Discutii despre fotbal
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discutii despre fotbal
I-am invins de 2 ori sezonul asta. Diseara ne mai intalnim o data. Si juve a pronosticat. Sa vedem.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ghinion, poate la anu'
- ola small dickie
- Big Daddy
A tremurat curu lui juve o repriza intreaga in superioritate. Allegri muci meciul asta, nu-i de mirare.Insa si montella a mutat intr-un fel..cred ca acum a aflat ca nu e tur retur. Mi-a placut Milan in 10 si Milan in a doua repriza. In prima labagii, iar cinspe goluri pe inceput de meci, ca cu Napoli. Montella trezete-te tati. Milan in ultimele meciuri joaca doar a doua repriza. Nu il scoti pe Bacca ca sa-l bagi pe defuleu cufureu varf. Labarule.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Bag pwla. Incaruntesc degeaba, din moment ce nimeni (din conducerea lui Liverpool) nu reuseste inca sa articuleze fraza "ultima oara cand Sturridge a fost un atacant decent se intampla cand juca pe langa Suarez". Fratele meu, ala este de o nesimtire mai mare decat Zicu si Florin Costea la un loc.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ba chiar mai rau, nici macar papanasi nu mananca!
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu. Negru fiind, probabil ca se indoapa cu pui si cu pepene.
Te suparasi, dickie, te facusi foc si para pe ei. Ambii antrenori au fost destul de slabi aseara, Allegri trebuia sa faca o schimbare la mijloc-centru, unde tot greul era dus numai de Pjanic si Khedira, inadmisibil in a doua repriza sa nu il schimbi pe unul dintre ei, mai ales cand ai variante defensive decente ca Rincon sau Sturaro. Apoi, schimbari in general, sa-i spuna cineva ca are dreptul sa le faca pe toate intr-un meci. Putea foarte bine sa-l introduca pe Pjaca in locul unuia dintre cei 3 atacanti de meserie, care au alergat destul de mult. Bun, le tii pentru final ca sa tragi de timp. Atunci fa dracului cele doua schimbari in ultimile 5 minute, nu sta sa vezi cum se chinuie fizic ai tai. Statea si se stramba cu fata aia de cufurit a lui.
- ola small dickie
- Big Daddy
nu mai intelegem noi "fotbalul modern"
Sezonu urmator tot campionatul italian joaca tiki-taka. Dar in aparare numa.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy
Meci istoric! Milan da gol in minutul 89 cu 2 oameni mai putin pe teren si castiga in deplasare la bologna cu 1-0. Cartonase rosii in minutele 37 si 59
Eu nu imi aduc aminte asa ceva de cand urmaresc fotbalul
Eu nu imi aduc aminte asa ceva de cand urmaresc fotbalul
- DarthZombie
- Dremora Lord
Parca a mai castigat un meci Milanul anul trecut, deci nici chiar asa de rar se intampla d-astea.Eu nu imi aduc aminte asa ceva de cand urmaresc fotbalul
- ola small dickie
- Big Daddy
de aseara 

Zici ca ieri le-am scris. Pana nu incep sa ma lamentez de trecerea timpului accelerata la varste inaintate, sa-i dam drumul sa vedem cum apreciez ca s-au modificat sansele la distanta de cca. 2 luni.juve3332 wrote:Sevilla - Leicester 55/45
PSG - Barcelona 40/60
Leverkusen - Atletico Madrid 35/65
FC Porto - Juventus 40/60
Bayern - Arsenal 50/50
Benfica - Borussia 30/70
Real Madrid - Napoli 70/30
Manchester City - AS Monaco 55/45
Sevilla - Leicester 70/30 - Sevilla +15%
Nu cred ca Ranieri mai ramane pe banca pana la sfarsitul dublei (s-ar putea sa nici nu prinda prima mansa), e incapabil sa schimbe sistemul si sa-si extraga jucatorii din apatie totala. Dar oricine ar veni, Sevilla joaca fotbal-spectacol, au multa experienta in Europa si sunt, din toate punctele de vedere, la ani-lumina de un Leicester chiar si resuscitat de o figura noua.
PSG - Barcelona 40/60 - neschimbat
PSG joaca ceva mai bine, dar nu vad cum ar infrange in dubla mansa pe Barca. Spaniolii au puncte slabe, dar nu stiu daca e PSG echipa care sa le speculeze, jucand altfel defensiv perfect.
Leverkusen - Atletico Madrid 35/65 -neschimbat
Aici, Atletico joac ceva mai prost decat in toamna, dar nici Leverkusen nu propune mare branza.
FC Porto - Juventus 40/60 - neschimbat
Ce era in decembrie, e si acu'.
Bayern - Arsenal 55/45 - Bayern +5%
Bayern si-a mai adunat putin jocul si pare mai increzatoare in sine (au si avut seria de amicaluri in Bundesliga care sa le sufle in pene). Wenger n-are solutii tactice cand joaca impotriva unui adversar cu staif si in relativa forma, dar continui sa mizez pe o determinare fara precedent la vestiarul asta pe care l-a tinut ca-n palma de atatia ani de zile pentru ceea ce este probabil ultimul lui sezon la Arsenal.
Benfica - Borussia 40/60 - Benfica +10
Benfica are niste jucatori foarte interesanti, iar Borussia a scazut in intensitate. Totusi, in Champions au jucat bine, e singurul obiectiv de prestigiu si nu au adversari nici pe departe perfecti. Raman favoriti, dar procentele sunt ceva mai putin bombastice.
Real Madrid - Napoli 55/45 - Napoli +15
Daca ar fi sa pariez pe o surpriza, aici as paria. M-am tot uitat la Napoli si joaca dezinvolt, inventiv, au toti jucatorii in forma, sunt oarecum deconectati in campionat. Real, in schimb, pare usor neinteresata de competitia asta si mai degraba de campionat anul asta. Nu zic ca se predau, nici pe departe, dar daca Napoli isi mentine sangele rece, le da mari batai de cap. Totul e sa nu cada pe Bernabeu, sa incaseze vreo caruta, atunci totul s-a terminat. Jucatorii par mental concentrati si relaxati in acelasi timp. Sa vedem, o sa fie interesant. Pacat ca e in acelasi timp cu Arsenal.
Manchester City - AS Monaco 50/50 - Monaco +5
Mda, Monaco are medie de 3 goluri pe meci. Sigur, e Ligue 1, dar totusi. City joaca in continuare neconvingator, au mai mult nemultumiti in lot care vor fi zburati la vara, cred ca si Guardiola e destul de resemnat in privinta sezonului. Daca nu se sperie de umbra lor (a lui City, adica

Parca citisem un comunicat din partea Leicester in care si-au exprimat increderea si suportul in Ranieri chiar si in eventualitatea retrogradarii, deci ma indoiesc ca pleaca.juve3332 wrote: Sevilla - Leicester 70/30 - Sevilla +15%
Nu cred ca Ranieri mai ramane pe banca pana la sfarsitul dublei (s-ar putea sa nici nu prinda prima mansa), e incapabil sa schimbe sistemul si sa-si extraga jucatorii din apatie totala. Dar oricine ar veni, Sevilla joaca fotbal-spectacol, au multa experienta in Europa si sunt, din toate punctele de vedere, la ani-lumina de un Leicester chiar si resuscitat de o figura noua.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Dupa ce a reusit anul trecut, Ranieri e infipt in banca aia la fel de tare ca formula de start a lui Leicester din acest sezon. Daca e sa plece, o va face dupa ce se termina sezonul asta, cand cel mai probabil vor ajunge in Championship. Nu de alta, dar de cand si-au schimbat antrenorii Swansea si Hull au inceput sa joace mult mai bine, iar Middlesborough se apara ca la Marasesti in fiecare meci de la inceputul acestui sezon, iar Leicester are o forma infecta in comparatie cu astea 3.
Mda, genul de comunicate care se dau inainte de demitere. Leicester are un lot de primele 10 pozitii in Anglia, iar in momentul de fata se zbat la retrogradare, fiind, mai mult, echipa cu cea mai proasta forma dintre cele imediat de deasupra liniei. Am vazut meciul cu Swansea de ieri, jucatorii stau pe pozitiile indicate si schimba pase, atat. Sistemul tactic de anul trecut e complet depasit, iar alte variante Ranieri nu da semne ca ar avea. In conditiile actuale, de randament masiv sub potential, nu vad de ce s-ar duce aproape de buna-voie cu Ranieri in divizia a doua, cand ar putea incerca sa redreseze sandramaua cu altcineva.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mama, joaca Barcelona de zici ca-i Milan!
- ola small dickie
- Big Daddy
Prima mi-a iesit. PSGola small dickie wrote:Calificari: Leicester, PSG, Leverkusen, FC Porto, Arsenal, Borussia, Napoli, Manchester City
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu ca n-ar fi o victorie stralucita a PSG-ului, insa calificarile sunt tur-retur. Am dubii mari ca Barcelona n-o sa primeasca gol in retur, dar din bun-simt si modestie asteptam sa treaca si returul. Nu de alta, dar PSG-ul e slab de inger in meciurile din deplasare.