Awesome Fails
Re: Awesome Fails
Dap.
- ola small dickie
- Big Daddy
O sa trec si eu la digi cand expira asta la vodafone. Taicamiu tocmai si-a facut abonament cu 2 euro pe luna si telefon mobil de la ei. Eu platesc 1 milion pe luna la vodafone. SUper
Mă rog, nelimitat adică nu plătești nimic ever în plus - iar limita de trafic high speed e pe la nu știu cîte zeci de gigi pe 4g so.
Nu-mi amintesc de limita de gigi, iar eu ascult aproape exclusiv Youtube cand merg, nu mi-a coborat viteza niciodata.
Mama, ce tare. Cred ca trec si eu la DIGI cand imi expira cartela luna asta. SHIIIIIEEEEEET!
I'm livin' in a love shadow
azi DIGI, maine DIGI Energy hehe
vezi totusi sa iei telefon dual sim si sa mai bagi o cartela vodafone... DIGI are acoperire mult mai buna ca acu 5 ani, dar mai exista gaurele
vezi totusi sa iei telefon dual sim si sa mai bagi o cartela vodafone... DIGI are acoperire mult mai buna ca acu 5 ani, dar mai exista gaurele
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Păi aia era ideea cu solicitarea mea, am un dual sim capabil de hotswitch pe date 4g cu oricare dintre sim-uri si o tableta 4g.
Toate persoanele cu DIGI pe care le cunosc au probleme cu semnalul. Like, literally e cineva langa mine acum si nu are semnal.
Probabil depinde de zona and shit, dar nu as trece ever pe DIGI in conditiile astea. Cu ceilalti poate ca variaza semnalul dar stii ca poti suna de pe orice alee dubioasa. DIGI te lasa in fundul gol.
Iar internetul e low speed stuff, merge daca ai o nevoie disperata dar nu prea faci browsing pe 200 kb/s.

Iar internetul e low speed stuff, merge daca ai o nevoie disperata dar nu prea faci browsing pe 200 kb/s.
Mai nu stiu, eu nu am avut probleme cu viteza pe DIGI. E suficent de mare ca sa se incarce rapid youtube-ul fara sa faca buffering. Mai descarc uneori si torente si merge acceptabil, gen mi se descarca un episod in 20-30 minute. Mai mult de atat ce as putea sa vreau?
Ca semnal in schimb da, it sucks. Dar macar imi merge in metrou so bonus points for that.
Ca semnal in schimb da, it sucks. Dar macar imi merge in metrou so bonus points for that.
- ola small dickie
- Big Daddy
torrente pe mobil? nici nu stiam ca exista aceasta practica
- McWilliams
- Self-righteous bastard
We're growing old, dickie. Lumea nu mai are rabdare sa se uite la E07S02 din random ass generic TV show de acasa, pe televizorul de 2 metri diagonala, din canapeaua din puf de lebada neagra. Prefera sa se chiorasca pe un ecran de mobil, in metroul capitalei.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
mie viteza minima la 3G DIGI niciodata nu scade sub 500-600kB/s, ceea ce mi se pare decent: un podcast de 50 mega in 10 minute sau radio 320kbps lejer. youtube 720p nu e garantat (insa pe 3.5G si 4G da)
Depinde de zonă, variază sălbatic din cîte am înțeles. Problema e că te duci la mare, pe munte nu știu unde și dacă digi e tot ce ai, s-ar putea să... n-ai 

- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Nu e awesome dar am o sticla de apa de un litru langa mine. Stau la calculator, alternez intre cola si apa
Deschid sticla, beau si incep sa ma gandesc automat: De unde am sticla asta? Ah da am cumparat-o astazi (bine ieri de fapt) de la un magazin din fata facultatii. Aqua carpatica de un litru; nu-mi place la sticlele de aqua carpatica gura, ce rost are? E incomod si la baut din sticla si la turnat.
Dar cat am dat eu pe sticla asta? Ah 3 lei si 50 bani ok...
WHAT? Deci am dat 3.5 lei pe sticla asta fara sa clipesc... de un litru...apa plata btw
Ce ma racaie cel mai tare e de ce mi-am dat seama abia acum de asta? Ce rost mai are, daca raman inocent nu e mai bine? Cand mi-am dat seama mi s-a derulat toata scena prin cap...acum la 1 noaptea
Mindfuck
Deschid sticla, beau si incep sa ma gandesc automat: De unde am sticla asta? Ah da am cumparat-o astazi (bine ieri de fapt) de la un magazin din fata facultatii. Aqua carpatica de un litru; nu-mi place la sticlele de aqua carpatica gura, ce rost are? E incomod si la baut din sticla si la turnat.
Dar cat am dat eu pe sticla asta? Ah 3 lei si 50 bani ok...
WHAT? Deci am dat 3.5 lei pe sticla asta fara sa clipesc... de un litru...apa plata btw
Ce ma racaie cel mai tare e de ce mi-am dat seama abia acum de asta? Ce rost mai are, daca raman inocent nu e mai bine? Cand mi-am dat seama mi s-a derulat toata scena prin cap...acum la 1 noaptea
Mindfuck
mie numai gura imi place la aqua carpatica. btw poti sa-i afixezi pompa proletara, sa nu trebuiasca sa torni.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Sticla poate fi utilizata si cu alte ocazii, dupa ce este golita. I like to think of it as recycling! 

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Dacă găurești capacul poți să o folosești ca stropitoare.
Un idiot cu un Audi A8 da cu spatele intr-o parcare unde era doar masina mea parcata si imi crapa bara....mnda....