Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

50 de voci în Teleorman fac cât 50.000 de voci în București
Și nu cifrele vorbesc despre nemulțumirea din Teleorman, căci aici nemulțumirea se ține închisă bine în casă, se încuie în debara, ca să n-o audă vecinul angajat și el la primărie, la consiliul județean și la la TelDrum și s-o bârfească prietenilor și oamenilor de casă ai Baronului, care pot face oricui viața un coșmar.

Evident, cineva din lumea civilizată ar putea crede că la mijloc e vreo exagerare, însă cine cunoaște Teleormanul știe că aici comunismul n-a murit. Că aici e mai bine să-ți fie frică decât foame.

La un moment dat, cineva a venit printre oameni și le-a spus că Dragnea e în județ, așa că vreo doi dintre participanți au sugerat că ar fi o idee bună ca oamenii să se îndrepte către conac [...] în scurt timp, protestul s-a stins

Dar Doc nu beneficiaza de amnistie?
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

asteptam directive de la partid in acest sens.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

BA! GATA! AM GASIT! Am cugetat si am gasit.

Nu PNL, nu USR, nu opozitie. Solutia e sa intram toti in PSD. De acolo ori reusim sa il distrugem din interior, ori facem din el partid cinstit.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

In toate pozele cu proteste din Teleorman vad un fost coleg de facultate. Proud of you, bruv. Mori cu ei de gat.
NO COVER. ALL MAN.
Bogdan
Pig Cop

Post by Bogdan »

https://www.reddit.com/r/Romania/commen ... h=3e2c19c5

PLM, ar fi prea fain. Nici nu imi permit sa sper.

O chestie adiacenta, care mi se pare foarte dubioasa: demisia lui Base din fruntea PMP azi noapte. Pareri? Din ce cauza sau cu ce scop?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Evident ca si eu ma intreb de ce n-a fost armata pe ei din clipa in care a scos omuletzul ala de la justitie capul pe usa, dar in lumea reala lucrurile nu se pot rezolva ca in Narnia. Am impresia ca au modificat inca de acum cativa ani formularea legala pentru inalta tradare si temeiurile in baza carora se poate invoca starea de necesitate/dizolvarea unui partid, si nu se potrivesc cu aruncatul de ordonante de urgenta in crucea noptii pentru dezmembrarea codului penal.

Base si-a indeplinit misiunea, acum pleaca pe mare cu nutzi.

LE: opa, cica s-a dus Hans motherfucking Klemm peste licheanu. Rupe-l tati.
NO COVER. ALL MAN.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Ihm, se duce degeaba. Grindeanu e o interfata.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

nici nu vreau sa-mi imaginez ce fac papusile lui Soros cat timp atentia e ocupata de PSD

p.s. Kievul a recunoscut ca avanseaza trupe in estul Ucrainei
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

European Commission - Statement
Joint Statement of President Juncker and First Vice-President Timmermans on the fight against corruption in Romania

Brussels, 1 February 2017

"The fight against corruption needs to be advanced, not undone. We are following the latest developments in Romania with great concern.

The irreversibility of the progress achieved in the fight against corruption is essential for the Commission to assess whether at some point monitoring under the Cooperation and Verification Mechanism (CVM) could be phased out.

Our CVM Report, published last week, acknowledged the track record achieved so far by prosecutors and judges in Romania in addressing high-level corruption. At the same time, it made clear that any steps which undermine this progress, or have the effect of weakening or shrinking the scope of corruption as an offence, would have an impact on any future assessments.

The Commission warns against backtracking and will look thoroughly at the emergency ordinance on the Criminal Code and the Law on Pardons in this light."

http://europa.eu/rapid/press-release_ST ... 195_en.htm
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Ce frumos, Comisia Europeana se arata ingrijorata. :) :) :) Lucky us. :) :)
I'm livin' in a love shadow
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Lol cum este sa fi ministrul justitiei si sa vii astazi cu aceleasi mizerii intr-o declaratie de presa

Ma intreb cu ce-l il santajeaza pe tip ca altfel nu inteleg de ce accepta in felul asta sa fie sacrificat si batjocorit de proprii colegi
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

A venit cică să clarifice dar nu a adus niciun argument, doar a prezentat criterii și a dat lecții de democrație. Și se mai și bâlbâia recitând de pe foi. Un papițoi.
Last edited by sebas on 1 Feb 2017, 14:35, edited 1 time in total.
dump CHA
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

dintr-un post oarecum sub radar sa intri direct in WC-ul istoriei tarii, se aplica si pentru Grindeanu si pentru Iordache.
Oare ei plang vreodata singuri sub dus?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Image

Respect USR, (si) de asta i-am votat.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

marvas wrote:dintr-un post oarecum sub radar sa intri direct in WC-ul istoriei tarii, se aplica si pentru Grindeanu si pentru Iordache.
Heh, ar cam fi cazul să nu mai plîngă de singurătate sub duș. Poate un duș comun la penitenciar, cu pasat săpunul?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:lol:
lurker
Space Invader

Post by lurker »

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ferrrrrrrrrdinand wrote:Ma intreb cu ce-l il santajeaza pe tip ca altfel nu inteleg de ce accepta in felul asta sa fie sacrificat si batjocorit de proprii colegi
Toata lumea are un pret, iar unii omuleti sunt exceptional de mici. Clasa politica a Romaniei e facuta in cea mai mare parte din indivizi care ar muri de foame daca n-ar fi tinuti pe condica de plata a statului, in schimbul prestarii unor servicii. Misiunea pantofarilor lui dragnea a fost cea de seara trecuta. Daca avem noroc (poporul e prost, ce sa-i faci) si suficient sprijin extern (semnale foarte stronk au fost toata ziua), poate se va intoarce impotriva lor.
NO COVER. ALL MAN.
filla
Zergling

Post by filla »

marvas wrote:dintr-un post oarecum sub radar sa intri direct in WC-ul istoriei tarii, se aplica si pentru Grindeanu si pentru Iordache.
Doar cand Dragnea vrea sa foloseasca lacrimile lor drept lubrifiant
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Waaagh! wrote: pentru dezmembrarea codului penal.
Dezmembrarea Codului penal cica :))))
Se dezincrimineaza doua infractiuni basite, gata se dezmembreaza codul penal. In trecut s-au dezincriminat insulta si calomnia, ma intreb daca si atunci s-a dezmembrat codul penal :)))

Neglijenta in serviciu - nu va mai fi infractiune. Adica daca un functionar cauzeaza un prejudiciu de ex 1.000 de lei (sau na, ca stiu ca va place hiperbola de 1000000000 lei) din NEGLIJENTA (nu intentie, rea-credinta etc) nu va mai face puscarie. Ci va fi sanctionat disciplinar sau administrativ si cel mai probabil va fi pus a repare prejudiciul material. Nu cred ca se incalzea nimeni cu satisfactia ca ala facea puscarie ca vezi doamne a cauzat nush ce prejudiciu din neglijenta cand oricum interesul pentru societate consta in recuperarea/repararea prejudiciului (care ramane in continuare).

A doua e dezincriminarea abuzului in serviciu, care la modul cum era aplicat in Romania era mai mult ceva de genul "Nu te putem dovedi cu ceva mai grav, las' ca intri la abuz in serviciu"...

Nefericit (ca sa fiu bland) e modul cu se face modificarea codului penal si nu necesitatea modificarii lui.

Cat despre GRATIERE sunt de acord ca e mare marsavie
Post Reply

Return to “Cafenea”