Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
^^Fatalitate! RDS i-a scos in noiembrie 2012 

Atunci mi-am imaginat eu ca am vazut emisiunea asta inainte de 1 ianuarie 2017.
I'm livin' in a love shadow
Au bagat iarasi Discovery? Toate canalele de Discovery sau numai ala normal? Ce caca moale, pacat ca n-am televizor, m-as fi uitat si eu.

Numai Discovery Ro, cred, si TLC (TLC are legtura cu Discovery?).
Uffff...deci nimic interesant.
Yep, TLC apartine tot de Discovery Communications.
Yep, TLC apartine tot de Discovery Communications.

Azi e randul tampitilor care pleaca nepregatiti la drum, sau pleaca drept in blocajele politistilor si dupa aia comenteaza ca "Dom'le, nu stiu de ce nu ne lasa". Le-as lua semnatura, ca la operatiile cu risc, si i-as lasa in plata Domnului. Du-te ma si mori, daca esti prost. Un pic de selectie naturala nu strica, la un moment dat.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
In Bucuresti sunt -9 grade - scolile sunt inchise
In Galati sunt -12 grade si Braila a fost sub stare de asediu ieri - probabil inspectoratul de aici va decide sa mergem la scoala

In Galati sunt -12 grade si Braila a fost sub stare de asediu ieri - probabil inspectoratul de aici va decide sa mergem la scoala

Ce oameni rai, sa va smulga de la tableta si de pe net
ce naiba poti sa faci la scoala, cand e zapada si cand te vezi cu prietenii...

Premiul pentru "Pensionarul Anului" se duce deja catre Doc.
"Pe vremea mea ne frecam cu zapada si ne jucam in gunoaie! Nu ca acuma cu tineretul asta si calculatoarele lor si muzica lor!"

"Pe vremea mea ne frecam cu zapada si ne jucam in gunoaie! Nu ca acuma cu tineretul asta si calculatoarele lor si muzica lor!"
I'm livin' in a love shadow
Nu merge, aveam acces zilnic la calculator din '85 

Dacă sunt drumurile blocate and shit înțeleg. Altfel ce legătura are că sunt -12? Are you five years old? Nu mă înțelege greșit, sunt pro chiulit, dar do It like a real man.
- DarthZombie
- Dremora Lord
*COUGH*Securist much?*COUGH*Doc wrote:aveam acces zilnic la calculator din '85
*COUGH*Sahist much!*COUGH*De la sase ani*COUGH*
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
I didTG wrote:Dacă sunt drumurile blocate and shit înțeleg. Altfel ce legătura are că sunt -12? Are you five years old? Nu mă înțelege greșit, sunt pro chiulit, dar do It like a real man.
acum ma ingrijorez ca mai am 2 saptamani pana-n sesiune

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nenea Fer, daca eu pot sa ajung la serviciu sambata, si tu poti nimeri scoala luni. Ca sunt sigur ca nu locuiesti prin Ijdileni sau Surdila Greci ca sa ai nevoie de senilata pentru a ajunge la civilizatie.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
In Galati deja nu mai e zapada, aseara au curatat baietii toate drumurile. Se circula super ok.

De cand stai tu in Galati?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Urasc pe astia care au important expresia "white male" si o folosesc in expozeurile lor pe teme sociale sau politice romanesti. Fratioare, dar multi non-albi are Romania ca sa existe o separatie pe criteriul asta! Bonus pentru transformarea fortata a unor teme precum coruptia si nesimtirea autoritatilor in chestii de barbati vs femei. Uitati postarea de mai jos, in care se vorbeste de ceea ce s-a tot vorbit in ultimele zile si anume nesimtirea Primariei Bucuresti si faptul ca au ignorat complet deszapezirea trotuarelor in timp ce au lasat soselele principale la negru... but with a twist! [postul e acompaniat si de o poza cu o mama mergand cu caruciorul in strada pentru ca nu are cum sa ajunga pe trotuar din cauza zapezii indesate la bordura, mi-a fost lene sa-l bag in crop]

Romanii nu sunt albi, sunt latino. Barbatul alb = ungur. Subtil, eh?