Imagini amuzante (IMG TAGS)
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
Acum inchipuiti-va una la fel, dar cu vaporwave. Multumesc, acum nu mai trebuie sa stau eu 30 min sa o fac. Sper ca ati ras, eu am ras.
I'm livin' in a love shadow
Simt brusc nevoia sa il votez ca viitor viitor presedinte al SUA. Pare ca stie ce face.

Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
- ola small dickie
- Big Daddy
Mie mi se pare amuzant sa-i spui unei actrite ce are voie si ce nu are voie sa spuna in discursul de la o ceremonie. Cam ce subiecte e ok sa abordeze in discursul ei, cam ce e ok si ce nu. Tocmai astfel de momente sunt folosite de anumiti oameni pentru a lansa un mesaj important. Care e deranjul ca a vorbit despre politica? Probaibl ca cei care asteptau un banc si o hahaiala au fost foarte dezamagiti si nu au mai ras. Asta e problema? Ca alta chiar nu vad. Geeez
Problema e ca s-a terminat campania electorala. Si acolo, si aici. S-au lansat mesaje, s-a votat, poporul a ales. Dupa ar cam trebui sa-si vada toata lumea de treaba, castigatorii la guvernare, perdantii in opozitie sa vaneze greselile primilor samd. Dar asta e, cand notiuni de fair-play, respect samd. sunt straine, unii continua sa fie butthurt si sa lanseze mesaje a-n-boulea.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ati auzit ce va spune Doc? S-a terminat campania, potoliti-va cu critici la adresa oamenilor politici in public. Unde va credeti? Puteti sa mai ziceti ceva de Putin, Erdogan, Dragnea si Trump cand sunt iar alegeri. Pana atunci ciocu mic daca nu vreti sa aratati ca sunteti chiar lipsiti de fair play si respect si nu aveti altceva de facut decat sa lansati "mesaje a-n-boulea" fiind butthurt.
Da?

Da?

Last edited by ola small dickie on 10 Jan 2017, 12:06, edited 4 times in total.
poate voiai sa zici sovieticii au ales - si acolo si la noi, ca deh ...Doc wrote:poporul a ales
Last edited by zme-ul on 10 Jan 2017, 12:24, edited 1 time in total.
uite Doc, ti-am gasit tricou.Doc wrote:Dupa ar cam trebui sa-si vada toata lumea de treaba

- ola small dickie
- Big Daddy
Voi astia trei aveti probleme cu ochisorii sau cu creierasul? Am spus clar "perdantii in opozitie sa vaneze greselile primilor". Ideea era ca n-ai cum sa lansezi mesaje debile INAINTE sa inceapa ala sa fie Presedinte sau astia sa guverneze.
Totul e sa va puneti TOTI neuronii in functiune cand cititi un post, nu sa radati talamb citind doar semnele de punctuatie.
PS. Chiar nu constientizati ca atitudinea asta v-a dus la 20-30%? bafta baieti, catre 10%, catre PNTCD. Don't mind me.
Totul e sa va puneti TOTI neuronii in functiune cand cititi un post, nu sa radati talamb citind doar semnele de punctuatie.
PS. Chiar nu constientizati ca atitudinea asta v-a dus la 20-30%? bafta baieti, catre 10%, catre PNTCD. Don't mind me.
Last edited by Doc on 10 Jan 2017, 12:11, edited 1 time in total.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ce ar fi sa-ti mai iei un ban?
Eu cand iau ban, il iau ca un barbat.
Mie mi se pare amuzant sa le spui unor zeloți islamici ce au voie si ce nu au voie sa spuna in discursul de pedepsire a femeilor. Cam ce subiecte sunt ok sa abordeze in discursul lor, cam ce e ok si ce nu. Tocmai astfel de momente sunt folosite de anumiti oameni pentru a lansa un mesaj important. Care e deranjul ca au vorbit despre pedeapsa corporală? Probaibl ca cei care asteptau un mesaj moderat si o hahaiala au fost foarte dezamagiti si nu au mai ras. Asta e problema? Ca alta chiar nu vad. Geeez
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ce ai vrut sa spui Fular? Ca nu am inteles.