Game of the Year 2016 - Nivelul 2 Forum edition

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
sebas
Hammer Haunt

Re: Game of the Year 2016 - Nivelul 2 Forum edition

Post by sebas »

DOOM - în general sunt foarte sceptic când vine vorba de rebooturi, rareori încearcă/reușesc să păstreze esența originalului. DOOM însă este sublim. Ba mai și aduce chestii noi faine (a se citi mardeală și gadgeturi). GOTY de departe.

Total War: Warhammer - TW + universul Warhammer. Enough said.
The Vanishing of Ethan Carter - Poveste scurtă cu aere de Twin Peaks, foarte bine realizată.
Dragon's Dogma: Dark Arisen - Meaty combat, meaty magic(!), great leveling/class system, world și lore faine, pawns system inovativ și fun - and did I mention you can climb on ogres and stab them in the eyes? Păcat că nu e puțin mai atent pe partea de questing și dificultate.
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Mai țineți minte Commandos sau Desperados? Da? Bun, atunci ăsta trebuie jucat musai.
Darkest Dungeon - like an abusive boyfriend - mostly an ass to you, but brings you flowers from time to time.

X-COM 2 - Mai bun ca primul. Foarte slab pe partea de setting/feeling însă. Putea să fie un flash game în browser și tot aia era.
Stellaris - De urmărit deocamdată. După inevitabilele zeci de update-uri și DLCuri și Expansionuri va fi probabil excelent.
Civ VI - Mai bun decât Civ V. Ceva shakeups pe partea de gameplay, unul graphic shakeup substanțial și reușit până la urmă zic eu, same ol' one more turn feel.
Overwatch - Ca multiplayer FPS este excelent. Ca și game client, community tools și environment (ranking, competitions etc) este crâncen de slab.

Pe lista de must-play din anul ăsta au rămas:
Dark Souls 3 - când au terminat cu lansat DLCurile (și explicat poise-ul :lol: :lol: )
Stardew Valley - trebuie timp
Salt and Sanctuary - mi-e frică să-l butonez pentru că iar o să mă apuce cheful de Dark Souls și o să-mi petrec o lună în Lordran.
dump CHA
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Dark Souls 3, căci doar asta am jucat din seria 2016. Pînă acum, e mult mai distractiv decît a fost 2 și ceva mai coerent.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Battlefield 1 - Nu am mai jucat seria de la primul, Battlefield 1942, care era un deliciu cand mergeam in sali de jocuri (asta si cu Medal of Honor 1 dintre cele bazate pe WW - in MoH1 era o harta cu un pod in mijloc... aiaiai ce distractie era dupa liceu!). Sau poate ma lasa memoria, insa nu cred ca exista un haos de neimaginat in sistemul de respawn; parca puteai reveni in lupta doar in teritorii deja detinute, parca era tacticizat, parca aveai timp sa gandesti si sa planuiesti. Nu de alta, dar in BF1 senzatia e urmatoarea: omor pe unul, se respawneaza in spatele meu, ma omoara inapoi. Totul pare random. Si e prea rapid pentru un joc ce se vrea tactic, e un carusel ce drecu. Iar campaniile single... sa trecem peste. Acuma ori m-am lentit eu, iar plozii ma joaca mai ceva ca pe Scrooge, ori m-am obisnuit prea mult CU JOCURI PROASTE, asta pentru ca il consider cel mai imersiv si antrenant joc din anul trecut.

Doom - Daaaamn fun game! A trebuit sa se retraga Carmack ca sa scoata astia din nou jocuri bune? Dar relax ca am vazut ca revin imediat la ciuma din zilele noastre cu Quake Champions, un fel de Team Fortress sau Overwatch. FFS, Unreal Tournament, iesi din alpha si trezeste-ne din acest cosmar fara sfarsit!

Titanfall 2 - Multiplayer slab, campanie single epica.

Ultimate General: Civil War - N-are multiplayer (e early access - cica o sa-i adauge) si-i cu American Civil War. Cand si cu asemenea minusuri il pun in acest top, inseamna ca e deja prea bun. N-am jucat Ultimate General: Gettysburg, dar cica ala avea harti topografice, iar aici le-au scos... wtf why?

Ce ma mai intereseaza din 2016 si nu am jucat: Civ 6, Hearts of Iron 4, Stellaris, Shadow Tactics, Firewatch, The Walking Dead: A New Frontier
Bogdan
Pig Cop

Post by Bogdan »

tnt wrote: Titanfall 2 - Multiplayer slab
I'm done.
lurker
Space Invader

Post by lurker »

1. age of empires 2 hd rise of the rajas
2. shogun tactics
3. blood and wine (witcher 3 dlc) & far harbour (fallout 4 dlc)
4. rise of the tomb raider
Post Reply

Return to “Jocuri”