Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Eu sunt convins ca o sa treaca aceste lucruri cu timpul dar asta depinde foarte mult si de situatia din afara. Daca UE va trece de impasul curent, Romania va fi influentata pozitiv in continuare
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Waaagh! wrote::lol:

D-aia se invartea si Universul in jurul Pamantului.
Cumva, pare mai simplu de explicat sistemul solar si legile dupa care functioneaza decat PSD-ul si "legile" dupa care functioneaza.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

oldsnake wrote:Daca sunt suficienti de multi atunci aia e lumea reala si noi traim in matrice.
Cum adica "daca"? :evil:

Sigur, e vina PSD ca celalalte partide sunt pur si simplu de nevotat: PNL si-a distrus identitatea de cand a sarit in barca PPE (ca niste jegosi de ultima speta, la o zi dupa alegeri) si s-a unit cu basistii din PDL, cu care se scuipau vartos pana cu cateva luni inainte, UDMRul e cu ungurasii lui, ALDE e cu Tariceanu DAR si cu o mare gasca de suspecti pe langa el, USRul - niste baieti "cu conexiuni", PMP - lol samd.

Toata tara a innebunit, toate categoriile socio-profesionale si de varsta gresesc, numai grupul veseli de 5-6 care se mai manifesta pe aici are dreptate. :roll:
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Doc wrote:
oldsnake wrote:Daca sunt suficienti de multi atunci aia e lumea reala si noi traim in matrice.
Sigur, e vina PSD ca celalalte partide sunt pur si simplu de nevotat
Toata tara a innebunit, toate categoriile socio-profesionale si de varsta gresesc, numai grupul veseli de 5-6 care se mai manifesta pe aici are dreptate. :roll:
PSD-ul e votabil? I loled.
Majoritatea nu are dreptate atunci cand majoritatea e plina de prosti.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Well, analizele sociologice au dovedit ca majoritatea nu a fost deloc plina de prosti. Ba din contra, plina de ardeleni, oameni renumiti pentru istetimea lor, plina de tineri, plina de studii superioare samd.
Astept alte perle din Lalaland. Cum se chema chestia aia in care unii refuza realitatea?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Yup, pentru ca ardelenii si tinerii nu pot fi batuti in cap, iar o diploma de facultate obtinuta in Romania este garantia unei inteligente sclipitoare. :lol:
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Putem sa ne invartim cat vrem in jurul educatiei votantilor [lucru care din oficiu mi se pare inutil], treaba certa e ca PSD e singurul partid cu o structura interna solida in timp ce alelalte partide sunt intr-o harababura completa. Conteaza foarte mult sa ai organizare buna in teritoriu, iar astia au radacini adanci de tot in foarte multe zone din tara. Ca ne convine sau nu, aia care voteaza cu PSD stiu bine ce isi doresc si stiu ca partidul ala merge pe o linie bine definita. In schimb imi e imposibil sa definesc o tema pe care PNL s-o fi urmarit consecvent in ultimii 15 ani, sa zici ca si-ar fi construit o baza solida de oameni care sa-i voteze la toate alegerile. Nici macar "noi nu suntem cu PSD" nu au, ca s-au facut posta pentru aia de jde ori din '90 incoace mai ceva decat orice alt partid din Romania.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai daca vrei sa te lauzi ca tu nu esti prost precum ailalti, poti s-o dai inainte in continuare. Dar daca vrei sa discuti despre schimbare si incepi fix cu argumentul asta nu vei realiza absolut nimic. Eu fac presupunerea ca discutia de mai sus este despre schimbare si nu o forma mascata de lauda de sine.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Schimbarea s-a cam facut la PSD, batranii dinozauri comunisti s-au cam dus (gen Iliescu, Hrebe, Cozmanca, Ilie Sarbu, sau alti baroni locali gen Mantog sau Duicu)... si la fel s-a cam produs si modificarea electoratului.

Sa negi ca o parte semnificativa din electorat poate avea in mod natural simpatii de stanga, si ca, neavand unde se duce, se duce spre PSD, inseamna, cum am spus, sa traiesti in Lalaland si sa refuzi realitatea.

Oricum, vreo 5-7 procente PSDul le-a luat pe strategie electorala (program, nu ne certam, nu prea facem dezbateri), adica fix procentele necesare pentru a fi oarecum relaxat.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Iohannis a refuzat cererea in casatorie a lui Dragnea. Se lasa cu artificii.

http://m.hotnews.ro/stire/21495966
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

forza iohanis
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

Asta e sansa lu' Gabi Firea. Go, go, go!
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Vai de capul meu ce interfata oribila pe mobile are hotnews!
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Daca s-ar tine de cuvant Dragnea ar propune suspendarea lui Iohannis, dar n-o sa faca asta pentru ca stie ca ar fi o greseala fatala pentru psd.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Victor Ponta ştie ce va face Klaus Iohannis: 'O va desemna pe Shhaideh pentru că e fricos şi lacom'
5 minute mai tarziu
BOMBĂ pe SCENA POLITICĂ: Klaus Iohannis o respinge pe Sevil Shhaideh
Adevarul e ca nici Craciunul n-ar mai fi Craciun fara o portie de muieponta. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Problema pe care o am eu cu alegerile anticipate este ca nu vor oferi schimbari dramatice. Se prea poate sa fie refuzata intrarea in Parlament a celor de la ALDE sau PMP, insa tind sa cred ca redistribuirea nu va rezulta in PSD < 45%. Iar pentru 50+% exista mereu UDMR, minoritati nationale si fomisti care se vor eeclara "independenti".

De ce zic ca nu se schimba mare branza? Pentru ca nu vad procentul ala de populatie care didn't gave a fuck last time sa treaca brusc la o stare de giving a fuck this time. Pentru ca nu s-a intamplat nimic bun, pozitiv, constructiv care sa atraga resemnatii si/sau puturosii. Iar caderea ALDE (sa iasa sub pragul minim) ar putea fi contrabalansata de capetele patrate de la PRU (sau cum s-or numi vitele paricopitate care cred ca ne luam inapoi tara de la straini daca votam doar Ion, Vasile si Gheorghe).
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

^Despre ce alegeri anticipate vorbesti? nu va risca nimeni sa reintre in campanie. Ai idee cat costa un loc eligibil? Desteptul de Gelu Visan trebuia sa aduca 400 de milioane pentru campanie, fiind primul pe lista la Senat la PMP, cu sanse teoretice la redistribuire (nu i-a iesit). Cel de-al doilea de pe lista, 50 de milioane.

Suspendare FTW :evil:
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Nu te agita, ramane lejer in functie. :lol:

In afara unui dement din psd, caruia puterea i-a luat deja mintile, n-avea nimeni chef de cumetrie siriana in fruntea tarii.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Nu-i nici o problema daca ramane in functie, in luna in care Tariceanu va fi interimar, Tariceanu va numi premierul lui Dragnea. :) Simplu.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Ce viseaza Doc.

Si de unde sustinere parlamentara daca dizolva Parlamentul? Plus ca are o condamnare si legea nu-i permite sa fie premier. Ce o sa faca PSD, o sa ignore reactiile externe? Sa-ti aduc aminte ce s-a intamplat la suspendarea din 2012?

Uite aici cateva scenarii posibile - http://www.digi24.ro/opinii/respingerea ... lui-639324
Post Reply

Return to “Cafenea”