Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Urgent Cargus au o metoda foarte interesanta de a-si face meseria de curier.
Ajunge la tine in depozit un colet pe care trebuie sa i-l livrezi unui om. Nu i-l aduci. Nu il cauti. Nu il suni. Dar totusi marchezi in sistem ca omul nu a raspuns la telefon si nu a fost gasit acasa in ziua X, desi omul a stat acasa toata ziua respectiva si nu a sunat nimeni nici la usa, nici la telefon. Nici nu-i raspunzi cand te suna el pe tine. Nici la mail-uri nu raspunzi. Trec cateva zile in care omul nu vine la sediul tau pentru ca programul e pana la 17.30 si omul ala are si el job si depozitul tau e in pula cu satelitul de n-ajunge niciun mijloc de transport in comun pe-acolo, asa ca omul nu are de ales decat sa vina sambata. Asa ca, azi fiind vineri, marchezi coletul ca retur ca sa-l trimiti inapoi de unde-a venit. Inapoi in ma-sa.
Noroc ca o intalnire fortuita cu un curier de-al lor care livra alte colete si explicarea disperata a situatiei a dus la livrarea, in cele din urma, a coletului catre om. Doamne fereste! Urgent Cargus - never again.
Ajunge la tine in depozit un colet pe care trebuie sa i-l livrezi unui om. Nu i-l aduci. Nu il cauti. Nu il suni. Dar totusi marchezi in sistem ca omul nu a raspuns la telefon si nu a fost gasit acasa in ziua X, desi omul a stat acasa toata ziua respectiva si nu a sunat nimeni nici la usa, nici la telefon. Nici nu-i raspunzi cand te suna el pe tine. Nici la mail-uri nu raspunzi. Trec cateva zile in care omul nu vine la sediul tau pentru ca programul e pana la 17.30 si omul ala are si el job si depozitul tau e in pula cu satelitul de n-ajunge niciun mijloc de transport in comun pe-acolo, asa ca omul nu are de ales decat sa vina sambata. Asa ca, azi fiind vineri, marchezi coletul ca retur ca sa-l trimiti inapoi de unde-a venit. Inapoi in ma-sa.
Noroc ca o intalnire fortuita cu un curier de-al lor care livra alte colete si explicarea disperata a situatiei a dus la livrarea, in cele din urma, a coletului catre om. Doamne fereste! Urgent Cargus - never again.
I'm livin' in a love shadow
Been there. Partea proasta e ca nici macar o reclamatie nu poti sa faci pentru ca nu iti raspunde nimeni de la sediu la telefon. Sau poate cu mult noroc si dupa mult timp de asteptat. Eu am inceput sa evit site-urile care livreaza prin Cargus sau sa aleg Posta Romana in schimb. E mai nasol unde nu specifica numele firmei de curierat si tot cu astia te trezesti. Bastards.chestr0ny wrote:...
Plangere si la site, stiu ca sunt destui care au renuntat la ei. Nu convine celui care ti-a vandut produsul sa i se intoarca inapoi pana la urma...
Adica schimba Urgent Cargus cu Fan Courier?
Ok, le fac plangere pe email, ca optiunea asta o ofera. Si? What then? Se uita macar cineva pe ea?TG wrote:Plangere si la site, stiu ca sunt destui care au renuntat la ei. Nu convine celui care ti-a vandut produsul sa i se intoarca inapoi pana la urma...
Last edited by .chester on 27 Jan 2017, 14:41, edited 1 time in total.
Asa ar fi normal. Interesul magazinului ar trebui sa fie vanzarile, deci daca serviciul de curierat ii poate costa asta... Nu am un exemplu concret dar tin minte ca am mai auzit lucruri negative despre ei si ca magazine ce ii foloseau au trecut pe Fan. Dar pana la urma cu toti poti avea experiente negative.chestr0ny wrote:Ok, le fac plangere pe email, ca optiunea asta o ofera. Si? What then? Se uita macar cineva pe ea?TG wrote:Plangere si la site, stiu ca sunt destui care au renuntat la ei. Nu convine celui care ti-a vandut produsul sa i se intoarca inapoi pana la urma...
Pe email am facut dupa ce am patit-o a doua oara cu ei, cand un curier a incercat sa ma pacaleasca la rest. A primit o mustrare sau ceva de genul.chestr0ny wrote:Ok, le fac plangere pe email, ca optiunea asta o ofera. Si? What then? Se uita macar cineva pe ea?TG wrote:Plangere si la site, stiu ca sunt destui care au renuntat la ei. Nu convine celui care ti-a vandut produsul sa i se intoarca inapoi pana la urma...
Ugh, eu am trecut prin asta cu Fan Courier, chiar de curand. Dadusem comanda de o vopsea de par, ajunsese in Pitesti dar nici un semn de la Fan Courier. Pana cand am inceput sa sun la toate numerele de telefon, am gasit curierul si vezi doamne ca a fost omu' la mine la bloc, a sunat si la interfon si la telefon si eu nu am raspuns. Bullshit total, pentru ca in aceeasi zi, tot pe la ora 5 venise si Cargusu' la mine. Evident a trebuit sa ma duc la depozitul lor, pachetul nu era trecut in nici un document, practic ei imi spuneau ca nu exista pachetul, cu putin scandal s-au dus sa-l caute si l-au gasit evident.
In rest cu Cargus nu am probleme pentru ca-l cunosc pe curier. Il stiam si pe cel de la FC dar a demisionat, asa ca pwla pile. Ma feresc de ei acum.
Sa v-o mai spun si p-aia cu DHL-ul cand mi-au tinut Iphone-ul vreo 8 zile la ei in depozit? Neah.
In rest cu Cargus nu am probleme pentru ca-l cunosc pe curier. Il stiam si pe cel de la FC dar a demisionat, asa ca pwla pile. Ma feresc de ei acum.
Sa v-o mai spun si p-aia cu DHL-ul cand mi-au tinut Iphone-ul vreo 8 zile la ei in depozit? Neah.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Asta pare mai mult un favor tbhAnne wrote:Sa v-o mai spun si p-aia cu DHL-ul cand mi-au tinut Iphone-ul vreo 8 zile la ei in depozit? Neah.
Probabil or vrut sa se asigure ca nu explodeaza.
Ex-Level Forum member, ex-Tzeeeac member, current everything else.
alea-s samsungZulu wrote:Probabil or vrut sa se asigure ca nu explodeaza.
♪
You don't say?
Ex-Level Forum member, ex-Tzeeeac member, current everything else.
KILL THEM WITH ACID.Random citat vazut pe fb wrote:Acel moment cand ai prea multe animalute care dorm in pat si nu poti sa iti intinzi picioarele ca nu cumva sa le deranjezi!
TG cand vede un caine sau o pisica in casa cuiva:

Dacă nu e casa mea, not really. Dar mai sunt cazurile alea când aud chestii de genul, sau "ahaha, uite ce dezastru mi-a făcut în casă hahah", iar atunci se potrivește perfect. I have too much empathy. 

- DarthZombie
- Dremora Lord
"LOL Im such a slob rofl" si in general toti cei care au podeaua de la dormitor acoperita cu haine murdare, cutii de carton si sticle de plastic goale [sau pline cu... altceva decat ce era in ele initial] ar face un bine umanitatii sarind de pe marginea unei stanci.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Bai, nu pot sa sufar talpile de ghete si bocanci care se tocesc si gauresc dupa doar 3-4 luni de utilizare! Nu de alta, dar in rest toata partea exterioara si interioara ramane aproape intacta, mi-e si jena de risipa de material care se face cand sunt nevoit sa-i arunc. Mai e varianta sa bag niste silicon, dar asta e o solutie temporara avand in vedere ca talpa tot proasta ramane si se toceste/gaureste in continuare. Prin clasa a 9-a cumparasem de la Metro [da, de acolo!] o pereche de ghete pentru Nordic Walking pe care i-am purtat vreo 9 ani pana cand partea exterioara devenise mai mult decat jerpelita dar cu talpa intacta. Sunt ofticat ca nu mai tin minte ce firma erau, m-am invatat prost cu perechea aia si am crezut ca experienta mea n-a fost una exceptionala. De atunci toc cate o pereche de ghete/bocanci pe an din cauza ca se gauresc atat de repede, acum vreo 3 ani am purtat o pereche mai putin de o luna pana cand m-am trezit cu bucuria asta. La naiba, port adidasi in tot restul anului cand vremea e mai prietenoasa si ma tin 2 ani perechea inclusiv cele luate din Piata Obor
, deci nu pot sa dau vina pe stilul calcaturii mele.
/rant

/rant
- ola small dickie
- Big Daddy
zombie la prima intalnire cu o fata trancanind chestia asta de mai sus