Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
juve3332
Hammer Haunt

Re: Awesome Fails

Post by juve3332 »

Plm, cand incepem?!
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

De fapt, eu propun asa: sa facem un draft cu cel mai chipes barbat de pe forum (18+), dar fara sa apelam la poze, ci doar la intamplari ca ale lui TG. Dovezi incontestabile de "I'm so hot, the Earth forgot to keep turning".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Plm, cand ii dam drumul?!
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Nu va lasati atrasi in capcana. Pe juve l-am vazut la fata. E chipes, e barbat bine. Ar putea oricand sa-si puna poza la Hunk of the Day. A castigat destule drafturi, nu-i mai dati inca unul.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

cu poze, cum nu cu poze?
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

De unde naiba gasesc eu 10 poze diferite, color, cu Charles de Gaulle?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Cristan wrote:Nu va lasati atrasi in capcana. Pe juve l-am vazut la fata. E chipes, e barbat bine. Ar putea oricand sa-si puna poza la Hunk of the Day. A castigat destule drafturi, nu-i mai dati inca unul.
Cristan grăiește adevăr.

N-aș vrea să particip la un draft știind că o să fiu pe locul 2.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

TG wrote:I-am zis mersi și am luat restul. Încă mă simt vinovat, câte minute durează la voi asta?
Esti sigur ca nu ti-a lasat numarul de telefon pe bancnota de 1 leu? Dar nuuuuuu..tu ti-ai luat cafea de la aparat ca boss-ul. You will NEVER know!

You can begin sobbing....NOW.
Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Lal cineva mi-a hack-uit contul de Origin pe care nu l-am mai folosit de vreo 4 ani de zile. Noroc ca am putut sa-mi refac accesul la el, dar acum trebuie sa vorbesc cu aia de la support pentru a-mi schimba intrebarea de securitate, ca nu stiu unde a facut scoala primara rusnacul ala [google translate sa traiasca].

Meanwhile, pentru ca boul si-a lasat mailul personal, incerc sa-i rapesc contul de mail.ru. Sa vedem daca echipa alora de suport se prinde sau nu.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

DarthZombie wrote:Lal cineva mi-a hack-uit contul de Origin pe care nu l-am mai folosit de vreo 4 ani de zile. Noroc ca am putut sa-mi refac accesul la el, dar acum trebuie sa vorbesc cu aia de la support pentru a-mi schimba intrebarea de securitate, ca nu stiu unde a facut scoala primara rusnacul ala [google translate sa traiasca].

Meanwhile, pentru ca boul si-a lasat mailul personal, incerc sa-i rapesc contul de mail.ru. Sa vedem daca echipa alora de suport se prinde sau nu.
Acum am incercat si eu sa intru pe cont si, ghici ce, hackuit. Cat anevoios e procesul de recuperare?
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Pătrunjelu' wrote:Mi-am petrecut toate sarbatorile (incepand cu 23) cu diaree si greata :-( Macar acum de anul nou pare ca imi revin. Worst xmas ever.
Nope, nu mai am diaree in schimb am randomly greata si dureri abdominale + ceva reflux light si urticarie care apare la chestii gen frig/cald, frecare, apasare etc. Inca merg pe la medici pentru analize care ies toate bune so far. Rahat. As prefera oricand o boala mai rea dar identificabila si care sa se poata vindeca in schimbul asteia.

On the bright side, nu mai sunt overweight, am pierdut vreo 13 kg in ultima luna :lol: Acum sunt putin sub maximul recomandat pentru mine.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

13 kile într-o lună nu sună deloc sănătos. Ai încercat și alți medici?
REMEMBER CITADEL
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Am fost la 3 pana acum, sa vad ce rezolv acum cand imi vine noul set de analize. 13 kg nu mi se pare foarte mult tinand cont ca am trecut prin 2 saptamani jumate in care am mancat gen 10% din cat mancam de obicei, am renuntat si la dulciuri si sucuri de orice fel. Imagineaza-ti ca iei 6 linguri de supa si deja te simti plin :lol:

E naspa ca s-a suprapus problema cu stomacul cu o infectie separata, si a trebuit sa fac 20 de zile de antibiotic (pastile - acum fac injectii de intretinere). Initial opinia era ca e ceva gastrita mentinuta de antibiotic.

Ca idee mi-e mult mai bine acum decat imi era in trecut. Sper doar sa nu fie una din bolile alea abstracte gen colon iritabil + reflux care se rezolva pretty much nu prea.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Ma duc la vodafone sa-mi platesc factura ca nu stiu de ce nu mergea online cu cardul. stiam ca am de plata 104 lei. tanti de la casieria de la sediul vodafone imi spune ca am de plata 78 de lei. eu ii zic ca-i o greseala, ca sa verifice mai bine, nr meu de telefon si numele meu pt ca am de plata 104 lei. ea zice ca nu, a verificat, e numele meu, nr meu de telefon si am 78. eu nu mai insist, zic ok, merg pe mana ei. platesc doar 78 de lei. a doua zi intru pe my vodafone, pula, 104 lei, si observ ca codul meu de client de pe my vodafone e diferit de cel de pe chitanta primita la vodafone. FUTUTI MORTII MATII!!!!!

sun la vodafone, ca sa trimit mail cu buletinu, chitanta si o cerere. super tare. altceva nu aveam de facuta acuma decat sa pierd vremea cu astea pt ca o casierita freca manganu in loc sa fie atenta la ce dracu face acolo. poate si-a platit singura abonamentul cu banii mei
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

La cartela nu patesti asa ceva.
I'm livin' in a love shadow
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

de-aia nu mi-am facut niciodata abonament.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Nici la DIGI.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

DIGI? La DIGI mă sună o tanti din București să-mi oferteze două telefoane cu abonamente ok de net. Pînă la urmă, negociez un preț mai bun, trafic mai mare și luni de gratuitate în contul telefoanelor, zic să-mi dea doar cartelele. Urma să apară curierul într-o săptămînă cu tot cu contract și cartele, conform celor discutate. Atenție, nu mi-am dat acceptul telefonic pentru contract, am zis că-l citesc și dacă e ok îl semnez cînd vine curierul respectiv, da?
A trecut o lună. Vine factura, pe care figurează suplimentar 'serviciile' de telefonie. Pe care nu le-am primit. N-a venit niciun curier cu nicio cartelă. Nu mai vorbim de faptul că era vorba de o perioadă mai lungă de gratuitate din cauză că nu mi-au trebuit telefoanele.

Probabil că o rezolv, dar tot mîrlănie se numește.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Hmm, da, ai putea sa o reclami, bineinteles. Eu am abonament DIGI cu tot nelimitat, inclusiv trafic de date, pentru 5 euro sau ceva de genul asta. Cam oriunde am fost plecat, inclusiv in creierii muntilor, aveam semnal mai bun si mai des decat altii pe Orange si Vodafone. Mi-am portat numarul intr-un magazin de vanzari de-al lor, intreaga experienta a fost confortabila, iar serviciile ulterioare satisfacatoare. Iata, exista si exemple contra, dar eu personal nu pot decat sa-i recomand.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Totul nelimitat cu 5 euro?!
Last edited by .chester on 9 Feb 2017, 13:40, edited 1 time in total.
I'm livin' in a love shadow
Post Reply

Return to “Colțul vesel”