Among the sleep

What would Guybrush Threepwood do?
Post Reply
Mahdi
Necromancer

Among the sleep

Post by Mahdi »

Among the Sleep is a first person horror adventure, in which you play a two year old child. After waking up in the middle of the night to mysterious sounds, you start exploring the dark looking for comfort.
Image

Image

S-a lansat azi. L-a luat careva? Pare un Amnesia cu mai multă culoare. :) Mă tentează să-l iau, mai ales că e weekend imediat şi ar prinde bine.

Se poate downloada şi un demo de pe steam.
REMEMBER CITADEL
Michilangelo
Headless Kamikaze

Re: Among the sleep

Post by Michilangelo »

Tocmai citeam Wot I Think-ul de pe RPS si s-ar parea ca nu e tocmai o capodopera, nu de nivelul Amneziilor in orice caz: http://www.rockpapershotgun.com/2014/05 ... horror-pc/ Arata bine tho, iar ideea de a controla un bebelus e cu siguranta una inedita.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Da, ai dreptate, l-am lăsat pe mai târziu, când oi prinde o reducere. Nu mă deranjează o bună parte din aspectele criticate de revieweri; în fond mi-au plăcut şi alte "jocuri" controversate precum Dear Esther sau al doilea Amnesia. Totuşi, 20 de euro pentru 2-3 ore de atmosferă e un pic cam mult pentru mine.
REMEMBER CITADEL
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

dupa invazia de jocuri cu zombie, a urmat invazia de horror-uri first person. Sunt oarecum pe langa subiect deoarece nu imi plac nici jocurile cu zombies, nici cele horror, da' vroiam doar sa atrag atentia asupra efectului de turma din industrie.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ehr, si eu il asteptam cu sperante destul de mari, dar pare genul de joc unde au avut o idee buna si apoi au bagat umplutura. Me sad.
NO COVER. ALL MAN.
eleminot
Space Invader

Post by eleminot »

phpBB [media]

phpBB [media]

phpBB [media]
Post Reply

Return to “Adventure & Quests”