Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)
Moderator: Michilangelo
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)
Terminal Velocity>
- ola small dickie
- Big Daddy
Ha. Misto. Nu stiam de chestia asta. O sa le iau si eu. Eu il am original la cutie, asa l-am terminat prima oara iar a doua oara cred ca l-am terminat luat fiind de pe torente.caleb wrote:
Ola, guys, nu știu dacă e legal, dar am găsit http://nolfrevival.tk/ care pretinde că e ok să iei de-acolo variante jucabile pt. ambele.
Also, cît de mișto începe aia din NOLF 2:
F.E.A.R. > ... () .. () dunno.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu zic sa-l joci, merita cu prisosinta din punctul meu de vedere. Plus ca nu stii cand vor scoate si partea cu Xen, de 4 ani a iesit prima bucata a lui Black Mesa si asteptam cu totii de atunci. Si abia acum vreo 2 saptamani au pus niste screenshot-uri, deci mai e pana il scot.ne0lith wrote:Not yet, ultima oara citisem ca va fi lansat pe parti. Nu stiu in ce stadiu e acum, o sa il incerc cu siguranta cand e gata intreg continutul.
Ah, daca lipseste doar Xen e bine, oricum mi s-a parut cea mai slaba sectiune a originalului. Thx for the notice, o sa ma apuc de el curand.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Apropo TG, asteptam expirarea banului lui chester sau putem sa continuam sa ne postam alegerile pana atunci?
Mai trag eu de timp, apoi trecem peste, oricum nu o sa piarda mult.
Mai degraba, Call of Duty: Grenade Warfare? Am obeservat ca la campaniile COD de la Modern Warfare incoace petreci mai mult ferindu-te de grenazi decat impuscand inamici. Daca se vroia un succesor spiritual pentru Atomic Bomberman, inteleg, le-a iesit.
Era CoD sau Crysis 2, good job Stokk.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu mereu voi aprecia Crysis 2 pentru acea legendara discutie cu Kelly despre tzolii monitoarelor prin care ne holbam la texturi. Good times.
Ce facem la votare? Stokkolm a venit cu niște sugestii pe care le mai poate repeta aici dacă vrea, ideea era că e un draft mai special, unde probabil vor ieși discuții mai lungi și ar fi ok să nu ne tot mutam de pe un thread pe altul.
O sugestie era un thread general de discuții pentru faza de votare (like asta), pe lângă cele cu poll-ul. Cealaltă era să aibă fiecare user un thread propriu în care să i se discute lista. Cred că așa erau, am vrut să postez mai devreme dar m-am luat cu altele.
So, discuss. Aveți sugestii?
O sugestie era un thread general de discuții pentru faza de votare (like asta), pe lângă cele cu poll-ul. Cealaltă era să aibă fiecare user un thread propriu în care să i se discute lista. Cred că așa erau, am vrut să postez mai devreme dar m-am luat cu altele.
So, discuss. Aveți sugestii?
Pai care e sistemul? Confruntari individuale, votare la liber cu toate listele?!
Also, nu ca se supara cineva foarte tare, dar Caleb nu trebuia sa-si astepte randul?
Also, nu ca se supara cineva foarte tare, dar Caleb nu trebuia sa-si astepte randul?
Nu, sistemul e normal, confruntări 1 la 1, sau așa ma gândeam eu. Stokk zicea că vor fi discuții care se întind pe mai multe thread-uri din cauza asta și e mai zăpăceală.
Ba da, lol, nici nu mi-am dat seama. Caleb, prima pagină, the are rulz man.
Mă îndoiesc că s-a nimerit să vrea cineva Metro neapărat, dar dacă e așa să zică.
Ba da, lol, nici nu mi-am dat seama. Caleb, prima pagină, the are rulz man.

- ola small dickie
- Big Daddy
eu cred ca mai bine jucam cum am jucat pana acum. in legatura cu topicurile adica.
Aw shit, delete it. Nu știu cum mi-a venit că-i roata la mine. Too many beers last night. Delete it.
Nu are rost să îl șterg, dacă oricum nu îl alegea nimeni, tot aia e până la urmă. 

Okez, eu i-am dat report oricum 

Nu se mai face chestia cu PM-urile? Era useful in drafturile vechi. E randul tau cand primesti PM