Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Stellaris
Intre el, Master of Orion si Polaris Sector, mi s-a parut cel mai interesant. MoO e cam liniar, limitat (are un plus la combat, totusi), Polaris e distrus de interfata imposibila.
Foarte interesante sunt "crizele", te tin bine de tot in priza. Un minus la AI? cand ma ataca, se invarte cu cate o flota mult prea mare, si recuperez prea usor planetele luate cu o flota minuscula de transportoare.
Intre el, Master of Orion si Polaris Sector, mi s-a parut cel mai interesant. MoO e cam liniar, limitat (are un plus la combat, totusi), Polaris e distrus de interfata imposibila.
Foarte interesante sunt "crizele", te tin bine de tot in priza. Un minus la AI? cand ma ataca, se invarte cu cate o flota mult prea mare, si recuperez prea usor planetele luate cu o flota minuscula de transportoare.
Si eu ma joc Stellaris ca un disperat de cateva zile. M-am reapucat de el dupa ce a aparut primul expansion, care adauga Leviathani si caracatite spatiale. Stellaris rezolva clasica problema a 4x-urilor in care una din factiuni devenea mult prea puternica pentru a fi invinsa prin asa numitele end game crisis. Un robot uprising sau o invazie a unor fiinte din alta dimensiune/galagie poate dobori si cel mai puternic imperiu daca nu este in stare sa gestioneze situatia cum trebuie (atat militar, cat si diplomatic).
Am jucat si Master of Orion, de care m-am plans pret de 5 pagini in urmatorul numar al revistei. E frumos la suprafata, dar gol si fad in interior. Pacat de el. Deocamdata, Stellaris ramane regele 4x-urilor.
Am jucat si Master of Orion, de care m-am plans pret de 5 pagini in urmatorul numar al revistei. E frumos la suprafata, dar gol si fad in interior. Pacat de el. Deocamdata, Stellaris ramane regele 4x-urilor.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Mask of the Betrayer: "Love is stronger than any justice meted out by a mad god, cruelty broke before a mortal's resolve"
And then you remember Chris Avellone wrote this, oh boy
And then you remember Chris Avellone wrote this, oh boy
Spoiler for inb4:
Rocks fall everyone dies
am incercat fallout 4, pff ce abureala de joc, la ani lumina de skyrim care e si el cum e 
astept winter sale de maine sa-mi iau cate ceva din wishlist, pana atunci niste ture prin ats/ets2

astept winter sale de maine sa-mi iau cate ceva din wishlist, pana atunci niste ture prin ats/ets2
Icewind Dale: Enhanced Edition
Pare un clasic adus la zi asa cum trebuie. Am petrecut 3 ore numai cu mesteritul la party, inclusiv cu jucat putin, decis ca nu-mi place ceea ce am facut, si regandit echipa de la 0.
Au introdus o gramada de kituri si optiuni relevante. Noice.
Pare un clasic adus la zi asa cum trebuie. Am petrecut 3 ore numai cu mesteritul la party, inclusiv cu jucat putin, decis ca nu-mi place ceea ce am facut, si regandit echipa de la 0.

NO COVER. ALL MAN.
Asta-mi aduce aminte ca il am si eu, retail, inca nedesfacut. Deci am ajuns sa nu uit doar de jocurile din bundles pe care le iau, ci si de alea retail. Tare.Waaagh! wrote:Icewind Dale: Enhanced Edition
Pare un clasic adus la zi asa cum trebuie. Am petrecut 3 ore numai cu mesteritul la party, inclusiv cu jucat putin, decis ca nu-mi place ceea ce am facut, si regandit echipa de la 0.![]()

L-am pus la trading, daca intereseaza pe cineva.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
- DerangedGenius
- Zergling
The Walking Dead, primul sezon de la Telltale. Tough, tough decisions. Si ma bucur ca e un joc cat de cat recent care imi merge bine si are poveste captivanta.
Eu momentan oscilez intre Darkest Dungeon si Xcom 2 cu mici reprize de Hearthstone si cate un run de Isaac pe seara.
La insistențele prietenului Mandrake Root, deslușesc din nou prin Dishonored pe PS3, cu gînd să-l și termin de data asta. Timpul i-a făcut bine, sunt total desprins de ideea unui nou Thief acum și încerc să mă bucur de joc pentru ceea ce este el, nu pentru ce aș fi vrut eu să fie. Deocamdată e ok, mai bine decît cînd îl jucasem la apariție.
Il joci stealth, action sau combinat?!
Tura asta mai stealth, as in să nu mă vadă măcar și mai mult cu buzunărit decît somn ușor dar la cît de puțin timp am pentru joacă nu mă pot abține să nu încerc tot ce prind și pot din polul opus, atît cît îmi permit skill-urile, chit că dau reload ulterior 

Ce vreau să zic e că m-am prins în sfîrșit că Dishonored nu trebuie comparat cu Thief, ci mai degrabă e undeva între Deus Ex și Bioshock. Not a bad place to be.
Si eu l-am jucat stealth, cat posibil; insa am vazut niste speed-run-uri action pe youtube, de am ramas cu gura cascata. Parca era cu totul si cu totul alt joc 

Si eu l-am caracterizat exact identic cand am scris de el.caleb wrote:Ce vreau să zic e că m-am prins în sfîrșit că Dishonored nu trebuie comparat cu Thief, ci mai degrabă e undeva între Deus Ex și Bioshock. Not a bad place to be.

Mda, sa joci combinat, cu o aplecare mai mare catre actiune, e mult mai satisfacator din toate punctele de vedere (vizual, ca varietate de gameplay etc).
Gothic II Gold cu Community Patch 1.0a care adauga si alternative balancing. Cred ca cea mai tare modificare e ca-ti trebuie mai putine LP sa cresti stats-urile.
1.0a Patch Alternative Balancing Changelog:
- LP costs rebalanced.
- Bosper sells new Bows.
- The Claw of Beliar has been rescaled.
- Betty now does as much damage as the Ore Dragon Slayer.
- Rod’s Two-Hander does as much damage as a Rough Two-Hander.
- Erol and Rengaru now provide +3 Strength/Dexterity Bonuses, respectively.
- The Fencing Sabre is available from Hakon, and a new weapon, the Katana, can be purchased from Fisk.
- New Staves are available from Kronos.
- Ambient XP Caps Removed, you will always get a +250 XP Bonus.
- Pepe’s Quest will now generate actual wolves, instead of Young Wolves.
- Several monsters now have unique strengths and weaknesses, which you will need to think about in order to defeat them.
- Monsters have all been toughened up.
New LP Costs:
Training STR/DEX/MANA from 10-60 costs 1 LP/Skill Point
Training STR/DEX/MANA from 60-120 costs 2 LP/Skill Point
Training STR/DEX/MANA from 120-180 costs 3 LP/Skill Point
Training STR/DEX/MANA from 180-240 costs 4 LP/Skill Point
Training STR/DEX/MANA from 240-300 costs 5 LP/Skill Point
LP costs for combat training are unaffected. Only certain teachers will be able to train you to this new maximum, you’ll just have to find them. With the aid of stat boosters (stone tablets, potions, etc.) your attributes can potentially be raised to the absolute limit of 400.
Damage Table for Rescaled Claw of Beliar:
Player Claw 1H 2H
Level Level Dmg Dmg
----------------------------------
<=11 1 100 110
11 2 101 111
13 3 102 112
15 4 103 113
17 5 104 114
19 6 105 115
21 7 106 116
23 8 107 117
25 9 108 118
27 10 109 119
29 11 110 120
31 12 111 121
33 13 112 122
35 14 113 123
37 15 114 124
39 16 115 125
41 17 116 126
43 18 117 127
45 19 118 128
47 20 120 130
Ion Iliescu n-are SupraEu.
Păi pe PC joc stealth și pe PS3, unde l-am început, de fapt, aș putea încerca acțiune mai evil, și-așa nu-mi pasă să dau reload că n-a ieșit stealthu (căci pe PS3 durează ceva mai mult încărcatul, clar). Da, pare cel mai mișto combinat, am băgat și eu de probă niște încleștări mai hardcore și e satisfăcător.juve3332 wrote:Si eu l-am caracterizat exact identic cand am scris de el.caleb wrote:Ce vreau să zic e că m-am prins în sfîrșit că Dishonored nu trebuie comparat cu Thief, ci mai degrabă e undeva între Deus Ex și Bioshock. Not a bad place to be.![]()
Mda, sa joci combinat, cu o aplecare mai mare catre actiune, e mult mai satisfacator din toate punctele de vedere (vizual, ca varietate de gameplay etc).
RuneScape; adun mere dintr-un pom pe care l-am plantat acum cativa ani:
The game sure came a long way, asa arata cand m-am apucat sa joc prima oara (2004):

Spoiler for pic mostly med-hi details:

Spoiler for pic 2:

Dap, my favorite MMO.
Just discovered visual overrides pt equipment, una din chestiile noi. Really nice, got an outfit.

Imi place ca au depus si efort sa reduca grind-ul cu niste XP boosting items, quicker movement si easier teleporting. Chiar daca am doar vreo 20 de minute sa joc at a time, tot am impresia ca am facut ceva important pentru personaj. Nice!
Spoiler for pics - drag each to new tab for zoomed in ver: