Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
ola small dickie
Big Daddy

Re: Awesome Fails

Post by ola small dickie »

:lol:

pacat ca am primit doar 8 ca am fost in concediu

va dati seama daca luam vreo 20 si ceva? cumparam tot mega image-ul

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ce bogatani cu fir de aur la traista.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Lol. Pe iMac, PC-urile din retea sunt reprezentate printr-o iconita cu un monitor CRT vechi, ingalbenit de vreme, care afiseaza un BSOD. Muie ba!

Image
I'm livin' in a love shadow
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

La banii pe care-i dai e normal sa-ti ofere si complexul de superioritate la pachet.
Praise be to the muffalo tree.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Am intarziat cu cateva saptamani, insa nici Nivelul 2 nu mai este un bastion de actualitate, asa ca:

THEY HANDED THE INTERNET OVER TO THE WOMEN!!!! Twitch.tv a introdus o noua categorie, "IRL", in grila de streaming, loc unde orice bimbo cu un webcam poate capta milioane de viewers! La naiba, acum Brazzers va da faliment!!!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Firewatch are tag-ul "walking simulator" pe Steam. Dau click pe tag, sunt 17 pagini de walking simulator.

In mod oficial ne transformam in morsele esuate din Wall-E.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

17 pagini de walking simulator în comparație cu ce? 300 de pagini de RPG-uri? Nu-i niciun capăt de țară.
REMEMBER CITADEL
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Citatie: sunteti numit expert in Dosarul bla bla. Termen 31.01. Onorariu 600 lei. Cool, easy money.
Ma duc vioi si cu chef de munca la Arhiva. Arhivistii se uita intre ei, cu subinteles. Vreti sa cititi tot dosarul? Eu, vioi inca. Da, sigur. Pleaca toti "in spate" si se intorc cu vreun metru-jumatate liniar de dosare... 16 la numar. Poftim! Bine ca patriarhul vostru are poker-face de campion mondial :)
La munca, nenicule :(
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cere la termen suplimentarea onorariului avand in vedere volumul de munca care trebuie depus. :D
Poate ai noroc de un complet intelegator.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Sau apuca-te sa vinzi droguri pe strada.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Nu-i dracu' chiar atat de negru, mai e o expertiza la dosar in faza de cercetare, 14 dosare cu documente primare au OPISul bine facut, ma duc direct unde am treaba... dar a fost tare cand veneau aia si nu se mai opreau :p plus ca dupa aia ocupam singur un sfert in capacitatea salii (sunt doar 4 bancute cam de 2,5 m lungime disponibile, inghesuiala, cladire veche - La Orsova, de exemplu, e imparatie, fotolii de piele, sala de conferinte samd.)
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Hartia scrisa (eventual, chiar de mana) este semn divin. Ma intreb daca nu va fi o rezistenta mai mare din partea poporului atunci cand se va renunta la hartia scrisa, semnata si stampilata decat atunci cand s-a trecut la calendarul gregorian.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

E semn divin mai ales atunci cand iti serveste pentru probatiunea unui raport juridic, intelegere etc. Intalnesc destule persoane care isi imprumuta bani sau incheie diferite intelegeri (de ex aducerea unui autoturism SH din import) si nu au nici un fel de dovada scrisa. Mno probeaza tu in instanta intelegere facuta cand ala nu mai recunoaste nimic. Sunt norocosi cei care au mai avut pe inca cineva cu ei ca martor. Altfel e greu.....
Hartia scrisa e sfanta! Tineti mine asta:D
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Am auzit o vorba de la un organ de ancheta, care - mai in gluma, mai in serios - zicea ca prin hartie, nici glontul nu trece.

Departe de mine ca orice actiune nu ar trebui sa aiba si o dovada. Insa tara asta sufera de boala linsului de dosare. Altfel nu imi explic de ce "dovada" trebuie sa puna la respect volumele de Dune, Harry Potter sau Fratii Jderi dpdv cantitativ.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Ca e prea multa birocratie si ca ai nevoie de 10 stampile pe o hartie ca sa fie buna de ceva, sunt perfect de acord cu tine.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Sa vedeti voi dosare depuse pentru fonduri europene, prin 2009 cereau dementii dosarele in sase copii, doar asa, sa le aiba toti, in caz ca trebuie... Severinul-Craiova-Bucurestiul-UE-OLAFul. Si tu, sa ai o copie pastrata in alta parte, in caz ca vine cataclismul.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Oamenii trebuie sa fie acoperiti, in caz ca au chef sa se dea unii pe altii in judecata. Nu mai stiu cine a fost inteleptul, ori Oracolul din Balcesti ori Tribunul, fie-i somnul etern, dar a zis o chestie care mi-a placut: in viata trebuie sa fim acoperiti de hartii, iar in moarte de pamant. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Daca deschizi Photoshop cu Run as Administrator, isi da disable la drag and drop si nu mai poti deschide fisiere direct cu drag and drop. Interesant.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

McWilliams wrote:Am auzit o vorba de la un organ de ancheta, care - mai in gluma, mai in serios - zicea ca prin hartie, nici glontul nu trece.
Eh.

Image
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Povestirea care urmează este despre cum am plătit mai puține produse decât am luat, în urma unei erori tehnice sau umane, nu mi-e clar încă, și a unui lapsus de conștiință.

TG at Carrefour. I buy some shit, cam jumătate de coș așa, de vreo 40-50 de lei, merg spre casă. Caseriță nouă, TG likes, I smile, she smiles, începe să scaneze alea, își aranjează părul, mă pregătesc să scot banii. 9 lei. Stai ce? Cum plm 9 lei? TG are o mică criză de good vs. evil, trag puțin de bani, ea crede că mă joc și începe să râdă, apoi îmi ia bancnota de 10 lei din mână.

Mă uit la ea, mă uit la coș, mă uit la monitor, 3 chestii scanate, peste 10 în coș, the eternal dilemma, to go or to stay...

I go. Next stop: hell or something, but at least I'll get a discount.

LE:
Chick behind me noticed, a râs puțin dar nu a zis nimic. Fucking humans.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Post Reply

Return to “Colțul vesel”