Total War: Warhammer - TW + universul Warhammer. Enough said.
The Vanishing of Ethan Carter - Poveste scurtă cu aere de Twin Peaks, foarte bine realizată.
Dragon's Dogma: Dark Arisen - Meaty combat, meaty magic(!), great leveling/class system, world și lore faine, pawns system inovativ și fun - and did I mention you can climb on ogres and stab them in the eyes? Păcat că nu e puțin mai atent pe partea de questing și dificultate.
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Mai țineți minte Commandos sau Desperados? Da? Bun, atunci ăsta trebuie jucat musai.
Darkest Dungeon - like an abusive boyfriend - mostly an ass to you, but brings you flowers from time to time.
X-COM 2 - Mai bun ca primul. Foarte slab pe partea de setting/feeling însă. Putea să fie un flash game în browser și tot aia era.
Stellaris - De urmărit deocamdată. După inevitabilele zeci de update-uri și DLCuri și Expansionuri va fi probabil excelent.
Civ VI - Mai bun decât Civ V. Ceva shakeups pe partea de gameplay, unul graphic shakeup substanțial și reușit până la urmă zic eu, same ol' one more turn feel.
Overwatch - Ca multiplayer FPS este excelent. Ca și game client, community tools și environment (ranking, competitions etc) este crâncen de slab.
Pe lista de must-play din anul ăsta au rămas:
Dark Souls 3 - când au terminat cu lansat DLCurile (și explicat poise-ul

Stardew Valley - trebuie timp
Salt and Sanctuary - mi-e frică să-l butonez pentru că iar o să mă apuce cheful de Dark Souls și o să-mi petrec o lună în Lordran.