Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Locked
DarthZombie
Dremora Lord

Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)

Post by DarthZombie »

Heroes of The Storm, pe care nu-l joaca nimeni.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

L-a jucat Foxman și pentru noi.
REMEMBER CITADEL
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

chester, buna alegere Guitar Hero, imi pare rau ca nu mi-a trecut prin minte.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

ms
I'm livin' in a love shadow
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Are ceva dacă bag viteză cu alegerile, să vă ajung din urmă?
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ar fi chiar recomandat.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Pune-le pe toate până la nr. 8 și adaugi descrierile pe urmă.
REMEMBER CITADEL
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Cred că așa voi face cu 5, 6, 7.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Also, nu că am vreo treabă cu XCOM, dar vezi că trebuie doar un joc pe alegere. Mai lasă și pentru alții.
REMEMBER CITADEL
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Si prwsupun ca vrei XComul fara cratima, nu pe ala cu cratima, nu?
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Dap, ok :)
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

@Mahdi despre GoT Telltale: Ce mi se pare mie cel mai penal la jocurile Telltale in general e ca te pun sa faci alegeri grele in conditiile in care ti se cam rupe de personaje si mai stii ca la final prea putin va conta. Am jucat TWD si chiar m-am enervat din cauza asta, asa ca atunci cand am butonat GoT eram absolut sigur ca o sa fiu intampinat cu aceeasi ciorba de """""""mecanici de gameplay""""""", si am jucat ca atare. Singura varianta de a nu incerca sa "game the system" este sa fii la primul joc Telltale, pentru ca la final sa te enervezi din cauza vremii pierdute in momentele in care te scarpinai in crestet la "alegeri".
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Știu despre ce vorbești, am văzut că e o critică des adusă jocurilor Telltale. Eu personal nu am nimic împotriva "iluziei alegerii". Nu mă deranjează mai deloc că există puncte esențiale ale poveștii care rămân neschimbate, indiferent de alegerea făcută (eventual ar putea să mă afecteze dacă aș relua același joc). Chiar dacă drumul de la A duce mereu la B, alegerile iluzorii pot da savoare poveștii, personalizând experiența. Problema mea e când sunt pus aproape mereu să aleg între Dan Diaconescu și Vadim (și câștigă Iliescu de fiecare dată).
REMEMBER CITADEL
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Pe mine m-a uns la suflet alegerea BS: Infinite, fiindcă aveam impresia că sunt singurul bou care nu înțelege magia și măreția acestei pietre prețioasă, scoasă de Levine cu sudoarea frunții din fundul mării și azvîrlită în fundul clasamentului jocurilor pe care le-am butonat vreodată.

Bine, eu aș fi luat fără ezitare și primul BS la muială, dar mai vreau să dau pe-aici sporadic :D plus că în perioada lui nici n-au prea fost multe chestii notabile sau foarte noi prin 2007, exceptînd STALKER - iar atmosfera le-a ieșit. Păcat de gameplay.

Felt like:
Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Intr-adevar, ma deranjeaza inutilitatea alegerii din doua motive, unul care ma afecteaza pe mine personal ca jucator si altul care afecteaza design-ul jocului. Primul este ca te simti ca jocul te-a mintit prezentandu-ti constant alegeri menite sa te investeasca emotional in universul povestii pentru ca la final sa ti se dea cu tifla-n cap si sa te simti ca un bou ca ti-a pasat vreodata.

Al doilea motiv este ca deindata ce stii ca alegerile nu conteaza, investirea aia emotionala in jurul caruia a fost construit sistemul ala de alegeri isi pierde sensul. Iar la jocurile Telltale tocmai implicarea ta emotionala e miezul, asa ca-i cam fail. Mai adaugi personaje cam meh si iarasi ii fail.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Pentru că nimeni nu mai face game design cum nimeni nu mai face programare în afară de ăia care dezvoltă engine-urile și framework-urile pe care le folosesc 'creativii', de-aia nu au habar să facă alegeri și consecințe într-un mod mai puțin bombastic sau înșelător sau irelevant. Pen'că din 10 ore de dezvoltare 8 se gîndesc cum să lucească mai bine chelia unui NPC la lumina Lunii, o oră stau și o sug de la sales și una muncesc să iasă cincinalul așa cum e lăsat în rețeta de la bunicuța Profit.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mie primul the Walking Dead si 400 Days mi-au placut foarte mult. Memorabile. Doar pe astea le-am jucat deocamdata din serie. Nu ma intereseaza ca de fapt nu schimb eu deznodamantul prea mult sau ca alegerile pe care le iei nu au o influenta prea mare. Nu ma gandesc la asta pe parcursul jocului, ma gandesc la ce se intampla in joc si mi-a placut foarte tare, ma gandesc la personaje, atmosfera, poveste si astea mi-au placut.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Eu nu prea pot juca stilul ăsta Telltale, dar nu cred că e de game design problema. It's just writing, nu trebuie să faci game design să scrii alegeri și consecințe într-un film interactiv.

@marvas, la Watch Dogs 2 nici nu îți mai trebuie descriere, poza aia zice tot. :lol:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

chiar ca....yikes ce poza plina de jena
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Păi Watchdogs era un GTA mai prost, WD2 e un SR mai prost, mi se pare firesc.

A, dacă accepți că Telltale games sunt filme interactive, logic că nu ai ce game design să faci. Eu aș zice că pot fi ceva mai mult. Cînd mi-am amintit iar de Broken Sword 2, oh man, cred că la vremea aia era cea mai mișto chestie desenată văzută de mine pe calc. Nu că ar fi fost mult mai mult. Dar pînă și dubiosul Gabriel Knight 3, ăla în full 3d, parcă reușea mai multe decît toate joacele de la Telltale în zona de interactivitate.
Eu mi-am luat Borderlands de la ei, sunt tare curios. Cu Walking Dead nu prea mă puteam conecta, nu am avut chef să văd multe episoade din film și nici nu m-a prins banda desenată.
Locked

Return to “Forum Drafts”