Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)
Moderator: Michilangelo
Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)
Noooo, foloseste voxeli 5D.
"Heroes of Might and Magic IV introduced a number of major changes to the series.
Unlike previous games, where they had little active role in combat, heroes became present on the battlefield with their troops. It is possible to have armies with more than one hero, or with no heroes at all, although armies without a hero are incapable of performing certain tasks, such as capturing enemy towns or structures. Both the adventure and combat maps were converted to fixed-view isometric 3D display. "
"Heroes of Might and Magic IV introduced a number of major changes to the series.
Unlike previous games, where they had little active role in combat, heroes became present on the battlefield with their troops. It is possible to have armies with more than one hero, or with no heroes at all, although armies without a hero are incapable of performing certain tasks, such as capturing enemy towns or structures. Both the adventure and combat maps were converted to fixed-view isometric 3D display. "
Ce descriu ei e perspectiva, dragă Doc, asta încerc să îți explic de o pagină încoace. Grafica e cât se poate de 2D (sau 2.5D, dacă vrei să fii chițibușar). Din nou, de la wiki citire, subsecțiunea grafici 2D:
2.5D ("two-and-a-half-dimensional"), 3/4 perspective and pseudo-3D are informal terms used to describe graphical projections and techniques that try to "fake" three-dimensionality, typically by using some form of parallel projection, wherein the point of view is from a fixed perspective, but also reveals multiple facets of an object. Examples of pseudo-3D techniques include isometric/axonometric projection, oblique projection, orthographic projection, billboarding, parallax scrolling, scaling, skyboxes, and skydomes.
REMEMBER CITADEL
Perspectiva e 3D, dar grafica e 2D.
Perfect sense.
Draga Mahdi.
Tu stii mai multe si mai bine chiar decat producatorii jocului.
Perfect sense.
Draga Mahdi.
Tu stii mai multe si mai bine chiar decat producatorii jocului.

Bine bă băieți, de la aia cu tactica și strategia nu v-ați mai distrat așa. Păcat că abia acum am văzut și eu. După ce îl fac tutorialele, azi Doc învață diferența dintre 3D și 2D, mâine o să se prindă și cum e cu level up-urile în gaming. Sau nu, probabil nu.
Aia cu tactica și strategia a fost cu zmeul. Dar asta da, e la același nivel. Nici zmeul nu cred că și-a schimbat părerea, nici doc n-o să o facă. Asta este.
REMEMBER CITADEL
Eu n-am pareri. Eu detin adevaruri 

Misto alegere, TG. Am vrut mult sa-mi placa jocul asta, dar, asa cum ai zis si tu, este atat de enervant pe toate planurile incat pur si simplu nu am putut.
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cred ca ala e singurul joc la care mi s-a facut rau jucandu-l si privindu-l. O labareala trista al carei asa-zis atu era un melee combat mediocru.
Lol, nu mă așteptam să mai fie lume de aceeași părere tbh, credeam că e ceva de la mine.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Partea nasoala la acest draft e ca multe din gunoaiele care ne-au traumatizat au fost puse intr-o cutie si ascunse pentru a nu ne mai face rau la bibilica, si deindata ce ti se aduce aminte de ele toate sentimentele negative revin in plina forta. Goddamnit!
Ba, mai puneti si un citat cu alegerea la care comentati, ca nu prea se intelege despre ce joc vorbiti, mai ales daca ma duc pe paginile din urma, fara sa tin in paralel deschis si treadul de alegeri.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Bah chester. Intai mi-ai luat Braid, acum Undertale, misto si ca urmez fix dupa tine, ca sa observ neputincios ca nu mi-am ales bine prioritatile
GG anyway, you know what to hate.

Count me in. Totusi, n-am putut sa ajung atat de departe ca tine...TG wrote:Lol, nu mă așteptam să mai fie lume de aceeași părere tbh, credeam că e ceva de la mine.
Si eu urasc Beyond Divinity, din cauza asta:

Having lots of fun, great game, pana cand am reusit cumva sa blochez usa cu un item pe care nu l-am mai putut scoate. RIP. Probabil il reiau candva, nu am pierdut decat vreo 2 ore.

Having lots of fun, great game, pana cand am reusit cumva sa blochez usa cu un item pe care nu l-am mai putut scoate. RIP. Probabil il reiau candva, nu am pierdut decat vreo 2 ore.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Mi-a cazut Nat Pagle
Abia astept poate ma vindeci permanent
you have my blessingne0lith wrote:8. Hearthstone
Abia astept poate ma vindeci permanent
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ha, caught one!
In afara de Lost Vikings si Blackthorne, a scapat ceva de la bli$$ard? 

NO COVER. ALL MAN.