Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ola small dickie »

I`ll drink to that

Procesul in care Calin Popescu Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului poate incepe, a decis instanta suprema

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-an ... uprema.htm
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

inb4 dau ordonanta in crucea noptii prin care dezincrimineaza marturia mincinoasa (favorizarea infractorului parca e pe teava in nucleara din parlament). :lol:
NO COVER. ALL MAN.
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

Tu n-ai aflat că nu există noapte ? Sigur se va trezi un filosof de-ai lor să mediteze pe tema nopții ... "căci noaptea tovarăși este decît ziua cu jaluzelele coborîte"
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

FML, am realizat in sfarsit de cine imi aduce aminte Florin Iordache, ca ma macina de cand l-am auzit prima oara vorbind:
Spoiler:
phpBB [video]
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
lurker
Space Invader

Post by lurker »

phpBB [video]
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

ciolan wrote:Tu n-ai aflat că nu există noapte ? Sigur se va trezi un filosof de-ai lor să mediteze pe tema nopții ... "căci noaptea tovarăși este decît ziua cu jaluzelele coborîte"
Ai dreptate. Astia-s asa de pro-atlantici incat lucreaza numai dupa ora Washingtonului. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

De ce țin oamenii cu PSD
De ce țin oamenii cu PSD? Pentru că în multe județe este probabil cel mai mare angajator.
E un cerc vicios pe care nu-l putem rupe fără ei, oamenii care-l formează. E și un îndemn către colegii de protest care găsesc amuzant zilele astea să facă mișto de vârsta, sărăcia, prostia sau lipsa de dinți a celeilalte tabere.
Si un comentariu relevant:
Mai exista si o alta dimensiune a raspunsului la intrebarea din articol, ceva mai seaca si mai neplacuta: in lipsa de altceva; altceva, nu neaparat in sensul de mai bun, ci in sensul de altceva oricum ar fi el.

„Opozitia” are resurse financiare, umane – poate nu la fel de consistente ca PSD-ul, dar ele exista – insa prefera sa le aloce unui grup restrans de politicieni/media/ong-uri din capitala, pariind ca ceilalti nu conteaza si nu vor conta.

Experientele anului trecut de peste tot din lume arata clar cat de desteapta este o asemenea abordare…
Done
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

opozitzia se crede-n venetzia
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Autoritatile austriece investigheaza mai multe sesizari privind aparitia unei posibili dublura a lui Adolf Hitler, care poarta inclusiv mustata caracteristica si hainele asemanatoare, in localitatea natala a dictatorului nazist, Braunau, relateaza Reuters.

[...]

Barbatul, a carui varsta a fost estimata ca fiind intre 25 si 30 de ani, a fost vazut ultima oara intr-o librarie din Braunau, rasfoind prin reviste despre al Doilea Razboi Mondial si Germania.

Localnicii l-au fotografiat, cel putin o data, in fata locuintei in care s-a nascut Adolf Hitler.
Cata
Zergling

Post by Cata »

?
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

BREAKING NEWS: HITLER CLONAT DE MULTINATIONALE
dump CHA
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Cristan wrote:Si un comentariu relevant:
Mai exista si o alta dimensiune a raspunsului la intrebarea din articol, ceva mai seaca si mai neplacuta: in lipsa de altceva; altceva, nu neaparat in sensul de mai bun, ci in sensul de altceva oricum ar fi el.

„Opozitia” are resurse financiare, umane – poate nu la fel de consistente ca PSD-ul, dar ele exista – insa prefera sa le aloce unui grup restrans de politicieni/media/ong-uri din capitala, pariind ca ceilalti nu conteaza si nu vor conta.

Experientele anului trecut de peste tot din lume arata clar cat de desteapta este o asemenea abordare…
N-am inteles nimic. De unde are opozitia resurse comparabile cu PSD-ul? Care sunt politicienii/ ONG-urile de "opozitie" care ar face ceva dar sunt ignorati ca nu sunt din capitala?

Si care experiente de peste tot din lume au vreo legatura cu propozitia de mai sus?
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Cred ca se refera mai degraba la tendinta dreptei, reala sau perceputa, de a ignora sau marginaliza publicul de stanga, in loc sa ofere o alternativa reala. Cred ca am auzit cu totii etichete de "prosti", "needucati", "asistati" etc pentru votantii PSD. Iar din lume, primul exemplu care-mi vine in minte e gafa lui Hillary cu "deplorables", care numai bine nu i-a facut.
Done
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Fair enough. Dar la partea cu America, acolo a castigat un candidat anti-sistem, la noi PSD e sistemul. Sunt situatii complet diferite.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Sunt situatii diferite la varf. Ca individului care esti numit "electoratul traditional PSD din fieful traditional PSD" nu cred ca-i pasa prea mult daca este numit asa de Donald Trump sau de Nicusor Dan; pana la urma, tot prost te face. Si sa ma scuzi, nu cred ca ne vom apropia vreodata de o situatie de genul "Un om MARE m-a facut prost. Iti dai seama? Un om MARE si-a gasit 5 secunde ca sa realizeze ca eu exist! Un om MARE m-a bagat in seama! WOW!". Asa ca "electoratul PSD" va fi mereu reticient spre ostil celor care ii ignora spre ii jignesc.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Cred ca era si acolo aceeasi tendinta generala de a-i eticheta pe votantii Trump cu tot felul de atribute negative: rasisti, needucati, rednecks. Chiar daca nu era pe fata, tot exista o superioritate si o aroganta de partea taberei pro-Hillary care voia sa zica "votezi cu Trump, esti un prost". Nu am urmarit aproape deloc campania, recunosc, dar nu am auzit sa existe vreun alt fel de mesaj catre votantii lui Trump, gen "ne gandim si la voi, stim care sunt problemele voastre si avem si noi solutii." Cam la fel cu campania de la noi "Vine PSD-ul si-ti fura senvisul". Desteapta treaba.
Done
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

din cate am inteles eu, Clinton literalmente a finantat* cei care** acuma protesteaza impotriva guvernului PSD; faza ca Democratii au pierdut alegerile doar a aruncat bezina pe flacari deoarece nu mai pot sa arunce cu bani in Romania - fara niciun profit previzibil; deci disperarea celor care si-au pierdut mama mincinoasa (partidul Democrat) e up to 11

ca bonus, acesti "finantatori" se pare ca n-a inteles nimic din cum au pierdut in fatza lui Trump (sau, explicatie mai plauzibila, acesti oameni literalmente nu pot avea alte ganduri decat cele implantate de stapanii lor... adica Marx, Engels, Lenin etc)

nu-mi place sa aleg intre cancer si sida :lol:

* poate e o exagerare sa zic "finantat" deoarece in romania e foarte ieftin - comparativ cu vestul - sa "cumperi" orice; e vorba mai mult de sprijin ideologic, tehnologie, know-how, stuff d-asta

** 10-20 mii, hai 50 mii mai inteleg ca au venit unul cate unul, din vointa proprie etc, dar 100-200 mii... hai sa fim seriosi
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

:lol:

Bucuresti are 2 mil de locuitori, vreo 200 de mii sunt doar studenti. A trebuit sa vina cineva din partea cealalta a lumii sa ne-nvete sa uram legalizarea abuzului in serviciu, yeah right :lol:
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Evident. Ce, studentii muncesc sau freaca pwla? :lol:
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

vulp wrote:din cate am inteles eu, Clinton literalmente a finantat* cei care** acuma protesteaza impotriva guvernului PSD; faza ca Democratii au pierdut alegerile doar a aruncat bezina pe flacari deoarece nu mai pot sa arunce cu bani in Romania - fara niciun profit previzibil; deci disperarea celor care si-au pierdut mama mincinoasa (partidul Democrat) e up to 11

ca bonus, acesti "finantatori" se pare ca n-a inteles nimic din cum au pierdut in fatza lui Trump (sau, explicatie mai plauzibila, acesti oameni literalmente nu pot avea alte ganduri decat cele implantate de stapanii lor... adica Marx, Engels, Lenin etc)

nu-mi place sa aleg intre cancer si sida :lol:

* poate e o exagerare sa zic "finantat" deoarece in romania e foarte ieftin - comparativ cu vestul - sa "cumperi" orice; e vorba mai mult de sprijin ideologic, tehnologie, know-how, stuff d-asta

** 10-20 mii, hai 50 mii mai inteleg ca au venit unul cate unul, din vointa proprie etc, dar 100-200 mii... hai sa fim seriosi
:lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Cafenea”