Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Mai bine nu mă lăsam de fumat. Riscam să nu mor de cancer atât de repede ca de la posturile de pe 9gag
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
M-am zgarcit la 15 lei si am luat componente de la emag in loc de PC Garage. Doua saptamani mai tarziu primesc mesaj "Salutare, o parte din comanda ta va fi livrata intre 20.12-21.12". O PARTE?!
- DarthZombie
- Dremora Lord
Gamerii adevarati isi ansambleaza singuri componentele pana la ultimul tranzistor
Azi urasc din rarunchi colindele cu texte tampite, scrise parca de copii analfabeti. Fara logica, fara gramatica. "Steaua s-o ascunsuuuu/ bla-bla de la rasarinduuu". Mult sub textele manelelor din era de glorie a lor.
Urasc colindatorii in general. Ce plm vii si canti pe scara si dai cu pumnii in usa? Iesi acasa.
I'm livin' in a love shadow
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Pune si tu pe usa "Sunt pagan, ma inchin la Amon Amarth" si problem solved.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Urasc Craciunul in general...si Sarbatorile, in general. In general urasc in general.
Eu sunt practic sub asediu. Hoarde de taranusi penali rasariti din cine stie ce vagauni bat strazile zi-lumina si fac un scandal de nedescris. I-am vazut cum bat tobele si agita sabiute de lemn or smth. jfk.
NO COVER. ALL MAN.
Pe langa cele zise mai sus, urasc sa termin o carte buna
That sounds like somethingWaaagh! wrote:Asa e, mai bine termina o carte proasta.
Discovery Channel
Acum 4 ani RDS l-a taiat din grila. Naspa, program serios, documentare, daca erai elita, ziceai ca te uiti la ei.
De 3 zile l-a bagat inapoi. Cautatori de aur pe dealuri. Cautatori de aur sub apa.
Azi, Naked and afraid. Unu cu una in pieile goale mananca melci si se stramba. Si nici nu se... nici nu se. Si mai sunt si blurati. PE BUNE!?!?! DISCOVERY, MORI!
Acum 4 ani RDS l-a taiat din grila. Naspa, program serios, documentare, daca erai elita, ziceai ca te uiti la ei.
De 3 zile l-a bagat inapoi. Cautatori de aur pe dealuri. Cautatori de aur sub apa.
Azi, Naked and afraid. Unu cu una in pieile goale mananca melci si se stramba. Si nici nu se... nici nu se. Si mai sunt si blurati. PE BUNE!?!?! DISCOVERY, MORI!
Aceleasi programe le avea si acum 4 ani. Buna dimineata! 

I'm livin' in a love shadow
^ this. Oricum, Doc, ziceai ca te uiti la History Channel, programa de acolo e similara.
Last edited by ne0lith on 4 Jan 2017, 22:19, edited 1 time in total.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Discovery Channel este asa de... comercial, frate! Era mai misto cand traia doar din si pentru istorie. Acum, s-a prostituat pentru audiente mai mari. /assumes a position of moral superiority
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Astia dezbracati nu erau acum 4 ani
i-as fi tinut minte...
Dap, s-au manelizat cu totii. Asa ca daca vrem sa fim elite, la ce naiba zicem ca ne uitam? Mezzo, pentru liber cugetatori, si Trinitas pentru paladini?

Dap, s-au manelizat cu totii. Asa ca daca vrem sa fim elite, la ce naiba zicem ca ne uitam? Mezzo, pentru liber cugetatori, si Trinitas pentru paladini?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Viasat History ftw!