Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
fmlcaleb wrote:Tal Silberstein, Beny Steinmetz, Moshe Agavi

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Dorneanu ala trebuie batut in gura ca pe coasaMC wrote:S-a grabit putin Guvernul cand a abrogat OUG 13/2017![]()
Mai asteptau 2-3 zile si aveau de partea lor si Decizia CCR privind seziarea Presedintelui si al CSM-ului in legatura cu neconstitutionalitatea UOG 13.
Sursa: http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/in ... id=3743605.
"Guvernul a actionat legal in sfera lui de competenta de a emite Ordonante de Urgenta", a declarat Valer Dorneanu, precizand ca nu exista un conflict de natura juridica intre Guvern si Parlament sau Guvern si puterea judecatoreasca.
Intrebat daca se justifica realizarea aceste modificari prin OUG, Dorneanu a afirmat ca "urgenta si oportunitatea actului normativ nu este de competenta CCR sa o verifice in aceasta sesizare. Este dreptul Guvernului sa aprecieze si urgenta si continutul. Aceste lucruri pot fi verificate prin alte cai de control."
daca nu e de competenta CCR sa declare daca e sau nu urgenta, atunci a cui e? a lu Dragnea

iarta-l doamne ca nu stie ce face
Acum s-au pronuntat doar pe sesizarea CSM si a presedintelui privind conflictul inter-institutional. Urgenta e analizata pe sesizarea lui Ciorbea, maine daca nu ma insel.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
pai nu tot la CCR se duce?!Cristan wrote:Acum s-au pronuntat doar pe sesizarea CSM si a presedintelui privind conflictul inter-institutional. Urgenta e analizata pe sesizarea lui Ciorbea, maine daca nu ma insel.
ce-mi face dobitoaca de Dorneanu, se antepronunta
Pai a zis "urgenta si oportunitatea actului normativ nu este de competenta CCR sa o verifice in aceasta sesizare". Cred ca mai degraba se antepronunta daca zicea acum ceva de urgenta actului.
Done
BĂ - CCR != CSM
- ola small dickie
- Big Daddy
In aceste momente extrem de dificile si importante Academia Romana se alatura si ea vocilor anticoruptie. Bravo! A BA NU, nu face asta ci arunca un mesaj asemanator propagandei PSD. BRAVO!
mi-am mai dat o data demisia din Academie. Mi-o mai dau si acum.
"Academia Romana preia propaganda PSD: In pline proteste anticoruptie, face apel la cetateni sa lupte pentru integritatea teritoriala a Romaniei"
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... maniei.htm
mi-am mai dat o data demisia din Academie. Mi-o mai dau si acum.
"Academia Romana preia propaganda PSD: In pline proteste anticoruptie, face apel la cetateni sa lupte pentru integritatea teritoriala a Romaniei"
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... maniei.htm
imi dau si eu demisia din Academia Romana. s-o ia dracu'
REMEMBER CITADEL
- ola small dickie
- Big Daddy
ei da, daca va vine sa credeti sau nu chestia asta exista. am vazut-o eu. la romania tv, in cadrul super talk showurilor de acolo, in anumite momente pun pe ecran poza cu CTP ca si cum ar fi in direct cu ei prin telefon, dau drumul la inregistrari din ce a vorbit CTP pe alte posturi tv cu pasaje taiate care le convin lor in forma aia, si invitatii din studio raspund si se comporta ca si cum ar vorbi cu CTP live. da, asa ceva exista.
"Cristian Tudor Popescu: Manipularea e ordinară, cum se face la Guiță TV: se ia un fragment audio care le convine din ce spun pe alte posturi TV și se sugerează că aș fi intervenit telefonic în curgerea agitată a lăturilor pe ecranul lor.
Îi previn și îi rog pe cititorii Republicii să nu ia în seamă nicio „apariție” a lui „CTP” la RTV – nu am cum să stau de vorbă cu niște guri de canal."
"Cristian Tudor Popescu: Manipularea e ordinară, cum se face la Guiță TV: se ia un fragment audio care le convine din ce spun pe alte posturi TV și se sugerează că aș fi intervenit telefonic în curgerea agitată a lăturilor pe ecranul lor.
Îi previn și îi rog pe cititorii Republicii să nu ia în seamă nicio „apariție” a lui „CTP” la RTV – nu am cum să stau de vorbă cu niște guri de canal."
cu asta cred ca RTV a stabilit ceva record mondial in materie de nesimtire. pun pariu ca Dan Diaconescu moare de invidie
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Crezi? Concurenta naste progres. Maine-poimaine vei fi surprins cu o noua mostra de viziune expansiva, care va face ceea ce traiesti in prezent sa para doar o gluma proasta.
Totusi, pacat de Santa Klaus ca nu i-a invitat inauntru. Era decizia cea mai corecta - si dpdv al politetii, si dpdv al castigului de imagine. Daca refuzau, asta macar a incercat; daca intrau si il huiduiau/injurau, ramanea imaginea ca Omul te invita in casa lui, la caldura, sa dialoghezi, iar tu te comporti ca ultimul huligan.
Totusi, pacat de Santa Klaus ca nu i-a invitat inauntru. Era decizia cea mai corecta - si dpdv al politetii, si dpdv al castigului de imagine. Daca refuzau, asta macar a incercat; daca intrau si il huiduiau/injurau, ramanea imaginea ca Omul te invita in casa lui, la caldura, sa dialoghezi, iar tu te comporti ca ultimul huligan.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
"UPDATE 11.34 Premierul a semnat joi, la o zi dupa numire, decizia de eliberare din functia de vicepresedinte a ANSVSA a Ionicai Sfetcu, informeaza un comunicat al Guvernului, in care nu se motiveaza demiterea acesteia."

REMEMBER CITADEL
zapuiam aseara posturile de stiri si i-am vazut poza la rtv, intr-o emisiune. m-am intrebat ce naiba cauta ctp in direct cu aia, dar n-am stat sa-mi bat capul, am shimbat repede. deci da, pacaleala functioneaza daca nu esti atent.ola small dickie wrote:ei da, daca va vine sa credeti sau nu chestia asta exista. am vazut-o eu. la romania tv, in cadrul super talk showurilor de acolo, in anumite momente pun pe ecran poza cu CTP ca si cum ar fi in direct cu ei prin telefon, dau drumul la inregistrari din ce a vorbit CTP pe alte posturi tv cu pasaje taiate care le convin lor in forma aia, si invitatii din studio raspund si se comporta ca si cum ar vorbi cu CTP live. da, asa ceva exista.
Well, they'll have a hard time finding someone who doesn't warrant instant dismissal.Mahdi wrote:"UPDATE 11.34 Premierul a semnat joi, la o zi dupa numire, decizia de eliberare din functia de vicepresedinte a ANSVSA a Ionicai Sfetcu, informeaza un comunicat al Guvernului, in care nu se motiveaza demiterea acesteia."
Pe de altă parte, cu toate că, știm cu toții, șansele ca o astfel de ipoteză să corespundă realității sunt mici, dacă nu infime, n-aș fi surprins ca o echipă de inspectori zeloși să se 'bucure' de asemenea acuzații din partea unor agenți economici arși de nenumărate ori, fiindcă în mod sigur nu ar fi foarte populari printre 'clienți'

Iordache a demisionat, s-a mai bifat un capitol din scenariu si se merge mai departe.
Să intre și Grindeanu la lada de gunoi a istoriei și pe urmă mai vorbim.
REMEMBER CITADEL