Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Stokkolm
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Stokkolm »

A da, Lia Olguta Vasilescu bifeaza inca o victorie impotriva miseilor securisti de la DNA. E clar ca aici e vorba de o fiinta plapanda care n-ar fi in stare sa raneasca o musca, procurorii tiranici de la DNA sunt tipi rai care incearca cu orice pret sa bage un om nevinovat la inchisoare.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mie culmea mi se pare ca au avut succes la aceste alegeri chiar oamenii care se comporta ca niste baroni iar alegatorii sunt niste tarani pe glie in proprietatea lor. Asa se comporta PSD, asa discurs are PSD. Si culmea, oamenilor asta le place. Si se duc sa puna stampila pe aceasta relatie baron - iobag. Si cei care nu apreciaza aceasta stare nu s-au urnit in majoritatea lor. Trista stare de fapt.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Baronu scapa iobagu de taxe. Traiasca baronu!!

https://www.antena3.ro/actualitate/ccr- ... 91415.html
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Deci s-au marit si salariile in educatie si sanatate. Huooo Dragnea, de ce ai facut asta!!!
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Iohannis spune ca el decide cine o sa fie desemnat premier, chiar daca psd si alde au majoritate. Psd tremura. *grabs popcorn*
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

phpBB [video]

Programul de guvernare al lui Dragnea.
I'm livin' in a love shadow
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Am o curiozitate, ca de la pesedist la "constantean" (as in tanar de dreapta, cu statul de drept, cu principii, klausist fericit samd.).

Ce parere aveti legata de tarantelele pe care i le face Klaus lui Tariceanu-cel-rau-si-cel-penal? dar despre posibila alianta cu PMP si UDMR? v-ar face fericiti sa guverneze asa, toata stransura asta? indiferent de penali/nepenali, indiferent de ce ar trebui sa le dea alora smecheri din UDMR, "tradatorilor" din ALDE, lui Base-si-partidului-lui-care-trei sferturi-e-fostul-UNPR-remember Oprea?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Daca negocierile alea sunt pe bune, miroase a CDR v.2. Dar daca Johannis reuseste sa convinga pe Tariceanu ca ar avea mai mult de castigat intr-o coalitie-mozaic decat doar cu PSD, n-as sti ce sa mai zic, ca asta ar fi negocierea deceniului in politica romaneasca lol
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

:lol:

Nu exista principii in politica. Un scop atat de nobil precum belirea pcr-ului scuza orice mijloc, inclusiv alianta cu aia care-s pcristi mai mult pe spate/la ocazie, decat pe fata. Evident ca in situatia de aici, manevra n-o sa mearga. Sunt ambitii prea mari in toate taberele si Tariceanu e orice mai putin fraierul de serviciu. Nu m-ar mira insa ca multa sobolanime din pnl sa fuga la alde/pmp.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Daca ar fugi, ar fi cel mai mare castig pentru PNL din ultimii ani. Problema este ca sunt prea prosti pentru asta.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Era evident pentru oricine ca Tariceanu nu s-ar alia niciodata cu un partid PNL care spune ca sprijina lupta anti-coruptie. Nu stiu ce a fost in capul lui Iohannis. De fapt, din ce am vazut pana acum, ALDE e mai anti-justitie si decat PSD.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Image
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Si mie mi se pare ca USR e mai degraba un partid progresist de stanga, asta fiind si motivul pentru care nu i-am votat.

L-am votat pe Nicusor Dan ca primar al Bucurestiului ca sa nu iasa Firea, dar n-as vota USR.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Marele castigator, este, evident... Apollyon. El a inteles care e treaba cu justitia, cu DNA, cu faptul ca ai voie sa furi cel putin 4% samd. De tineri ca Apollyon avem nevoie!!

Mai am o statueta pentru Ola, el, cand s-a prezentat, nu m-a dezamagit niciodata.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Si mie mi se pare ca USR e mai degraba un partid progresist de stanga
La ce te referi? Apropo:

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... usr-634107

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... usr-634178
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Nu că aș vrea să le iau apărarea celor de la USR, dar s-a găsit Papahagi să comenteze gafele partidulețelor. :lol:
REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

A uitat cum ii pocneau puricii pe burta in vremea pedelariei. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Am si uitat de marele M10, tulai doamne! Nu spun mai mult ca pe urma iarasi face cineva un atac cerebral si se da cu capul de tastatura ca ma iau de mareata posesoare de pisici.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Tariceanu: Ar trebui ca Romania sa accepte un deficit de 3%, care ne blocheaza dezvoltarea viitoare? Sau va trebui sa discutam daca avem nevoie de un deficit mai mare?

>n-avem bani de marit aiurea salariile mint-rubberilor si asistat lenesii
>ne este blocata dezvoltarea viitoare

NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Avem un grad de indatorare care ne-ar permite un deficit mai mare. Cat despre faptul ca trebuie sa recuperam un decalaj fata de Vest (ca infrastructura si salarii), pe care teoretic nu-l putem recupera daca avem aceleasi limite de deficit cu ei, iarasi e o chestie destul de logica.

Cat despre faptul ca avem niste milioane care stau la tara si pur si simplu au nevoie de asistenta sociala pentru ca (1) la ei nu sunt servicii disponibile (2) dar totusi sunt utili lucrand in agricultura/tinand niste sate in viata samd. sau (3) nu au alte venituri pentru ca au lucrat la CAP si pensiile de CAP sunt rizibile, e alta realitate, indubitabila. De parca nu Boc al tau a inventat venitul minim garantat/pensia minima.
QED.

LE. Sau o fi mai bine sa trimita banii inapoi la buget, asa cum a facut bolovanul tehnocrat de la sanatate. In conditiile in care stam cum stam la capitolul asta.
Post Reply

Return to “Cafenea”