Discuţii politice, ca la cafenea
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Eu va rog frumos sa-i scoateti banul lui Doc, topicul asta ar fi fost cel mai exploziv din istoria forumului in acest moment.
- ola small dickie
- Big Daddy
ahahahaha ms
& GIVE THAT MAN A CIGAR
(si niste coniac, e frig afara bah)
& GIVE THAT MAN A CIGAR
(si niste coniac, e frig afara bah)
Last edited by vulp on 23 Jan 2017, 18:38, edited 1 time in total.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Subscriu. Its his time to shine!DarthZombie wrote:Eu va rog frumos sa-i scoateti banul lui Doc, topicul asta ar fi fost cel mai exploziv din istoria forumului in acest moment.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Cititi si voi comentarii de pe orice site de stiri si gata, nevoia voastra de schizofrenie paranoica va fi satisfacuta.
In other news, WERNER anunta referendum pe tema golirii puscariilor. No cover. All man.
In other news, WERNER anunta referendum pe tema golirii puscariilor. No cover. All man.

NO COVER. ALL MAN.
Mi-a placut cum a incheiat: ''La multi ani!''
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Sa vezi cum nu prindem baremul minim de prezenta pentru ca nu vin mortii lui Dragnea la vot.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Bine bos.Băse wrote:Țărănușul Dragnea să-şi spele dinţii înainte să de lecții națiunii și să vorbească de lovitură de stat!
NO COVER. ALL MAN.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Se tot repeta la televizor prostia ca acesta ar fi un razboi politic. Nu bruh, este un razboi anti-coruptie intai si nu invers. Nu cred ca prezenta presedintelui la proteste e highlight-ul seri sau ca cine stie sri-ul impreuna cu kgb-ul i-au scos pe oameni in strada sau soros sau fascistii sau inamicii de clasa sau etc.
Asta e placa antenistilor, ca ti-e si drag sa te uiti la ei sa vezi cum o ard cu "dreptatea in mană", cum se victimizează, dar mai rau e cum manipulează, ca mai au un pic si or sa se scoata eroii natiunii. Si ce panaramă cand ei o ard seara in cerc si cu poezii - am inteles ca se mai spune labă in cerc - ca incep sărmanii de ei sa rostească niste versuri mă, că mai ca-mi dă si mie o lacrimă.Ferrrrrrrrrdinand wrote:[...] sau ca cine stie sri-ul impreuna cu kgb-ul i-au scos pe oameni in strada sau soros sau fascistii sau inamicii de clasa sau etc.

- ola small dickie
- Big Daddy
PSD, manipulare si minciuna, in direct
A good one, asta a fost ceva de genu: cand isi da seama prostul ca e prost 

Mda, asta cu referendumul e o miscare cam proasta dpmdv. In primul rand, dupa cum probabil ati citit, nu ai voie sa faci un referendum strict pe chestiunea gratierii. E necesara o formulare care sa faca referire intr-un fel oblic la proiectele ordonantelor, ca sa nu mai spun ca nu stim exact nici pana la ora asta care este continutul acestora (sau stim? exista undeva, puse oficial la dispozitia publicului?). In incercarea de a imbraca referendumul intr-o haina constitutionala, e posibil ca textul final sa fie ridicol de ambiguu sau neconcludent (Vreti sa continue lupta impotriva coruptiei? - asta e o tampenie rizibila).
Lasand la o parte acest neajuns evident, rasare o problema de substanta aici. Nu poti sa apelezi la referendum cand vine vorba despre principii care tin de constructia statului de drept democratic. Nu suntem in Antichitate sa avem Adunarea Populara in care sa racneasca boborul dupa cum ii place (apropo de 24 ianuarie,
) Daca maine facem referendum cu raspuns obligatoriu in privinta definitiei hartuirii sexuale, a pedepselor corporale aplicate minorilor sau mai stiu eu ce obicei prost inradacinat in constiinta populara, ne luam cu mainile de cap. Treaba ta ca reprezentant al poporului este sa te folosesti de alte parghii pana la referendum ca sa sustii un principiu care tine de ordinea publica (asta ca sa spalam actiunea presedintelui de a participa la sedinta de guvern,
).
Lasand la o parte acest neajuns evident, rasare o problema de substanta aici. Nu poti sa apelezi la referendum cand vine vorba despre principii care tin de constructia statului de drept democratic. Nu suntem in Antichitate sa avem Adunarea Populara in care sa racneasca boborul dupa cum ii place (apropo de 24 ianuarie,

- ola small dickie
- Big Daddy
Este evident ca presedintele nu prea are ce sa faca cand Parlamentul si Guvernul sunt ambele PSD si PSD vrea sa faca ceva. Analizezi prea banal si prea din punct de vedere al procedurilor o situatie care e speciala si urgenta. Cred ca singura sansa a lui a de a opri atacul asupra luptei anti coruptie intentioanta de PSD este exact ce a facut el. Adica a scoate in prim plan intentiile psd, a le face subiect national, a pune presiunea pe ei si si poate astfel a aduce presiune externa pe PSD. Altceva nu are ce sa faca. Eu sunt de acord si cu interventia lui la guvern, si cu prezenta lui in strada si cu referendumul.
Daca nu se ducea la guvern poate acum acele ordonante de urgenta erau deja trecute. Era mai bine? Din punctul meu de vedere actiunile lui Iohannis din ultimele zile nu au nevoie de nicio spalare. Doar de lauda.
Era mai bine sa declare: "nu am ce sa fac, nu am proceduri, nu am parghii, asta e, haideti sa privim impasibili cum PSD distruge justitia pentru ca n-am proceduri"
Nicio miscare nu e proasta daca ea incearca sa opreasta lupta impotriva justitiei. Nu facea referenfum, nu venea la guvern, nu iesea in strada. Toate 3 sunt gresite. Bun. Ce trebuia sa faca?
Daca nu se ducea la guvern poate acum acele ordonante de urgenta erau deja trecute. Era mai bine? Din punctul meu de vedere actiunile lui Iohannis din ultimele zile nu au nevoie de nicio spalare. Doar de lauda.
Era mai bine sa declare: "nu am ce sa fac, nu am proceduri, nu am parghii, asta e, haideti sa privim impasibili cum PSD distruge justitia pentru ca n-am proceduri"
Nicio miscare nu e proasta daca ea incearca sa opreasta lupta impotriva justitiei. Nu facea referenfum, nu venea la guvern, nu iesea in strada. Toate 3 sunt gresite. Bun. Ce trebuia sa faca?
Cine a zis ca toate sunt gresite? A facut bine ca a participat la sedinta de guvern, dar a fortat limitele legale, e o realitate de care nu trebuie sa ne ferim. A fost un pariu riscant si i-a iesit, in mare masura pentru ca a mizat pe factorul-surpriza, iar Grindeanu e prea pres deocamadata ca sa-i fi dat o replica batoasa. Ca a iesit in strada 5 minute mi se pare relativ irelevant, consecintele politice nu sunt serioase, nu cred ca a gresit cumva ca s-a alaturat fugitiv multimii. In privinta referendumului, repet, as zice ca e o miscare putin hazardata, putea sa astepte o mutare ulterioara din partea PSD. Referendumul e o carte otravita, se poate intoarce impotriva lui. Ma rog, sa speram ca are consilieri la fel de bine pregatiti juridic ca ai lui Basescu, are un plan bine-definit si nu doar improvizeaza din mers.
- ola small dickie
- Big Daddy
desperate times call for desperate measures - mi se pare ca asta caracterizeaza actiunile lui iohannis
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Cand a zis ca pentru el (Iohannis), niciun pret nu este prea mare, acolo a bagat nitel frica-n pulifricii lui Dragnea - aia din guvern sau din parlament, care sunt collateral damage in actiunile lui Dragnea. Si s-ar putea ca pulifricii aia sa nu mai faca zid uman in jurul lui Dragnea, daca o sa cada prea multe capete pana isi vede Dragnea visul realizat (ala de a avea si functia, nu doar puterea). Faptul ca amnistia si dezincriminarea abuzului in serviciu pot avantaja mai multe sute/mii de indivizi (deja condamnati, in proces de judecata sau doar banuiti) nu inseamna ca Dragnea s-ar gandi mai departe de interesul propriu si a catorva "apropiati". Ca slava Domnului, are PSD-ul de unde sa scoata presuri pentru posturi de ministru, secretar de stat, prefect etc. Aia sunt doar paravan - furtul il fac altii. Pana la urma, asa i-a "iesit" lui Basescu pasenta - prin divide&impera.
Are dreptate juve cand spune ca se joaca la limita cu ce anume poate contine setul de intrebari de la referendum. Si, dincolo de o formulare politically correct (gen "Vreti sa ne fie bine ca sa nu ne fie rau: da sau nu?"), mai am o temere legata de ducerea in ridicol a consultarii publice - prin referendum pentru "familia sa fie doar un barbat si o femeie?", pentru "vreti sa n-aiba nimeni imunitate?" si alte balarii care le mai trec printre urechi PSDistilor. Intr-atat incat o sa scarbeasca suficient de multa lume de la a participa/a da prea mare importanta acestor acte.
Daca as fi in locul lui Dragnea, as turna vreo 5 referendumuri pana la sfarsitul anului. Si, alegand cateva intrebari descurajant de simple si de cinice, as putea demonstra ca nu te poti increde in parerea poporului, ca intreg - ca el (poporul) vrea ore obligatorii de religie, ca el considera contraceptia unealta diavolului, ca el ar vrea sa nu privatizam nimic, ca el ar vrea unirea cu Rep Moldova etc. Si o sa iasa o concluzie de genul "norodul e prost si nu stie ce vrea; insa eu sunt destept si stiu ce vrea norodul - ca doar de asta am castigat alegerile!".
Are dreptate juve cand spune ca se joaca la limita cu ce anume poate contine setul de intrebari de la referendum. Si, dincolo de o formulare politically correct (gen "Vreti sa ne fie bine ca sa nu ne fie rau: da sau nu?"), mai am o temere legata de ducerea in ridicol a consultarii publice - prin referendum pentru "familia sa fie doar un barbat si o femeie?", pentru "vreti sa n-aiba nimeni imunitate?" si alte balarii care le mai trec printre urechi PSDistilor. Intr-atat incat o sa scarbeasca suficient de multa lume de la a participa/a da prea mare importanta acestor acte.
Daca as fi in locul lui Dragnea, as turna vreo 5 referendumuri pana la sfarsitul anului. Si, alegand cateva intrebari descurajant de simple si de cinice, as putea demonstra ca nu te poti increde in parerea poporului, ca intreg - ca el (poporul) vrea ore obligatorii de religie, ca el considera contraceptia unealta diavolului, ca el ar vrea sa nu privatizam nimic, ca el ar vrea unirea cu Rep Moldova etc. Si o sa iasa o concluzie de genul "norodul e prost si nu stie ce vrea; insa eu sunt destept si stiu ce vrea norodul - ca doar de asta am castigat alegerile!".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Proiectele de OUG sunt pe site-ul MJ, daca la ele te refereai:juve3332 wrote:E necesara o formulare care sa faca referire intr-un fel oblic la proiectele ordonantelor, ca sa nu mai spun ca nu stim exact nici pana la ora asta care este continutul acestora (sau stim? exista undeva, puse oficial la dispozitia publicului?).
Proiectul Ordonanței de urgență privind grațierea unor pedepse
Proiectul Ordonanței de urgență pentru modificarea și completarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Din tot ce a facut Johannis pana acum un singur lucru m-a deranjat cu adevarat, si anume ca a refuzat sa dea o explicatie pentru refuzarea lui Sevil Shhaideh. Stim de ce a refuzat-o, dar refuzand sa spuna ceva doar i-a servit lui Dragnea munitie pentru retorica "asta are ceva cu noi, ce om rau!".
- ola small dickie
- Big Daddy
Hannah Arendt Explains How Propaganda Uses Lies to Erode All Truth & Morality: Insights from The Origins of Totalitarianism
http://www.openculture.com/2017/01/hann ... ality.html
http://www.openculture.com/2017/01/hann ... ality.html