Smartphones - Discutii generale

Rezolvarea problemelor tehnice, ultimele știri din domeniu și cele mai interesante site-uri.
zme-ul

Re: Smartphones - Discutii generale

Post by zme-ul »

DANiel wrote:Dar nu e primul telefon care renunta la jack. Un telefon lansat recent fara jack e Moto Z
si cata mumu si-a luat Lenovo pe tema aia :lol:

Image
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

idk what to say, eu zica jack-ul simplu e pe moarte.
o simt in urina.
la fel cum am simtit ca S6 edge e un fiasco.
la fel cum am simtit ca Lumia o sa se ingroape singuri.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Lal. Da. Iata inca un inconvenient. Adeseori ascult muzica in casti noaptea in timp ce telefonul e pus la incarcat. Cu noul Apple iPhone nu as putea face asta.
I'm livin' in a love shadow
TG
Cyberdemon

Post by TG »

DANiel wrote: o simt in urina.
:lol: Ce altceva mai simti?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Dar sa ne zici ce simti inainte, nu dupa ce se intampla.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

TG wrote: :lol: Ce altceva mai simti?
Diablo 4 o să fie mai bun ca Divinity OS 2
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

du-te la doctor
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

TG wrote:
:lol: Ce altceva mai simti?
Sudoare.
Am biroul langa geam, si jaluzele sunt nule.
Simt sudoare.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

No offence, dar jack-ul de 3,5mm nu e pe moarte deloc. Apple a mai avut de-a lungul anilor niste decizii de a renunta la chestii gen floppy drive pentru Macintosh sau aplicatiile Flash la Iphone si atunci era perfect in regula pentru ca exista o alternativa viabila la fiecare din cele doua lucruri. Dar in acest moment jack-ul iti ofera cea mai lossless conexiune audio pentru consumatorii obisnuiti [nu ma bag la segmentul profesional, desi nu stiu sa foloseasca alte tipuri de conexiuni], iar alternativa propusa de Apple este inferioara cu exceptia absentei firelor. Si asta daca esti dispus sa renunti la vechile casti si sa spargi banii pe ce-ti ofera Apple, care manca-i-ar tata de destepti ce sunt ca ei mereu sunt pregatiti sa-ti vanda niste bucati de plastic la 199.99$.

Dar sa zici ca partea audio nu conteaza mare branza ca vezi-doamne toti pulifricii umbla cu casti d-alea Sony de 15 lei si cu Beats care numai fidelitate audio nu-ti ofera la banii ceruti. Dar sa nu poti sa asculti muzica in casti simultan cu incarcarea? Cu durata de viata a bateriilor din prezent care te face sa-ti tii telefonul bagat in priza aproape tot timpul [sunt sigur ca multi se duc la servici cu cablul de alimentare, il conecteaza la calculator si il tin pe birou]? Cine a avut ideea asta a fost picat in cap cand era copil, zau asa. Sunt foarte multi oameni care vor fi foarte ofticati de toata situatia asta, iar adaptorul ala hidos e doar cireasa de pe coliva, insult to injury.

Si de unde mania asta cu subtierea telefonului? Nu se lauda Apple pe la Iphone 5 ca au obtinut forma perfecta? :lol: Imho degeaba faci un telefon subtire cat o foaie de hartie daca-l intinzi precum o placinta si-ti intinde cusaturile de la buzunar prin toate partile. Cand vin in tara umblu cu un Samsung old-school cu butoane si desi are grosimea dubla fata de smartphone-ul meu imi incape mult mai lejer un buzunar din cauza a cat de putin lat este. Si desi inteleg ca un smartphone beneficiaza de un ecran cat mai mare, cand ajungi sa vrei sa-l pui in ghiozdan/geanta pentru ca nu-l poti cara comod in buzunarele blugilor, pai atunci cred ca something has gone terribly wrong with your design process.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

imi placeau alea cu butoane pt ca puteam sa tastez mesaje cu injuraturi fara sa ma uit la ecran... cu telefoanele astea noi nu fac altceva decat sa vanez furnici

btw jacku ala de 3.5 ocupa inuntrul telefonului mult mai mult loc decat ar trebui (mai ales pentru ca trebuie fixat bine de tot), nu judec decizia
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
zme-ul

Post by zme-ul »

Florida Man Says His Galaxy Note 7 Exploded and Set His Jeep on Fire
ImageImageImage
---

Samsung Note 7 possible cause of Horry County house fire
Horry County Fire Rescue investigators said the fire originated near a wall outlet where the man's phone was charging. The phone was a Samsung Galaxy Note 7.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

chestr0ny wrote:Lal. Da. Iata inca un inconvenient. Adeseori ascult muzica in casti noaptea in timp ce telefonul e pus la incarcat. Cu noul Apple iPhone nu as putea face asta.
Vrei să zici că la cogeamitea avîntul tehnologic, ăștia nu cunosc încărcare wireless? Of, of. Venind de la mirifcii care au pus display-uri de mare densitate pe laptopurile lor la zece ani după ce Sony făceau asta cu Vaio (defunct, ce-i drept) și au zis că Retina. Mhm. Btw Moto Z măcar s-a livrat cu adaptor pentru jack și are wireless charging. Nu că ar conta. La drept vorbind, dacă ești audiofil nu folosesți DAC-ul telefonului, îmi imaginez.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu inteleg ce vrei sa zici pentru ca nu am nici Sony nici Vayo nici wireless nici Moto Z. Am Microsoft Lumia 640 si nu stiu daca-s audiofil, da-mi place muzica.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Ziceam că-n mod normal nu ar fi trebuit să fie o problemă conectarea unui adaptor jack pe Lightning dacă încărcarea s-ar face wireless, precum în cazul Moto Z.
Cu Vaio, voiam să zic că Apple sunt campioni la împachetat inovația de acum zece ani în staniolul de azi ca să o vîndă la prețul de mîine. Sau așa ceva. :)
zme-ul

Post by zme-ul »

EU scraps 90-day limit on free data roaming
The European Commission is currently in the process of eliminating roaming charges for mobile customers travelling within the EU, which is great news. However, the Commission is also toying around with some safeguard ideas to ensure the new system isn’t abused. Earlier this month, a draft proposal called for a 90-day time limit on consumers before being charged extra for using their phones abroad. This was called out by consumer rights groups and has now been scrapped.
That means when roaming charges are outlawed within the European Union next year, you won’t have to worry about time limits and just use your device as normal. However, mobile operators will be able to check up on ‘irregular usage’.
Image
As the EU’s digital commissioner puts it (via euronews), if someone has a place of residence in Germany or France, but uses a SIM card from an operator in Estonia for an entire year to take advantage of lower prices, then the operator will be able to check up on that and charge you more in the future.
This is the latest safeguard idea floating around, though it still needs to be approved by the EU before going anywhere.
ete' pula!
daca Germania si/sau Franta au tarife mai mari la abonamente decat Estorina, atunci Germania si Franta sa faca bine sa reduca tarifele
zme-ul

Post by zme-ul »

Samsung Galaxy Note 7 Replacements Might Not Explode, But They Have Issues: Overheating And Battery Drain While Charging
According to ZDNet, one owner surnamed Choi said that even though his Galaxy Note 7 was charging and showing the thunder symbol in the battery indicator, the device kept losing 1 percent of power every second.
"I've charged it [Note 7] all night after the battery went below one percent, but it didn't charge over 10 percent," the user told the news outlet.
:P
zme-ul

Post by zme-ul »

phpBB [video]
zme-ul

Post by zme-ul »

Apple AirPods indefinitely delayed beyond original “late October” window
Apple's new wireless, $180 AirPods have less than a week to meet their original shipping target of "late October," and now the company has confirmed that such a launch is officially off the table.
:P
Post Reply

Return to “Hardware”