cred ca tot aici intra si multiplayer-ul la gta5
Moderator: Michilangelo
Mda, sunt in stare sa-si coordoneze miscarile ca sa se joace?! Serios, las-o mai moale cu generalizarile de doi lei si apelativele injurioase.Foxman wrote:Serios, duceti-va in orice sala de net si vedeti ce se joaca ciorile.
Normal ca zici asta daca nu l-ai jucat.Mahdi wrote:Excelentă alegere Minecraft - mă gândisem și eu la el, dar n-aș fi avut mare lucru de scris, din moment ce n-am jucat deloc.
DarthZombie wrote:M[inca un joc care baga placa "oh we so artsy fartsy" ca sa ascunda incapabilitatea de a angaja macar un elev de la Tonița in materie de artisti].
No hai ca am gasit si razboinicul justitiei sociale. #BanBossyjuve3332 wrote: Serios, las-o mai moale cu generalizarile de doi lei si apelativele injurioase.
No hai, fa-mi pe plac si scuteste-ne de comentarii d-astea.Foxman wrote:juve3332 wrote:No hai ca am gasit si razboinicul justitiei sociale. #BanBossy[/b]
Dude, e un comentariu pseudorasist facut sa amuze lumea. Ca bancurile cu evrei. Vrei cearta, ce-ai?juve3332 wrote:No hai, fa-mi pe plac si scuteste-ne de comentarii d-astea.Foxman wrote:juve3332 wrote:No hai ca am gasit si razboinicul justitiei sociale. #BanBossy[/b]
Mit? E jocul altceva? Da, poti sa te bati cu boss-ul final, dar nimenil nu il joaca pentru motivul ala.Foxman wrote:Dar sunt oameni care au auzit de atunci de cand era in alpha-beta ca "jocul" asta nu are nimic altceva decat sa pui si sa sapi cuburi. Si acest mit dainuie pana in zilele de azi.
Stokkolm wrote:Mit? E jocul altceva? Da, poti sa te bati cu boss-ul final, dar nimenil nu il joaca pentru motivul ala.Foxman wrote:Dar sunt oameni care au auzit de atunci de cand era in alpha-beta ca "jocul" asta nu are nimic altceva decat sa pui si sa sapi cuburi. Si acest mit dainuie pana in zilele de azi.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 3 guests