Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Citind a doua oara, nu suna bine, scuzele mele. Level e una dintre cele mai ok comunitati romane din cate am vazut, oameni peste medie ca intelect (sau macar cu un dram de gandire), in afara de trollu ala de pe celalalt forum, x3kid (parca asa era), cati il mai tineti minte?
Ce m-am mai distrat!
Acum urmeaza confesionalul ca de fapt Soarecu e x3ckid? Booom...mindblown!
Identitatea mi-a fost aflata!Cimitri » 29 May 2014, 19:43 wrote:Acum urmeaza confesionalul ca de fapt Soarecu e x3ckid? Booom...mindblown!
Dota2, prietenii care ma cheama la joc si fac pick-uri de 2 lei si dive-uri tampite.
frriends don't let friends make wrong picks and bad dives.
Spoiler for friends don't let friends feed:

Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
- ola small dickie
- Big Daddy
N-am absolut nici cea mai vaga idee la ce se refera poza de mai sus. Feels good.
^Typical noob feeder.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ce-i aia noob feeder? Sau gank? Sau ward?
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
friends don't let friends play MOBAs

la fel. Si habar n-am la ce se refera un pick sau un dive.ola small dickie » Wed Jun 04, 2014 10:14 am wrote:N-am absolut nici cea mai vaga idee la ce se refera poza de mai sus. Feels good.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Daca ar fi sa ghicesc (bazandu-ma pe vasta mea experienta de 1h30min in moba ), as zica ca "pick" se refera la item-urile pe care le alegi inainte de un meci, sau skill-urile la level-up. Iar "dive" ar fi o actiune kamikaze sau sacrificiu al eroului? Correct me if I'm wrong.
Mi se pare interesant cum MOBA-urile reusesc sa aduca la suprafata tot ce e mai rau in oameni.
Imagineaza-ti ca te intalnesti cu 9 oameni care nu i-ai mai vazut vreodata si incingeti o partida de fotbal. Dupa 30 de minute te trezesti ca pierdeti cu 0-8. Explicatia? Toti coechipierii in afara de portar stau in careul inamic si asteapta pomeni, nimeni nu se retrage in aparare. Aia inseamna bad picks. Portarul incearca sa dribleze toata echipa inamica de unul singur si esueaza lamentabil. Bad dive. Incerci sa ii explici unui coechipier ce trebuie sa faca, dar iti dai seama in cele din urma ca e rus si nu intelege bob de romana sau engleza. Russian noob. In fine unul dintre coechipieri mai ajunge si in propria jumatate dar rateaza fiecare pasa, fiind responsabil de inca 5 goluri pentru adversari. Ala-i feeder. Ganker? Cineva care e mereu la locul potrivit potrivit pentru a fructifica cea mai mica greseala a oponentului. Iar ward-ul? Aici e mai complicat, dar practic un element care echipa ta nu are si adversarii il au, iar asta duce la o inevitabila infrangere.
P sure ca ganker e ala care te ia prin invaluire cu prietenii cand esti solo ca sa te bata mar & feel awesome.

Fixed it 4 u.cg1700 » Wed Jun 04, 2014 11:50 am wrote:Mi se pare interesant cum jocurile on-line reusesc sa aduca la suprafata tot ce e mai rau in oameni.

NO COVER. ALL MAN.
This IS DOTA my friend http://www.liquiddota.com/forum/dota-2- ... ek-tragedyola small dickie » 4 Jun 2014, 10:14 wrote:N-am absolut nici cea mai vaga idee la ce se refera poza de mai sus. Feels good.
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
- brutalistu
- Hammer Haunt