Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Locked
Foxman
Headless Kamikaze

Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)

Post by Foxman »

Eu nu mai joc jocuri la lansare de la Gothic 3. Bloodlines din pacate l-am jucat acu prea multa vreme ca sa pot construi un argument solid pentru Hate Draft (si nici nu l-am terminat, de ce bun a fost), dar din ce imi aduc aminte te plimbai intre trei cutii de chibrituri si 99% din populatie era ceva specie de vampir, imi luasem o clasa care sugea doar sange nobil dar nu-i problema ca singurul boschetar si sobolan din joc erau in tutorial. Mi s-a parut catastrofal de slab, cel putin fata de Redemption. Daca dau google image la Vampire The Masquerade Bloodlines vad boobs in 80% din poze - asta o fi fost miezul jocului?
Praise be to the muffalo tree.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

n-am jucat Portal 2 dar pare inca o bombitza marca neolith la acest joc. am citit reviewul de pe adventure gamers unde i-au dat nota maxima si l-au pus pe locul 10 best adventure games all time. amuzanta abordarea lui neolith dar parca nu ma face sa-l votez
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Sunt foooarte curios ce e in neregula si cu Portal 2. Sigur, nu e ca Portal 1, unde erai singur intr-o baza. :)
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Meh. L-am jucat si eu acum cativa ani. E dragut, dar nu mi s-a parut in niciun caz ceva mindblowing. Pretty overrated.
I'm livin' in a love shadow
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

@Ola: Primul Portal isi merita locul in istorie, 2-ul a fost o mare dezamagire. Poti sa le si joci daca vrei sa iti formezi o opinie a ta. De asemenea, Carmageddon 2 e un alt joc super laudat ce isi face aparitia prin draft, unul ce eu il gasesc ca fiind unul din cele mai bune jocuri facute vreodata. Ideea era sa fie alegeri personale. Daca joc aproape numai titluri laudate si unele mi se par naspa, mi se pare ok sa le includ aici. Nu? Probabil si in cazul unor titluri indie ai fi reactionat la fel daca vedeai laude in alte parti.

Sa nu mai zic ca mie mi se pare mult mai plictisitor sa alegi destule titluri pe care nu ai de gand sa le joci vreodata si despre care nu ai nimic de spus in afara faptului ca te enerveaza baza de jucatori. Cu toate astea, nu m-a deranjat abordarea ta la fel de mult cum vad ca te deranjeaza pe tine alegerile mele.

@juve: Umorul e prea cringe-worthy comparativ cu primul, distrugand unul din principalele puncte de atractie pentru mine.
Last edited by ne0lith on 26 Jan 2017, 11:45, edited 1 time in total.
ola small dickie
Big Daddy

ai jucat numai jocuri premiate de cel mai inalt nivel si ai crezut ca e o idee buna. uite acum realizezi ca nu e
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

De ce nu e o idee buna? :lol: Si n-a zis nimeni ceva de cel mai inalt nivel. Alea sunt cele mai vizibile cand intru pe site-uri de profil, e mult mai usor sa fiu tentat de ceva mentionat peste tot decat sa petrec mult timp scormonind dupa chestii mai putin cunoscute.
ola small dickie
Big Daddy

mie mi se pare mai misto sa aleg un joc pe care nu l-am jucat sau pe care l-am jucat foarte putin doar pentru ca ma dispera comunitatea din jurul lui, prezenta lui in dialogurile din societate, cum e vazut in societate etc. nu mi se pare nimic ciudat la asta, e game hate draft. nu cred ca este o conditie necesara sa joci jocul ales atat timp cat ai alte motive sa-l alegi. Si da, mi se pare un mod de a aborda jocul mai misto. Mai plictisitor mi se pare sa aleg Half-Life, Portal, Bioshock si sa argumentez ca arta e nu stiu cum si ca umorul nu m-a prins. Si ca d-aia le urasc. Eu am incercat sa aleg jocuri chiar pe HATE.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Eu personal nu pot ajunge sa urasc chestii in care nu ma implic (exceptand Hearthstone, pe care l-am inclus fara sa il joc). Puteam sa umplu lista cu JRPG-uri, Alien Colonial Marines, Daikatana, Lol si multe alte chestii pe care le-am evitat dintotdeauna, dar lista aia ar fi fost cea fortata, nu cea de-acum. Desi sunt convins ca le-as considera niste tampenii, nu mi-au afectat cu nimic viata din perspectiva unui pasionat de jocuri.

Iar criticile de acum nu sunt nitpicking, vad ca de cand a zis Mafio chestia aia, presupui ca asta e singurul motiv pentru care ai putea pune jocuri laudate in lista. N-am pus nimic pe principul "se putea si mai bine", "parca nu prea m-a prins" - astea sunt jocuri in care am investit timp si efort numai pentru a fi rasplatit cu mari frustrari sau dezamagiri. Nu cred ca ai vreo baza in a spune ca stii tu ca eu de fapt eu nu urasc jocurile astea, ca sunt nesincer. Poti avea opinia asta in continuare, dar cam atat.

In rest, crede-ma ca privind din afara iti inteleg oarecum punctul de vedere. Voiai un draft diferit, in care sa nu dai peste aceleasi alegeri vazute in precedentele. Dar mai mult decat a pune o lista bazata pe ceea ce joc eu nu puteam face - poate doar sa nu particip, dar de ce m-as abtine de la asta? :)

Oricum, din cate inteleg, doar cativa din cei 12, mai putin de jumatate, trag jocul in jos dupa opinia ta. That's not a bad number.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Hai sa nu suparam si pe threadul asta. :) Am stabilit inca de la inceput ca putem sa avem ambele categorii, prostii imunde, dar si jocuri decente, poate chiar bune, dar nitel supra-evaluate. Desigur, totul dupa propria noastra minte si simtire. Iar la votare, vedem ce si cum. Ce ma frapeaza la neOlith (nu ca ma irita) este continutul anumitor judecati de valoare, in sensul in care ma asteptam sa fie usor diferite daca era sa ma iau dupa persona lui virtuala de pe forum. Asta nu inseamna ca ele nu isi au locul in draft, ca sunt neaparat invalide (doar dpmdv) sau mai stiu ce alta balarie. Ah, si neOlith nu e singurul, bineinteles. Il astept la cotitura si pe Stokk, si pe...
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Ba nu, hai sa ne suparam, juve! Daca nici la Hate Draft atunci unde? :)

Inca putin pana la votare unde puteti analiza toti listele celorlalti, eu stiam deja cam ce va alege ne0lith pentru ca am mai avut discutii cu el, asa ca nu sunt surprins. Tot pe ideea asta, pentru ca am avut discutii cu el, stiu ca nu a ales jocurile astea doar ca sa faca valva.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Nu, doar ca sa faca Valve.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

:lol:
REMEMBER CITADEL
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Heh.

Cu privire la faza duelurilor, suntem doar 12, unul va beneficia de second life, ca sa aiba totul sens. Deci dupa prima runda raman 6, apoi 3, dintre cei eliminati, cel care a strans pe parcurs numarul mai mare de voturi, va mai primi o sansa. Sa fim 4 in semifinale. Seems simple enough, fara sa fie prea scurt.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

juve3332 wrote:Ce ma frapeaza la neOlith (nu ca ma irita) este continutul anumitor judecati de valoare, in sensul in care ma asteptam sa fie usor diferite daca era sa ma iau dupa persona lui virtuala de pe forum. Asta nu inseamna ca ele nu isi au locul in draft, ca sunt neaparat invalide (doar dpmdv) sau mai stiu ce alta balarie. Ah, si neOlith nu e singurul, bineinteles. Il astept la cotitura si pe Stokk, si pe...
Eh, asta pentru ca e primul topic dedicat frustrarilor legate de anumite jocuri, e normal sa fie surprize. Nu prea se cuvin interventii de genul asta prin alte parti - n-ar fi avut rost sa intru pe topicul de Dark Souls doar ca sa spun ca mi se pare nasol :lol: In rest, chiar nu e nici o suparare din partea mea, mai ales daca ne gandim la natura draftului. Abordarea chiar a fost sa aleg ce vreau, fara a ma gandi la reactii. Nu ma deranjeaza daca unele persoane sunt in puternic dezacord cu mine, si eu am gasit unele din jocurile mele preferate in listele astea si critici ce nu reflecta deloc felul in care am vazut eu lucrurile :)
Last edited by ne0lith on 26 Jan 2017, 13:22, edited 1 time in total.
ola small dickie
Big Daddy

TG wrote:Heh.

Cu privire la faza duelurilor, suntem doar 12, unul va beneficia de second life, ca sa aiba totul sens. Deci dupa prima runda raman 6, apoi 3, dintre cei eliminati, cel care a strans pe parcurs numarul mai mare de voturi, va mai primi o sansa. Sa fim 4 in semifinale. Seems simple enough, fara sa fie prea scurt.
i like it
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

juve3332 wrote:dar si jocuri decente, poate chiar bune, dar nitel supra-evaluate.
Gandesti ca un jurnalist aici, judeci un joc mai departe de sentimentele subiective, ceea ce e corect pentru mediul jurnalistic. Sunt convins ca Day of the Tentacle e un joc excelent pentru anumite persoane, heck, probabil majoritatea fanilor adventure, nu schimba faptul ca mie nu imi place. Iar dintre jocurile care nu imi plac, DotT, Sanitarium, Kotor II, World of Goo cred ca sunt alegeri mai interesante, pentru nu am vazut pe altcineva de pe forum (sau chiar si in afara intr-o oarecare masura) sa zica ceva negativ despre ele.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Ia nu.ti mai face tu reclama mascata.
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

MU Online, lol.

De la level 200 pana la 350 exista un singur loc de crescut, un loc numit "Arena". Aceasta "Arena" era de fapt o ferma, cu niste tzarcuri, unde se spawnau monstri instant dupa moarte. Stateai acolo si omorai monstri in tzarc pana la 350, si era ODIOS de incet. Pe serverul pe care jucam era 20x XP si mi-a luat 2 luni sa fac de la 200 la 350, dar am auzit ca numai cei mai autisti dintre autisti puteau face 350 pe 1x. Apoi, cand faceai 350, te delogai si te logai la loc si erai la level 1, numai ca iti pastrai stats. Cand te intorceai la level 1, chestia asta se numea "rr".

Dupa vreo 2-3 rr-uri aveai suficiente stats incat nu mai mureai de la monstri si se regenera mana mai repede decat dadeai vraji. De la 200 la 350 stateai AFK in tzarc si dadeai AOE cu autoclicker. Ma duceam la scoala, ieseam afara, stateam la chat si char-ul meu crestea. Identic EVE Online. Lumea glumea si spunea ca MU vine de la mIRC Unlimited, ca nu era decat de vorbit si stat si uitat la bara.

Acum urmeaza partea sucita rau. Fiecare vraja scala cu stats, si dupa 28 rr-uri clasa Wizard, care avea un scut care anula o parte din damage, ajungea practic invulnerabila pentru ca scutul ajungea la 100%, asta inclusiv in PVP. God mode. Important era sa stii sa nu pui peste 32k spuncte intr-un stat pentru ca te dadea apoi cu -32k (int/2).

Am facut 65 de rr-uri si am ajuns primul pe server, dupa care m-am lasat ca eu de mult ma plictisisem de joc, doar voiam sa fiu numero uno. Dupa ce m-am lasat, dupa doua saptamani au inchis server-ul.
Praise be to the muffalo tree.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Image
I'm livin' in a love shadow
Locked

Return to “Forum Drafts”