Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
daca vrea cineva sa vada inaugurarea lui mr T, e live acum: https://www.youtube.com/watch?v=Sxr9nE9MuQs
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Consecintele spagilor sau ale arogantei/prostiei sunt experimentate din nou intr-un club din Bucuresti: link
Antenistii au inceput sa vomite ca de obicei teorii conspirationiste cum ca incendiul ar fi fost livrat la comanda.
Antenistii au inceput sa vomite ca de obicei teorii conspirationiste cum ca incendiul ar fi fost livrat la comanda.
daca era livrat la comanda, in mod clar s-au zgarcit la bani (comparativ cu colectiv)
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Soros ar face bine sa o mai schimbe. De-acuma, gata, s-a obisnuit poporul cu "incendiile". Eu zic ca ar merge un cutremur la comanda.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Daca n-ati aflat, e lovitura de stat:

Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
they want more DNA
Neasteptat de mare prezenta in seara asta, sunt mandru de toti cei care au iesit sa protesteze si ma bucur ca a venit si WERNER in multime, prezenta lui la sedinta saptamana asta si la proteste in aceasta seara mi-a confirmat ca am votat bine in 2014.
Uluitoare reactiile de pe Romania TV si Antena 3. Nu imi imaginam ca pot cobori atat de jos in mizerie. Daca vedeam niste posturi de-astea TV intr-un film, mi s-ar fi parut cam tras de par totul. Incredibil cat jeg se poate deversa in televiziunea din Romania intr-o singura seara.
Uluitoare reactiile de pe Romania TV si Antena 3. Nu imi imaginam ca pot cobori atat de jos in mizerie. Daca vedeam niste posturi de-astea TV intr-un film, mi s-ar fi parut cam tras de par totul. Incredibil cat jeg se poate deversa in televiziunea din Romania intr-o singura seara.
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
eu n-am iesit dar sunt impotriva amnistiei. inseamna ca sunt un fake account. heh.

se pare ca dragnea iar e pe amfetamine proasteM-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept.
nice ciucur. O fi frig in studio de la cum mint aia de ingheata apele.
meanwhile, gadea anunta ca incendiul de la bamboo a fost pus la cale de forte oculte ca sa amplifice protestul de azi 

- DarthZombie
- Dremora Lord
Iti dai seama cat a plans suflarea romaneasca atunci cand s-a auzit ca a luat foc Bamboo, leaganul societatii civile autohtone.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
A plans pentru ca n-a murit nicio pitzipoanca. Deci ramanem tot cu alea de pana acum. 
Cauciul sintetic ce regim are - arde, nu arde, arde, dar nu intretine focul? Ca sa stim daca cineva a vrut sa dea foc la silicoane in mod intentionat sau nu.

Cauciul sintetic ce regim are - arde, nu arde, arde, dar nu intretine focul? Ca sa stim daca cineva a vrut sa dea foc la silicoane in mod intentionat sau nu.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
- ola small dickie
- Big Daddy

cel mai mult am ras la: liviu dragnea a cerut indepartarea jandarmilor din fata psd
În față la TNB s-au făcut trei oameni de zapadă cât timp s-a adunat lumea. Ca la mineriade.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
klaus live conferinta de presa
cere referendum
cere referendum
Hai ca i-a mai pisat un pic WERNER in cur si la conferinta asta. gg 

I'm livin' in a love shadow