Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
DarthZombie
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by DarthZombie »

zme-ul wrote: o sa ne trebuiasa iar BBC Romania, Radio Europa Libera, Vocea Americii :(
Pentru BBC Romania trebuie sa-i multumesti lui Bombonel, ca in mandatul sau s-a desavarsit infiltrarea cu securisti si distrugerea sa.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Urata fiinta, baiatul asta. Vrea sa poceasca Romania dupa chipul si asemanarea danturii sale. Ewgh.

Mananc un sandwich si sar pe ei.
NO COVER. ALL MAN.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-215 ... al-psd.htm

Băi ce rechin...cum atacă subiectele și întrebările.. a băgat și un "Fac pe măta!" către un USRist, să fie simpatic el așa un pic

Alde Iordache sau Grindeanu sunt niște papițoi, periculoși cât un găinar. Dar Dragnea ăsta, ăsta are stofă de dictator.
dump CHA
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

dump CHA
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Schimb de smsuri de pe baricade :lol:

Mahdi (Fortăreaţa Moţilor, Alba): cum ii, burvis? explodeaza petardele?

Waaagh! (EYE OV THE SHITSTORM, Guvernul României): HOŢIIHOŢIIHOŢIIHOŢII!!!

Mahdi: fyeah!
NO COVER. ALL MAN.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Băi nu mă așteptam să fie așa tare în seara asta. Adică, oamenii de obicei uită repede nu că s-ar fi speriat de gherțoii de aseară.

Parcă parcă, mi-a crescut așa un pic inima că-s român, când văd că ai cu cine.
dump CHA
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cred ca-i vorba de semnificatia simpla a gestului. A fost atat de marlaneasca si de brutala sfidarea acestui toparlan, incat a strapuns pe toata lumea. In fata guvernului se striga "Hotii! Hotii!" de catre liceeni, studenti, parinti cu copii, sorosisti, corporatisti, un cor de fizicieni, pensionari si cine stie cati altii. Un tzaranush parlit din fundul Teleormanului, care nu stapaneste prea bine rudimentele limbii romane, a crezut ca poate sa-si stearga opincile pe noi si probabil visa sa-si faca piramida de aur la centenarul Romaniei, asta in vreme ce inca e nespalat pe dinti.

Face el pe zmeul impreuna cu niste maciuci de-un grotesc care-ti zbarleste pielea (atentie la Codrin Stefanescu; cred ca trogloditul asta deja isi face incalzirea, gata sa intre pe teren dupa ce-l mananca psd pe livache), dar au aparut fisurile. Demisii din partid, voci care recunosc "greseli" si cer retragerea ordonantei. Pana si penalii din BOR si Ciorbea au luat atitudine. Comunitatea internationala e cu ochii pe noi, si pentru prima data de multa vreme cred ca aratam ceva foarte frumos. Cred ca acum trebuie sa calcam tare de tot, sa induram ger/viscol/ploaie si ce-o mai ca sa-l bagam pe nesimtitul asta, mai intai in cosul de gunoi al istoriei, si apoi in puscarie, daca in urma unui proces va mai lua o condamnare. Penalul asta pare determinat sa moara de gat cu noi. Cred ca ar fi frumos sa fim si noi dispusi sa murim de gat cu el.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Image
ola small dickie
Big Daddy

Surse: Victor Ciorbea va ataca vineri la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... -penal.htm
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Parchetul General va ataca vineri la tribunal OUG privind modificarea codurilor penale, potrivit procurorului general Augustin Lazar.

"In cursul zilei de astazi vom ataca la instanta ordonanta de urgenta", a declarat Lazar inainte de a intra la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii.

"Modificarile care se vor aduce Codurilor penale nu pot fi discretionare. Ele ar trebui sa fie rezultatul unei viziuni unitare a unui corp de juristi de elita, iar Romania are juristi reputati", a precizat ulterior Augustin Lazar, intr-o declaratie pentru Agerpres.
REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Jos labele de pe Justiție, hoților. -.-

Opa. Patriarhul Daniel:
Oamenii nu mai aduna in sufletul lor pacea care vine de la Dumnezeu si care pacifica patimile egoiste ca abuzul de putere si de profit material fara limite.
Ce sarpe. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Mircea Diaconu jucand excelent la Bruxelles in filmul The Muppets:

"Am luat cuvântul în plenul Parlamentului European ca independent, nu reprezint niciun partid și niciun grup de interese politice.
Am ținut să subliniez că România este un stat democratic și ca atare are toate mijloacele pentru a rezolva actuala criză. Iar într-o democrație e normal să guverneze cei care au obținut majoritatea în alegeri, e normal ca oamenii să-și exprime nemulțumirile și e normal ca cei aflați la putere să ne asculte și să ne reprezinte pe toți.

Dar ceea ce m-a supărat cel mai mult a fost un fel de amenințare din partea Comisarului Timmermans asupra României. Resping categoric orice intervenție asupra țării. De aceea i-am cerut să lase România în pace să-și găsească singură calea. Numai dacă sunt ale noastre, soluțiile pot fi de durată și constructive.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Da, l-am vazut ieri cum a vorbit ieri in PE si a facut-o pe victima tragica a sistemului judecatoresc.
Image
ola small dickie
Big Daddy

haha ciorbea va ataca la CCR ordonanta, da declaratii acum live, tocmai a desfiintat ordonanta de urgenta, s-a sucit cu 600 de grade ciorbica. am aruncat si eu o cifra acolo ca nu stiu geometrie
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cifra reflecta destul de bine realitatea. S-a invartit in loc de i s-au centrifugat creierii. Ma bucur ca a avut curajul sa mai apere si poporul, si nu maciucile lui Liviushenko.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

ola small dickie wrote:haha ciorbea va ataca la CCR ordonanta, da declaratii acum live, tocmai a desfiintat ordonanta de urgenta, s-a sucit cu 600 de grade ciorbica. am aruncat si eu o cifra acolo ca nu stiu geometrie
s=o fi fript omul cu .. wait for it .. ciorba de caracatita
Image
Marius Ghinea
Headless Kamikaze

Post by Marius Ghinea »

ola small dickie wrote:haha ciorbea va ataca la CCR ordonanta, da declaratii acum live, tocmai a desfiintat ordonanta de urgenta, s-a sucit cu 600 de grade ciorbica. am aruncat si eu o cifra acolo ca nu stiu geometrie
corect era 081 grade
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Dragnea, Sevil Shhaideh si Darius Valcov au spart conducta cu bani pentru clientela de partid
Articolul 26 din proiectul legii bugetului stipuleaza ca Ministerul Dezvoltarii (Shhaideh) poate primi bani de la Fondul de rezerva al Guvernului pentru rau-famatul Program National de Dezvoltare Locala. PNDL e un sac fara fund pentru primari si sefii de Consilii Judetene, care cheltuiesc fara norme si standarde de costuri banii din bugetul national pentru investitii precum podete, parcuri in sate, terenuri de fotbal in padure si alte traznai. Un alt lucru important despre PNDL: nu exista nici acum norme de prioritizare a investitiilor aprobate din acest program urias, finantarea fiind data cel mai des prin decizie politica.

Guvernul a alocat pentru acest program 30 de miliarde de lei, adică aprox. 6,6 miliarde de euro, în intervalul 2017-2020, atentiona acum o saptamana Vlad Petreanu, care anunta ca aceasta e miza dezincriminarii abuzului in serviciu.

Inca o prevedere: Articolul 4, alineatul 1, litera c) arata ca 400 de milioane de lei pentru repararea drumurilor judetene si comunale vor fi impartiti de sefii de consilii judeten catre primari cu un singur criteriu: consultarea primarilor. Va las pe dvs. sa ghiciti citi primari din Opozitie vor primi bani.

Si mai e ceva: saracia devine atu in lupta pentru banii din buget. Astfel, la Articolul 4, alineatul 2, litera b3), se arata ca 60% din banii alocati din buget comunelor, oraselor si municipiilor se vor duce la acele localitati care au o medie a impozitului pe venit pe locuitor mai mică decât media pe județ. Nu exista criterii de performanta, ierarhizare a nevoilor de investitii sau de functionare curenta. Nimic. Doar saracia.

Ordonanta de urgenta 9/2017 darima doua bariere in calea praduirii banilor publici.OUG 9 abroga citeva articole din legea finantelor publice (Legea 500/2002). Pe scurt, OUG suspenda timp de un an, pina la 1 ianuarie 2018, limitarea cheltuielilor ce pot fi angajate în timpul exerciţiului bugetar. Cu alte cuvinte, ordonatorii de credite (a se citi liderii locali) vor putea angaja cheltuieli practic nelimitate, fara a mai da socoteala in fata legii.
E adevarat ca aceasta suspendare a functionat si anul trecut. Dar anul trecut existau doua bariere in calea praduirii banului public: incriminarea abuzului in serviciu (tocmai dezincriminat prin OUG 13) si existenta unui Guvern care a fost mai atent cu banul public decit majoritatea guvernelor anterioare.

Mai mult: ordonanta data de guvernul Grindeanu suspenda formal timp de un an si raspunderea legala pentru angajarea cheltuielilor peste creditele de angajament şi utilizarea creditelor bugetare în alte scopuri decât cele aprobate. Adica daca un primar vrea sa puna panselute in loc sa construiasca un drum si muta banii dintr-un capitol bugetar in altul, nu va avea de suferit nici o repercursiune legala.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Dementii astia sunt in stare sa spuna ca e iminenta prabusirea planetei pe Soare si apoi sa bage prin ordonanta fuga lui Dragnea in Cosmos cu vistieria lumii.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Dragnea nu poate parasi Terra. Sunt sigur ca exista niste legi ale astrofizicii din care rezulta ca nu pot exista doua viduri (Cosmosul si capul lui Dragnea) in acelasi plan.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Post Reply

Return to “Cafenea”