Putina voie buna pe subiect (cu spoilere masive):
Moderator: Michilangelo
Pai e hate draft, nu "ziceti chestii naspa despre jocuri populare".Waaagh! wrote:Foarte slaba alegerea. N-are nici un haz sa faci praf ceva care oricum e tandari. Era frumos daca demolai Duke Nukem 3D.
Nu asta era ideea draftului?Mahdi wrote:Lal. Să vezi că acum o să se chinuie toată lumea să-și burdușească listele numai cu titluri mari.
Btw, TG, o să îți fur alegerea.
Atunci, îmi pare rău să îți zic, you missed the whole fucking point of the game. Ideea draftului este să faci nitpicking. Ce criterii superficiale ai putea să invoci când mitraliezi un joc prost? O să ajungi să fi obiectiv și corect în critica ta fără să vrei. Care ar mai fi farmecul? Unde ar fi distracția? Plus, după cum a zis și Waagh, nu are sens să alegi numai mizerii de jocuri de care nu-i pasă nimănui. Așa, putea să-și umple toata lumea listele cu d-al de Alien Colonial Marines și jocul ăla bășit cu motocicliști și draftul devenea imediat plictisitor și inutil.Eu însă n-o să iau în serios nicio listă care conține doar titluri de referință în istoria jocurilor.
de acord cu Mahdi. Nu vreau sa va impresionez, doar sa va zic ce nu imi place.Mahdi wrote:Cum spuneam, fiecare înțelege ce vrea din draftul ăsta. Se numește Hate draft. O să aleg jocuri pe care le-am urât și o să spun de ce. Asta e tot.
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 6 guests