Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
stiu ca a venit primavara deoarece pasarile canta iar eu SUNT INVADAT DE FEL DE FEL DE INSECTE HELP
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
hehe.
uite, mai urasc pretzul la chestiile astea:
uite, mai urasc pretzul la chestiile astea:
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Ok nu am vrut sa fac triple post la anime so here goes
Nu am vazut tot dar cum sa lauzi in halul asta un character introduction 101. Parca nu a mai vazut in viata lui un opening shot sau...
Wow, cum de nu se ineaca de la atat...pfiu...
Ma plang fiindca mie chiar mi-a placut psycho pass dar cum sa lauzi in halul asta, sa analizezi atata... chestiile astea banale pana una alta. Cica makashima are design bun. Psycho pass e great sf wow/ Cum analizezi toate chestiile astea fara sa-ti dai seama ca psycho pass e o amalgamare de cliches
Asta imi aminteste de altceva care mi-a provocat o reactie asemanatoare. Un articol despre un gig arctic monkeys (seriously nici nu mai vreau sa ascult am dupa ce-am citit vrajeala asta)
Fiti atenti:
Nu am vazut tot dar cum sa lauzi in halul asta un character introduction 101. Parca nu a mai vazut in viata lui un opening shot sau...
Wow, cum de nu se ineaca de la atat...pfiu...
Ma plang fiindca mie chiar mi-a placut psycho pass dar cum sa lauzi in halul asta, sa analizezi atata... chestiile astea banale pana una alta. Cica makashima are design bun. Psycho pass e great sf wow/ Cum analizezi toate chestiile astea fara sa-ti dai seama ca psycho pass e o amalgamare de cliches
Asta imi aminteste de altceva care mi-a provocat o reactie asemanatoare. Un articol despre un gig arctic monkeys (seriously nici nu mai vreau sa ascult am dupa ce-am citit vrajeala asta)
Fiti atenti:
... Am citit articolul asta acum cateva luni... l-am tinut minteThe band's 2006 debut single and No 1 I Bet You Look Good On The Dance Floor reduces the field to one giant gyrating student disco, but given the musical quantum leaps the Monkeys have made since then, suggests a middle-aged friend showing you a particularly dated photo of their gauche college days.
Far better is No 1 Party Anthem, a sarky ballad that could be John Lennon in its ability to marry the sincere and sarcastic and turn them into a mass sing-along.

- ola small dickie
- Big Daddy
ce te deranjeaza la articolul ala despre am? eu ma gandesc sa aleg no 1 party anthem la music draft.
Desi imi place foarte mult sa merg la cinema, mai ales la filme horror, merg extrem de rar, pentru ca mi se pare abominabil felul in care se comporta concetatenii intr-o sala de cinema. Desi ar trebui sa fie la mintea cocosului ca la cinema iti pui in pula mea telefonul pe silent si nu te apuci sa te hahai si sa vorbesti tare in mijlocul filmului, pentru unii oameni bunele maniere sunt inexistente si o mana de cercopiteci needucati strica experienta de cinema pentru cateva zeci de oameni deodata. Absolut oribil.
I'm livin' in a love shadow
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Eu o sa ma duc la premiera ghost in the shell la sfarsitul lunii, imi pun banii deoparte de pe acum. Ultima data am fost la underworld 3D (ala nou aparut). A fost ok publicul dar erau 20 de oameni maxim in sala
Fixed it.chester wrote:mi se pare abominabil felul in care se comportaconcetateniiconstantenii intr-o sala de cinema.

Yes, sunt sigur ca bucurestenii sunt mult mai civilizati, toata lumea stie asta.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Evident! Pentru ca bucurestenii adevarati se trag din olteni si din moldoveni.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Astazi, si de-a pururea, ma enerveaza obiceiul ala medieval de a plimba mortul cu masina prin juma' de oras, cu carnatul de oameni si de masini dupa el, cu cruce si cu pom, cu bocitoare si cu claxoane, la viteza de masalier si, evident, cu patru pauze la cate patru intersectii ca sa mai citeasca popa niste pasaje din Biblie despre cum nu e naspa sa mori, ca doar te duci inapoi la Dumnezeu. Si totul este traditie, ca doar asa te primeste Dumnezeu - urmand traditia!
UNDE PLM SCRIE IN BIBLIE TOATE ASTEA??? Am sarit cumva peste pasajul "daca nu freci la icre 100+ de indivizi dupa ce mori, atunci portile Raiului nu sedeschid pentru tine"?
UNDE PLM SCRIE IN BIBLIE TOATE ASTEA??? Am sarit cumva peste pasajul "daca nu freci la icre 100+ de indivizi dupa ce mori, atunci portile Raiului nu sedeschid pentru tine"?
Din cate stiu, procesiunile de genul acesta sunt interzise tocmai pentru ca blocheaza circulatia normala. Iti trebuie aprobare pentru cortegiu mortuar, iar asta se obtine in cazul unor personalitati etc. Poate ma insel eu, dar asa aveam impresia. Nu am mai vazut asa ceva de cel putin 10 ani de zile.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Ba da, eu la inmormantarea bunicii am avut cortegiu si nu sunt nicio personalitate (sunt din acelasi oras cu Mcwill btw). Sincer nici nu-mi amintesc la ce inmormantare ma gandesc acum they all kinda blend together
Probabil este un obicei ramas de la tara fiindca acolo oamenii se cunosc toti intre ei si nu e aglomeratie pe ulite. La Bucuresti sunt interzise (cred ca la buc se gandea juve) fiindca nu ai unde sa treci pe acolo, poate si in alte orase dar la Galati nu
Probabil este un obicei ramas de la tara fiindca acolo oamenii se cunosc toti intre ei si nu e aglomeratie pe ulite. La Bucuresti sunt interzise (cred ca la buc se gandea juve) fiindca nu ai unde sa treci pe acolo, poate si in alte orase dar la Galati nu
- ola small dickie
- Big Daddy
nici in Constanta nu am mai vazut de ani de zile.
Nici chiar la Zalau nu se mai practica asa ceva de ani buni.
Doar la nunti inca se mai merge in coloana cu claxoane si 20 km/h. Sper sa se renunte cat de repede si la penibilitatea asta.
Doar la nunti inca se mai merge in coloana cu claxoane si 20 km/h. Sper sa se renunte cat de repede si la penibilitatea asta.
Filmarile alea de pe youtube facute in trafic de oameni random care se filmeaza in timp ce merg pe bicicleta printre masini in care mai arata din cand in cand nush ce masina care nu semnalizeaza bine sau ceva mi se par cele mai plictisitoare clipuri din lume, iar oamenii care isi petrec timpul urcand asa ceva pe youtube sunt si ei foarte plictisitori.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mai penibil mi se pare ca marii aia biciclisti incalca jde reguli elementare de circulatie atat de evidente incat pana si cineva ca mine care n-are carnet de circulatie le observa. Cel mai des ii vad taind calea masinilor care inca sunt in miscare de parca isi doresc un drum scurt la morga. "Baaaaa ce naspa e pentru biciclisti, nimeni nu ne respecta!" mda.
Biciclistii militanti sunt mai rai ca taximetristii.
Experienta mea de pieton e mult mai nasoala cu biciclistii decat cu soferii, dar na, inteleg ca e de ajuns una cu soferii si ma rezolva. That being said, multi biciclisti merita din plin sa fie calcati de masini. Merg ca niste handicapati.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Se jertfesc pentru ca tu sa ai aer curat de respirat, TG! Trebuie sa ii slavesti asa cum se cuvine.