Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Lasa ca dam niste OUG-uri si rezolvam noi cu legile alea ale fizicii.
- ola small dickie
- Big Daddy
excelent a vorbit Ioan Stanomir in aceasta emisiune. incepe la minutul 3.30
http://www.digi24.ro/emisiuni/jurnal-ec ... ce=Sharefb
http://www.digi24.ro/emisiuni/jurnal-ec ... ce=Sharefb
Ma tot uit in jur, ma uit la ce se intampla, si pot sa spun ca nu am vazut in viata mea -- si nici nu mi-a fost dat sa intalnesc prea multe exemple in ceea ce am studiat -- un guvern mai corupt, mizerabil si spurcat cum este cel de acum. Ma simt depasit de gravitatea si imbecilitatea deciziilor luate de astia, desi cred in continuare ca pe langa ce se vede mai exista un razboi intre niste factiuni deep state. Sa fie gratierea singurul lor interes, sau urmaresc ceva mai complex si periculos de atat?
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
Cred ca ceea ce urmaresc pe termen lung este intoarcerea la singurele vremuri pe care sunt capabili sa le inteleaga. Acum e foarte limpede ca nu s-au putut separa niciodata de ele.

NO COVER. ALL MAN.
"O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă", a spus Dragnea adaugand ca face acest lucru "cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile". - source

"Un miliard de simpatizanti PSD vor sa iasa in strada dar totusi nu ies pentru ca ii tin eu in frau dar forta lor devine tot mai mare ii simt cum incearca sa iasa pe usi sa ocupe Piata Victoriei dar nu pot lasa sa se intample asta trebuie sa fac ceva poate chiar sa abrogam ordonanta ordonanta hordonanta hor dor nanta hor do nanta hold the nanta hold the door hold the door HOLD THE DOOR HOLD THE DOOR HO DA DOOOR HODOR HODOR HODOR HODOR"

I'm livin' in a love shadow

S-a scofalcit tzaranushul. Alupigus, fraiere, venimpevoi si-n seara asta!
Also:

NO COVER. ALL MAN.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
E bine să ne pese..de propriul fund, însă uneori e util să ne extragem puțintel și capul din el și să observăm cum, de exemplu, 4.000 de militari USA au ajuns în Polonia la Zagan cu tancuri M1A1 și o bună parte vor veni și pe la noi în vizită...
Ferrrrrrrrrdinand wrote:Spoiler:

Au fost si sunt deja. E mobilizat un efectiv considerabil la Cincu, unde baza militara are inclusiv o zona cu acces permis numai americanilor. Baietii astern deja o sosea care leaga cel mai probabil unitatea de la Cincu cu cea de la Gusterita, Sibiu.caleb wrote:E bine să ne pese..de propriul fund, însă uneori e util să ne extragem puțintel și capul din el și să observăm cum, de exemplu, 4.000 de militari USA au ajuns în Polonia la Zagan cu tancuri M1A1 și o bună parte vor veni și pe la noi în vizită...
In fiecare vara fac exercitii cu avioanele A10, tancuri etc. Nu stiu cum sa pun poze pe forum, ca am cateva. Sunt la mine pe facebook unele.
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
This is just like: "It's a trap!!" Clica Dragnasciana spera ca noi o sa o sa ne linistim si o sa stam acasa fara sa mai protestam dupa declaratiile de astazi cu sansa de abrogare, si asta cu o zi inainte de marele protest de Duminica, sperand ca o sa ne linisteasca. Asta ca sa nu ne trezim ca in ultima zi, Vineri spre Sambata sa zica" Stati un pic ca ne-am razgandit!". Si am inteles ca deja mai pregatesc o ordonanta de urgenta. Ce sa fie oare?
Trebuie sa iesim in strada pana in ultima zi, ca vorbele raman doar vorbe. Si chiar si dupa daca situatia o va cere.

Trebuie sa iesim in strada pana in ultima zi, ca vorbele raman doar vorbe. Si chiar si dupa daca situatia o va cere.
Last edited by stef on 4 Feb 2017, 16:37, edited 3 times in total.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Dragnea a intrat pe self-destruct mode, genul asta de declaratii doar inflameaza lumea si el ar trebui sa stie asta
- ola small dickie
- Big Daddy
foarte binecaleb wrote:E bine să ne pese..de propriul fund, însă uneori e util să ne extragem puțintel și capul din el și să observăm cum, de exemplu, 4.000 de militari USA au ajuns în Polonia la Zagan cu tancuri M1A1 și o bună parte vor veni și pe la noi în vizită...
CTP: Oberchelnerul Ceaușescu, răsturnat de copii
Ceaușescu a căzut a doua oară, în întruparea lui județeană, oberchelnerul Dragnea.
L-au dat peste cap copiii. Nu numai cei de 7, 8, 10 ani sau mai puțin, deși au fost și ei la luptă.
În decembrie `89, părinți trăind de-o viață în complicitate lașă și supusă cu dictatura, își închideau copiii în casă ca să nu iasă în stradă. Unor astfel de „părinți” li s-au opus acum „copiii” de orice vârstă.
Lor le mulțumesc pentru că, după mai rău de un sfert de veac de amărăciune, în care am sperat să trăiesc în altă țară decât România Ceaușistă, de astăzi, trăiesc în România.
"Primarul Iasului, Mihai Chirica (PSD): Niciun om sanatos la cap nu poate organiza un contra miting impotriva parintilor cu copii in brate/ Mesajele lui Codrin Stefanescu, de tip PRM: "Toata lumea ataca tara si numai noi suntem buni""
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-r ... m-buni.htm
Mie mi-a placut de CTP cand a zis azi razand: "Alta intrebare, alta intrebare aveti?" 

foarte frumosWaaagh! wrote:

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Grindeanu nu poate sa lege doua cuvinte. Ar trebui sa nu-l lase sa iasa din Palatul Victoria, sa moara (dpdv politic) acolo, asa cum Hitler a murit in buncar, plin de iluzii ca inca se mai poate castiga razboiul, cu rusii la usa.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
te rog frumos, Hitler n-a murit ci s-a sinucis (asta daca n-a evadat in Brazilia, vezi poza de mai jos). sunt teorii conform carora inca mai traieste si astazi ba chiar a intinerit.

Spoiler:

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- DarthZombie
- Dremora Lord
La cei 128 de ani pe care-i are, sunt sigur ca Hitler e sanatos tun si bine-merci prin vreo favela braziliana.