Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
pacat ca inca nu e Paste, le aducea Dragnea lumina alora de zbierau in fata la Cotroceni
Am vazut si un cetatean cu laterna pe scufie. Lanterna cu scufie!vulp wrote: adineauri ziceai ca erau lanterne. acuma ai ajuns sa zici "telefoane cu lanterna." asta numesc eu progres![]()
NO COVER. ALL MAN.
Spoiler for zounds:

plm e vina lui Iohannis ca are nume complicat.
Si inca n-a venit milionul de black orcs ai lui Stefanescu.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
mie imi e mila de ei. e vina celor care ii manipuleaza abject zilnic la televizor de ani de zile
Hai totusi sa nu lasam bucuria sa ne ia mintile.
1. Au abrogat ordonanta, dar vor incerca oricum sa o treaca prin Parlament.
2. Grindeanu sfideaza strada si zice ca nici nu se gandeste sa-si dea demisia.
3. Lache Iordache ala inca e ministrul justitiei.
4. Dragnea si Tariceanu inca detin pozitii-cheie.
E frumos ca 300.000 de oameni si-au scos lanternele, dar nu s-au castigat prea multe aseara. Lupta continua.
E frumos ca 300.000 de oameni si-au scos lanternele, dar nu s-au castigat prea multe aseara. Lupta continua.
I'm livin' in a love shadow
iar au venit minerii?.chester wrote:E frumos ca 300.000 de oameni si-au scos lanternele

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
daca te luai dupa ce zicea Dragnea, evident .. a fost lovitura de statvulp wrote:iar au venit minerii?
si culmea, nu i-a dat jos nimeni de la putere

ce-i drept nu vad prea multe solutii. bugetarii sunt multumiti (... si foarte multi) iar restul populatiei nu conteaza. romania are resurse naturale deci chiar nu conteaza. nu conteaza nici la propriu nici la figurat.
in spoiler aveti un rezumat al Dictator's Handbook facut de CGP Grey. pentru cine mai are speranta.
in spoiler aveti un rezumat al Dictator's Handbook facut de CGP Grey. pentru cine mai are speranta.
Spoiler:
600.000 boss, parca s-au aprins in toata tara. Plus prin toate comunitatile unde sunt romani, din Norvegia pana in Antarctica (nu stiu de lanterne, dar proteste tot au fost)..chester wrote:Hai totusi sa nu lasam bucuria sa ne ia mintile.

Inteleg ca ministerul justitiei tocmai a dat inapoi de la urgenta modificarii codurilor penale, aia de la finante au bagat amendament la legea bugetului ca sa anuleze oroarea din cealalta ordonanta (cu liber la cheltuit peste buget), iar iepuroiul uimila a primit semnalul ca e liber la scos in suturi, probabil pana maine. Chiar nu-mi fac iluzii privitoare la tupeul paznicilor de noapte si al secretarelor din guvern, dar nici macar cineva cu gradul de dementa de care au dat dovada livache & tariceanu nu mai misca-n front cand are toata planeta-n cap. In cel mai rau caz, o sa fie nevoie sa stam 4 ani cu lanterna pe ei.
NO COVER. ALL MAN.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Eu din ce am vazut la RTV cu Dragnea chiar nu a inteles nimic. La un moment dat spunea:"Trebuie sa ne linistim, cine are impresia ca va avea de castigat se inseala amarnic" sau ceva de genul plus ca tot am ramas la stadiul ala in care asculti ce zice Dragnea sau Grindeanu si-ti dai seama ca ei de fapt nici nu vorbesc cu tine ci cu electoratul lor ipotetic care inghite minciunile alea
At this point eu o sa fiu multumit daca il schimba macar pe Dragnea. Poate face baiatul ala de la Iasi lovitura de stat/mineriada/invazie etc si-i ia conducerea. Plus Tariceanu
At this point eu o sa fiu multumit daca il schimba macar pe Dragnea. Poate face baiatul ala de la Iasi lovitura de stat/mineriada/invazie etc si-i ia conducerea. Plus Tariceanu
- ola small dickie
- Big Daddy
Solistul trupei System of a Down, despre protestele din Romania: Asa se castiga luptele impotriva legilor nedrepte. Felicitari romanilor!
http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-215 ... anilor.htm
http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-215 ... anilor.htm
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu sper sa continue contramanifestatiile, nu de alta dar ne ofera adevarate mine de aur in materie de comedie.
- ola small dickie
- Big Daddy
VIDEO Tariceanu, iritat de intrebarile presei peivind solicitarile "oamenilor din strada": Ce inseamna oamenii? Sunteti delegati de cineva? Nu va erijati in purtatorul de cuvant al unora care nu v-au mandatat
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... ndatat.htm

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... ndatat.htm

tariceanu avea dreptate*, stirea aia nu stiu cum a ajuns stire
* zic asta in calitate de om care are urmatoarea opinie ipotetica: daca as fi inchis intr-o camera cu tariceanu si dragnea, si as avea un pistol cu 2 gloante, le-as trage pe amandoua in tariceanu iar cu dragnea m-as lupta cu pumnii
* zic asta in calitate de om care are urmatoarea opinie ipotetica: daca as fi inchis intr-o camera cu tariceanu si dragnea, si as avea un pistol cu 2 gloante, le-as trage pe amandoua in tariceanu iar cu dragnea m-as lupta cu pumnii
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... annis.html
"- Ce parere aveti despre sutele de mii de oameni care au iesit pe strada?
- Sunt manipulati.
- De catre cine?
- De forte oculte. O sa vedeti in piata acolo masinile care fac d-asta psihotronica... influenta psihotronica. Se influenteaza masele cu unda magnetica de 7W."
Minunatia incepe de la min 1:12. Penibilul asortat cu tradare si piperat cu comunism - orice ideologie de stanga. Vai vai vai vai vai...
))))
"- Ce parere aveti despre sutele de mii de oameni care au iesit pe strada?
- Sunt manipulati.
- De catre cine?
- De forte oculte. O sa vedeti in piata acolo masinile care fac d-asta psihotronica... influenta psihotronica. Se influenteaza masele cu unda magnetica de 7W."
Minunatia incepe de la min 1:12. Penibilul asortat cu tradare si piperat cu comunism - orice ideologie de stanga. Vai vai vai vai vai...

The Crusade calls, Deus vult!
guvernul Tariceanu - ADLE (?!?!?) au facut un program ..

ai de capu lor