Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
e gandita toata treaba. Stie ca electoratul PSD nu o sa fie de acord, dar o s-o puna oricum ca sa fie usor de dat jos.
Dragnea va fi un fel de salvator roman-ortodox care o sa inlocuiasca prim-ministrul strain...numit de el.
Dragnea va fi un fel de salvator roman-ortodox care o sa inlocuiasca prim-ministrul strain...numit de el.
Cineva sa ma tina ca lesin. Care sunt sansele sa iasa aceasta propunere? Pentru ca daca este acceptata, este clar, ce vedem in UK, Germania, Franta si Suedia va veni in Romania. 100%. Stiam ca ziua asta va veni, trebuie sa imi pun gandurile in ordine. Familia mea nu a luptat pe front pentru asa ceva. Sa-mi spuna cineva ca este un doar cosmar.
The Crusade calls, Deus vult!

REMEMBER CITADEL
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
pesede este condus de un troll. inca nu ma pot opri din ris.
Da, da, hoarde intregi de musulmani infometati, atrasi irezistibil de fabuloasele bogatii ale Romaniei o sa dea navala.
Doamna creeaza o punte intre oltenii si teleormanenii pesedisti si constantenii veseli.
Irelevant. Nu, nu vor fi atrasi exact din punctul acesta de vedere. Insa, Merkel pentru a-si mentine sansele pentru inca un mandat, trebuie sa traga voturi si din partea celor care nu o au la inima. De aceea a venit in prag de alegeri cu promisiuni precum "vom deporta mii de migranti". Teoretic i-ar trimite in Grecia, le-a ridicat deja "imunitatea", insa daca Romania sare "hop, ii luam noi, suntem toleranti", ghici cine se spala pe maini? Sa fim seriosi, uitati-va la Londra si ce legi si reglementari sunt propuse.Iavo wrote:Da, da, hoarde intregi de musulmani infometati, atrasi irezistibil de fabuloasele bogatii ale Romaniei o sa dea navala.
De ce sa riscam? Eh, noi suntem vai de capul nostru, saraci, prosti, nu au ei treaba cu noi. Pana iti vezi familia imprastiata pe asfalt in numele tolerantei. Eu nu vreau sa risc un astfel de moment, pentru ca, fie ca vreau sau nu, vad circul din afara. Avem altele pe cap in viata de zi cu zi, asta ne mai lipsea. Idea de "nu previn nimic ca nu sunt bolnav" este una din cele mai bolnave variante.
- ola small dickie
- Big Daddy
Taar wrote:Cineva sa ma tina ca lesin. Care sunt sansele sa iasa aceasta propunere? Pentru ca daca este acceptata, este clar, ce vedem in UK, Germania, Franta si Suedia va veni in Romania. 100%. Stiam ca ziua asta va veni, trebuie sa imi pun gandurile in ordine. Familia mea nu a luptat pe front pentru asa ceva. Sa-mi spuna cineva ca este un doar cosmar.

- ola small dickie
- Big Daddy
votantii pesede si-au luat Romania inapoi. cu Sevil Shhaideh
hai sa dam mana cu manaaa
hai sa dam mana cu manaaa
Taar, cam cati musulmani cunosti, tu, personal?
Destul de putini, de ce?Doc wrote:Taar, cam cati musulmani cunosti, tu, personal?
Romanii sunt unii dintre cei mai xenofobi, homofobi, sexisti si per total intoleranti cetateni ai acestei Uniuni Europene, nu mi-as face prea multe griji din punctul asta de vedere. Tarisoara romaneasca e in siguranta.Taar wrote: daca Romania sare "hop, ii luam noi, suntem toleranti"

I'm livin' in a love shadow
Clar, atat de xenofobi incat au votat ca presedinte un etnic german in detrimentul unuia "mandru ca e roman".
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
this is pure, unclean fun
Macar de facea si Liviu o numire mai decenta. Precum Șeila:

Spoiler for Babe of the Day:

NO COVER. ALL MAN.
Sunt asa oameni ingrozitori?Taar wrote:Destul de putini, de ce?Doc wrote:Taar, cam cati musulmani cunosti, tu, personal?
De unde ai scos aceasta "axioma chestronica" fantastica.chestr0ny wrote:Romanii sunt unii dintre cei mai xenofobi, homofobi, sexisti si per total intoleranti cetateni ai acestei Uniuni Europene.Taar wrote: daca Romania sare "hop, ii luam noi, suntem toleranti"
Ai coborat mult in putul propriei gandiri pana sa dai duma asta?
Tu cred ca nu stii pe ce lume traiesti, mai baiete. 

I'm livin' in a love shadow
Noi pana si pe unguri ii iubim. Bine, cam pe jumatate dintre ei...