială. CeRe (https://www.facebook.com/participare) nu e o organizație de femei sau feministă, ci una care militează pentru decizii publice mai juste.
But wait, there's more!

Image

Pe PSD nu-i votez din doua motive in egala masura, sunt niste corupti ordinari si sunt urmasii Partidului Comunist. Duduia asta se incadreaza lejer pe linie ideologica la a doua categorie si la fel de convins sunt ca niciodata nu voi vota genul asta de persoane.

Si mai trist e ca treaba devine o loterie, nu stii cati d-astia gen Presada gasesti prin randurile lor. Eu aveam scepticismul meu de dinainte de a afla de asta, dar dupa mi s-a acrit rapid de tot. Mai trist este ca sunt mari sanse ca in urmatorul an si ceva ca partidul sa se rupa-n paishpe, pentru ca sa fim onesti, multi s-au bagat in noul partid in speranta ca prind post prin Parlament profitand de valul de popularitate a lui Nicusor Dan.

Ne convine sau nu, PSD e singurul partid care si-a pastrat o baza solida de votanti. Astia din asa-zisa dreapta politica s-au tot spart, fuzionat, despartit si permutat in toate partile. Ai avut PNL si PDL, apoi din PDL s-a desprins PMP iar PNL a semi-fuzionat [astia nici macar acum nu au terminat procesul de fuziune, vai de capul lor!] cu PDL. Dar apoi din PNL s-a desprins ALDE [nume mai trist de partid nu am vazut]. Serios, daca acum 4 ani erai alegator convins PNL sau PDL, cu cine ai vota acuma? Cata vreme ai harababura asta in randul liberalilor PSD o sa castige detasat orice alegere si vina e numai a lor, votantii nu au obligatia sa propteasca un partid daca nu isi doresc acest lucru.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu inteleg ce e in neregula cu citatul si cu poza. Poate ca poti elabora ce anume te nemultumeste si cum afecteaza asta entuziasmul tau pentru USR.

Also imi pare rau dar din punctul meu de vedere nu exista scuze pentru neparticiparea la vot intr-o masura atat de covarsitoare. E nepasare, lene si ignoranta, nimic altceva. Nu cauta explicatii fantasmagorice de tipul "NAI CU CINE VOTA!!!". Duminica asta chiar ai avut. Faptul ca 60% din populatie a stat acasa e absolut penibil.

Si ca sa ma leg si de postarile lui Doc, hai sa o zicem pe-aia dreapta: in 2016 trebuie sa fii tampit ca sa mai votezi PSD, un clan de mafioti care paraziteaza Romania de 26 de ani incoace. Sa nu vezi raul pe care il face partidul asta in fiecare zi inseamna sa fii pur si simplu idiot, ignorant sau amandoua. Si idiot poti fi indiferent de varsta, studii sau judetul de resedinta. Deci chiar nu ma incalzeste cu nimic sa aud ca printre votantii PSD se afla si oameni tineri cu studii superioare care locuiesc la oras. Vomit pe PSD si pe toti care ii voteaza. Simplu.
I'm livin' in a love shadow
Post Reply

Return to “Cafenea”