Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)
Moderator: Michilangelo
Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)
Nu vreau niciun fel de cearta, dar contextul nu implica umor gros (pe care il accept si, ocazional, practic), ci pur si simplu desconsiderarea injurioasa fara niciun fundament a tiganilor.
Vezi ca tigan e peiorativ, se spune rrom.juve3332 wrote:Nu vreau niciun fel de cearta, dar contextul nu implica umor gros (pe care il accept si, ocazional, practic), ci pur si simplu desconsiderarea injurioasa fara niciun fundament a tiganilor.
Praise be to the muffalo tree.
Tocmai de-aia l-am si folosit, pentru ca nu-l consider neaparat peiorativ (ma rog, ditamai discutia). In niciun caz precum "cioara".Foxman wrote:Vezi ca tigan e peiorativ, se spune rrom.juve3332 wrote:Nu vreau niciun fel de cearta, dar contextul nu implica umor gros (pe care il accept si, ocazional, practic), ci pur si simplu desconsiderarea injurioasa fara niciun fundament a tiganilor.
LE: Am vorbit cu Foxman pe privat si ne-am cazut de acord. Punem o manea?

Re: Game Draft XI - Hate Draft (Alegeri)
Misiunile din GTA sunt misto, cei care nu le fac nu stiu ce pierd. In schimb, ideea de endgame in Minecraft e chiar umplutura, e la fel de inutila ca si campania single player din Counter Strike: Condition Zero.Foxman wrote:GTA 3/4/5/etc nu e joc pentru ca multa, multa lume il joaca doar ca sa impuste pietoni, nu sa faca misiuni si sa ajunga la final. E doar un simulator de omorat pietoni.
- ola small dickie
- Big Daddy
juve3332 wrote:. Punem o manea?
nu trebuie sa spui de 2 ori. direct live din casa manelelor 2015:
Re: Game Draft XI - Hate Draft (Alegeri)
Aici depinde de gusturi. Nu inspre asta voiam sa bat, ci inspre faptul ca inca mai sunt oameni care cred ca Minecraft are doar Creative Mode.Stokkolm wrote: ideea de endgame in Minecraft e chiar umplutura, e la fel de inutila ca si campania single player din Counter Strike: Condition Zero.
Praise be to the muffalo tree.
Sa mor daca nu-l chem la nunta daca ma casatoresc vreodata!
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Cred ca lui juve ii place mai mult
Nici nu trebuie sa dau click ca sa imi dau seama ca imi place si mie.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Pentru ca e cam singurul NFS care incearca sa fie mai simulator decat toate alelalte. Si modul in care treci prin toata istoria automobilistica a lui Porsche e unic pentru un NFS.Am tot auzit laude legate de NFS Porsche, dar nimeni nu a detaliat vreodata de ce e asta unul dintre cele mai bune jocuri ale seriei. Nu-s tot aceleasi masini pe care le invarti pe un traseu pana-ti vine rau? N-am inteles niciodata ce poate fi mai misto la un joc cu masini fata de altul, mai ales din aceeasi serie.
Nu mi se pare ca a fi singurul simulator dintr-o serie preponderent arcade e o calitate in sine, e doar ceva diferit. Suna interesant la nivel conceptual sa treci prin istoria Porsche, I guess, daca esti super fan Porsche. In fine. 

I'm livin' in a love shadow
Taci din gură, fariseu apologist. Vade retro!
REMEMBER CITADEL
De asta nici n-a aruncat nimeni cu pietre in NFS-urile arcade in general, doar in cele slabute. NFS Porsche este un joc foarte bun si un simulator reusit pe cont propriu, nu il judecam neaparat in canonul NFS (unde se intampla sa conduca totusi la ani lumina). E interesant sa treci prin istoria Porsche daca esti fan al automobilismului, la fel de interesant ar fi fost si o trecere in revista a istoriei Ferrari, Mercedes sau Dodge.chestr0ny wrote:Nu mi se pare ca a fi singurul simulator dintr-o serie preponderent arcade e o calitate in sine, e doar ceva diferit. Suna interesant la nivel conceptual sa treci prin istoria Porsche, I guess, daca esti super fan Porsche. In fine.
Sau Dacia.
Ex-Level Forum member, ex-Tzeeeac member, current everything else.
Daca ar fi avut o paleta atat de larga de modele, da, si Dacia. 

- DarthZombie
- Dremora Lord
Ma, eu m-as da cu Lastunul daca mi s-ar oferi posibilitatea.
Nu stiu cum era in alte orase, dar in Craiova inceputului de secol era o adevarata manie cu Oltcit-urile tunate.
Privind cu un ochi mai liber, sunt foarte apropiate. Si Dacia are atata amar de modele (pe stilul are un bec in plus fata de versiunea anterioara deci e un model nou) si toate arata aproximativ la fel.
Ex-Level Forum member, ex-Tzeeeac member, current everything else.
Intr-adevar.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ahem, Braid nu are un singur gimmick, m'kay? 4 chapters, 4 gimmicks motherfuckers!