McWilliams wrote:Si mai neasteptat este ca sunt 40+ de voturi, pentru ca nu imi imaginez sa fim 40+ de insi activi pe forum; insa cel mai probabil ca este de la posibilitatea de a alege mai multe optiuni.
Da, se numara fiecare optiune bifata, nu se numara userii unici care au votat.
caleb wrote:Dar, da era frumos cînd venea ditamai feedback-ul pe thread-ul numărului în cauză. Deși era destulă lume care se băga să vorbească, Cristan era prolific

Si la mine e un cumul de factori. Pe de o parte s-au inmultit si la mine lucrurile care-mi mananca timp, iar pe de alta parte s-a creat si o distanta fata de revista. O data pentru ca am si avut mai putin timp pentru jocuri si pentru articole, dar si pentru ca de multe ori simteam ca feedback-ul pe care il dau e fara niciun rezultat. In afara de "mi-a placut nu stiu ce", sau "bravo, cutarica, pentru articolul cutare" (care conteaza, stiu, si pe care as putea sa le dau si acum, ce-i drept), mai gaseam tot felul de chestii de schimbat sau de imbunatatit, care insa puteau fi - si erau, si ar putea fi inca - foarte usor de ignorat sau "deflectate" cu un argument gen "nu ne lasa stapanirea/factorii externi", sau "nu avem resurse", sau altele asemanatoare. Unele, da, sunt lucruri marunte, care nu conteaza pentru multa lume, dar si cand era vorba de obiectii mai consistente, n-am vazut sa fie luate prea in serios. Astfel incat, dupa o vreme, mi s-a parut cam redundant sa tot repet aceleasi lucruri si am alunecat din ce in ce catre indiferenta. (Ca o paranteza, asta mi-a oferit initial motivatia necesara sa invat InDesign, ca sa fac Level-UP si sa-mi ilustrez sugestiile; altfel, fara un obiectiv practic, mie mi-e greu sa invat cate ceva nou).
Doar ca un exemplu, tot nu inteleg de ce exista note in Nivelul2, ba inca si cu zecimale
Dar chiar daca acum a ajuns mai mult doar o conexiune nostalgica cu tineretea mea, inca am placerea cateodata de a citi cate un articol despre un joc nou, mai ales cate ceva scris de ncv. Ca sa-l citez (din nou!) pe marvas:
marvas wrote:Ncv reuseste la finalul fiecarui articol al sau sa ma faca sa exclam "PE LEGEA MEA, VOI INCERCA ACEST JOC CHIAR DE VA FI ULTIMUL LUCRU PE CARE IL VOI INCERCA IN ACEASTA VIATA!" Bineinteles ca nu ajung sa joc aproape nimic, dar ncv e atat de convingator incat ar fi o mare pierdere pentru el daca nu ar lucra momentan intr-un departament de marketing sau sales. Ce imi place cel mai mult e ca entuziasmul lui reuseste sa ma entuziasmeze si pe mine.