Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Eu tot nu știu cine este acest Paul Hitter. Pe threadul ăsta i-am văzut numele pentru prima dată. Mulțumesc, nu mă interesează.
REMEMBER CITADEL
- DarthZombie
- Dremora Lord
Idem, individul pare prea absorbit de propriul sau geniu neinteles.
sa inteleg ca a dat unde doare 

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Aia cu Controlul marti la jumate de pret este maxima, il roade rau de tot!! Un idiot ieftin, in fine.
Ceva ceva stie el ce zice acolo, dar o face in stilul ala de cacat, cand vrei sa-ti faci reclama aruncand cu cacat in altii la momentul oportun. De exemplu si mie mi se pare aiurea cum o multime de artisti acum au descoperit ca PSD e naspa si ca coruptia ucide samd, cand au vazut suta de mii in piata. Eu unul mi-aduc aminte cum cartarescu (parca si tudor chirila) erau prin studiouri la antene si realitatea in perioada USL, cand sustineau protestul oamenilor tarii impotriva tiranului basescu. Atunci nu stiau ca fac jocul celor mai mari hoti din tara asta? Macar cartarescu a iesit dupa aia si a zis ca totul a fost o mizerie in care regreta ca s-a bagat, dar restul? Toate trupele alea care au iesit de la naftalina sa scoata o melodie a protestatarilor, tare mi-e ca nu ordonanta 13 i-a motivat cel mai tare. Dar ma rog, Hitter asta e genul de om cu care nu as vrea sa ies la o bere, si eu cam ies la bere cu oricine, cel putin o data.
Ok, am inteles.vulp wrote:nu... ar fi trebuit sa am? se pare ca aveti voi iar eu sunt fericit ca am oportunitatea de a invatasekaba wrote:Dar tu de fapt ai vrun punct de vedere pe care vrei sa-l sustii prin aceste link-uri si imagini?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Toata lumea "buna" vrea PR gratuit. Fie ca te iei cu "masele", fie ca te pozitionezi cu hipsterii (stiti voi, aia care militau pentru X dinainte sa fie mainstream si acum sunt dezgustati ca ce le place lor a devenit mainstream), cel mai important este sa nu taci. Daca taci, nu existi. Daca mananci un rahat, sigur se va gasi cineva sa dea Like & Share.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
McWilliams pai da, nivelu 2 ar fi sa diferentiezi cei care vorbesc absolut degeaba de cei care au macar o samanta de adevar ascuns acolo. Situatia este mult mai naspa decat ti-ai imagina, prima categorie cuprinzand aproape 100% din cei care vorbesc orice - si fix pentru talentul asta au fost selectati... asta se incurajeaza, asta se plateste... in politica sau altundeva (comunicare, comert) mai merge... dar in arta? Adica hipsterul era practic hartistu' clonat si pus in slujba altor practici (preponderent bancare). Acuma am ajuns sa punem hipsterii sa faca arta (nu dau nume dar am o lista intreaga... insa o sa-i las lui Hitter onorurile in momentul in care se supara de tot). Decat asa, PSD all the way baby 100% asumat politic de vulp! Cu Grindeanu & Dragnea nu poti sa zici ca n-ai ce spera
In fine, poate e Hitter bolnav la cap dar are macar curajul sa faca observatii pertinente intr-un domeniu in care activeaza de aproape 3 decenii.

In fine, poate e Hitter bolnav la cap dar are macar curajul sa faca observatii pertinente intr-un domeniu in care activeaza de aproape 3 decenii.
huh? care-i diagnosticul doctore?sekaba wrote:Ok, am inteles.vulp wrote:nu... ar fi trebuit sa am? se pare ca aveti voi iar eu sunt fericit ca am oportunitatea de a invatasekaba wrote:Dar tu de fapt ai vrun punct de vedere pe care vrei sa-l sustii prin aceste link-uri si imagini?

- McWilliams
- Self-righteous bastard
In trecut, erau oameni care credeau ca pamantul este plat si ca, eventual, chiar exista posibilitatea sa cazi de pe el daca te duci prea la margine. Sau altii care credeau ca Pamantul este centrul Universului. Sau alte cazuri. Neputand toti verifica teoriile lor (sau, mai rau, verificand si obtinand rezultate care sa le sustina - de unde si post-ul meu de mai devreme, ca poti oricand obtine ceva care, dpdv statistic, iti confirma o teorie, fara sa exista corelatie cauza - efect), putem sa-i banuim pe toti de rea-vointa? Multi, foarte multi, cei mai multi, fac asta din convingere pura. Fara sa fie platiti, fara sa fie recompensati. In lumea lor - mica sau mare - percep ceea ce zic drept adevar.
Crezi ca toti "postacii" PSD/PDL care au umplut internetul in ultimii 5 ani au fost toti platiti? Au fost toti educati in arta PR-ului? Unii, cei foarte putini si foarte perversi, probabil ca da. Insa cei mai multi au facut asta pro bono, fiind convinsi in sinea lor ca nimic nu este mai nobil decat apararea adevarului (care, in acele momente, coincidea cu ce credeau ei).
Nici eu nu stiu cine este Hitter - ce mananca, ce gandeste, cu cine se pupa etc. - insa este departe de a fi singurul care are reactia asta. Orice miscare "revolutionara" da nastere unei contra-miscari. Pentru ca daca toti am gandi la fel, nu ar mai exista "revolutie" din capul locului. Asa ca este inevitabil ca unii ajung sa scuipe ce au lins pana acum, iar altii ajung sa apere ce au acuzat pana acum - nu face perspectiva lor sa fie adevarul suprem; este doar o potrivire temporara intre ce gandesc ei insisi si ce se intampla in jurul lor.
Intr-o versiune mai scurta, noi incercam sa despicam firul in patru a unuia care se raporteaza la sus-numitul Tudor Chirila. Why?
Crezi ca toti "postacii" PSD/PDL care au umplut internetul in ultimii 5 ani au fost toti platiti? Au fost toti educati in arta PR-ului? Unii, cei foarte putini si foarte perversi, probabil ca da. Insa cei mai multi au facut asta pro bono, fiind convinsi in sinea lor ca nimic nu este mai nobil decat apararea adevarului (care, in acele momente, coincidea cu ce credeau ei).
Nici eu nu stiu cine este Hitter - ce mananca, ce gandeste, cu cine se pupa etc. - insa este departe de a fi singurul care are reactia asta. Orice miscare "revolutionara" da nastere unei contra-miscari. Pentru ca daca toti am gandi la fel, nu ar mai exista "revolutie" din capul locului. Asa ca este inevitabil ca unii ajung sa scuipe ce au lins pana acum, iar altii ajung sa apere ce au acuzat pana acum - nu face perspectiva lor sa fie adevarul suprem; este doar o potrivire temporara intre ce gandesc ei insisi si ce se intampla in jurul lor.
Intr-o versiune mai scurta, noi incercam sa despicam firul in patru a unuia care se raporteaza la sus-numitul Tudor Chirila. Why?
imi place paralela hipster-postac. nu mi-a mai trecut prin cap. acuma mi se pare evident. mersi 

Spoiler:

Ca iti raspund degeaba atata timp cat tu nu ai nimic de zis.vulp wrote:huh? care-i diagnosticul doctore?sekaba wrote:Ok, am inteles.vulp wrote:nu... ar fi trebuit sa am? se pare ca aveti voi iar eu sunt fericit ca am oportunitatea de a invatasekaba wrote:Dar tu de fapt ai vrun punct de vedere pe care vrei sa-l sustii prin aceste link-uri si imagini?
Corect. Aia cu proiectiile, aia care au venit cu ideea cu beculetele, cu tricolorul. Da, a fost ceva frumos, ne-a facut poate sa ne simtim bine, mandri, whateva, dar nu ne putem imagina ca oamenii aia nu au dat o super lovitura de imagine, la nivel profesional, chiar daca rezonau cu mesajul protestatarilor. Iar sa te bagi in discutii gen "cat de mult au facut-o pt protest si cat de mult au facut-o pentru profit" eu zic ca n-are rost, cum poti sa fii sigur de ce a fost in mintea lor in momentul ala? Eu nu pot, dar nici nu pot sa ma fac ca nu vad, desi eram si eu acolo cu lumina aprinsa la telefon.McWilliams wrote:Toata lumea "buna" vrea PR gratuit. Fie ca te iei cu "masele", fie ca te pozitionezi cu hipsterii (stiti voi, aia care militau pentru X dinainte sa fie mainstream si acum sunt dezgustati ca ce le place lor a devenit mainstream), cel mai important este sa nu taci. Daca taci, nu existi. Daca mananci un rahat, sigur se va gasi cineva sa dea Like & Share.
Depinde ce intelegi prin postaci. Eu postaci ii consider p-aia care isi fac cont pe facebook fals, cu vreo 30-50 de friends, si care comenteaza excusiv cacaturi intr-o anumita directie. Astia sunt platiti, clar, iar cei care nu, lol, ce fraieri. De asemenea sunt si foarte usor de identificat. In general ii gasesti prin comments, pentru ca avand conturi fictive grupul lor de prieteni e format din alti postaci sau oameni care stiu cu ce se ocupa, deci nu prea au impact postarile pe contul lor.McWilliams wrote:Crezi ca toti "postacii" PSD/PDL care au umplut internetul in ultimii 5 ani au fost toti platiti? Au fost toti educati in arta PR-ului? Unii, cei foarte putini si foarte perversi, probabil ca da. Insa cei mai multi au facut asta pro bono, fiind convinsi in sinea lor ca nimic nu este mai nobil decat apararea adevarului (care, in acele momente, coincidea cu ce credeau ei).
Apoi mai sunt aia cu mii de prieteni, care activeaza in zeci de grupuri de orice fel, dar in general de cacat, gen "grupul persoanelor cu umor din dolj", care dau share la orice cacat de pe site-uri dubioase dar, la fel, intr-o singura directie. Sunt aia care dau share "articole" despre cum a facut trafic iohanis cu copii, cum ca soros e copilul lui soros samd. Astia sunt un fel de postaci-portavoce, scopul lor e sa preia un mesaj si sa-l imprastie unui public cat mai mare, ideal sufocand mesajul celor din tabara adversa. Astia iar sunt clar platiti.
Pe langa astia mai sunt unii, la care cred ca te-ai referit si tu cand ai zis postaci, oameni care sustin o anumita tabara pana la moarte, care posteaza excesiv de mult pe un subiect de care ei practic nu sunt legati in vrun fel. E vecina de la 1 care in timpul protestelor dadea de 3-4 ori pe zi share la aritcole cum ca strainii ne taie padurile, e fosta mea colega de liceu care, la fel, in timpul protestelor dadea share ba ca sunt aia manipulati, ba ca sunt cumparati, ba ca iohanis, plm, ma mir ca n-a zis si de Basescu. Oh wait, a zis ca singurul care are de castigat de pe urma protestelor si a conflictului din societate este Basescu. Apoi poate mai e si mama, care, din ura fata de PSD & Company (justificata, zic eu), e in stare sa tina partea oricui se opune lor, sa inchida ochii la aspectele nagative, atata timp cat merg pe directia anti-psd, si sa posteze/comenteze pe facebook, site-uri sau forumuri exclusiv in directia astia, refuzand sa accepte orice argument. Evident, bunica e fix invers. Deci da, si oamenii astia pot fi un fel de postaci, in sensul ca transmit mesajul si sunt setati pe o singura directie. Chiar daca directia este "buna", tot nu mi se pare ok. Eu nu ii consider, insa, postaci pe astia, din simplul fapt ca acest comportament il gasesti in o gramada de locuri, precum discutiile pc vs consoles si restul de 90% din discutiile in contradictoriu de pe internet. Asa il pot considera si pe chester postac pe forumul de muzica, ca pune numa muzica d-aia dubioasa de lift, sau eu cand ma fixez pe un joc si mi se pare cel mai tare joc din lume si cant stop talking about it si skyrim > witcher 3. Hai sa le zicem astora "agitatii", pentru ca se agita degeaba. Agitatii cred ca sunt cam 70-80% din "postaci".
Last edited by sekaba on 18 Feb 2017, 00:43, edited 1 time in total.
pai ce e de zis? "hai sa facem un partid politic a carui singur scop este sa faca jocuri de calculator, incepand cu un GTA care se intampla in romania si la care vulp o sa 100% control creativ"? (intai o sa ne trebuiasca o cladire intreaga, cu macar 20 camere)sekaba wrote:Ca iti raspund degeaba atata timp cat tu nu ai nimic de zis.vulp wrote:huh? care-i diagnosticul doctore?sekaba wrote:Ok, am inteles.vulp wrote:nu... ar fi trebuit sa am? se pare ca aveti voi iar eu sunt fericit ca am oportunitatea de a invatasekaba wrote:Dar tu de fapt ai vrun punct de vedere pe care vrei sa-l sustii prin aceste link-uri si imagini?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Good God, man, am I glad someone else feels the same! Nici nu ai idee cat de singur m-am simtit pana acum, cu gandurile astea.sekaba wrote:Asa il pot considera si pe chester postac pe forumul de muzica, ca pune numa muzica d-aia dubioasa de lift

Ai dreptate, poate ca postaci este un termen prea dur, peiorativ de-acum. Insa da, ma refeream la indivizi care se tin de o idee de ai zice ca viata lor depinde de propagarea acelei idei, everything else be damned! Salut aceste proteste pentru ca au permit curatarea unor liste de facebook pentru multi oameni - si eu am avut indivizi din categoria "ce cauta van Groningen in Piata Victoriei dupa ce s-a imbogatit pe spatele romanilor cinstiti???", care nu au putut dedica 5 secunde unui google care iti releva ca olandezul are si cetatenie romana. Culmea este ca astia au "mimat" o viata normala, sanatoasa pana cand au izbucnit cu tampenii de genul. Ceea ce ma face sa ma gandesc - oare si eu par la fel de extraterestru pentru ei, din perspectiva adevarului lor? Oare si eu sunt/par "postac" cand dau share la mesaje neortodoxe transmise lui Dragnea?
Pe langa aceste intrebari existentiale, gase... pardon! Mi se pare foarte amuzant ca "people on the internets" au invatat cum sa evite internet trolls, iar acum trebuie sa adapteze aceste invataminte pentru realitatea de zi cu zi, ba chiar sa-i invete si pe altii. Adica, na, a trebuit sa o temperez pe maica-mea sa nu mai comenteze logic/argumentat impotriva tuturor postarilor pro-Dragnea/Grindeanu/PSD, ca n-ajuta la nimic decat la propagarea mesajului spre cat mai multi oameni (stii tu, Facebook si algoritmul "prietenul tau a comentat la aceasta postare").
- ola small dickie
- Big Daddy
what? cred ca confunzi cu cartarescu. de fapt, sunt sigur. o fi facut vreo critica la adresa lui basescu dar nu cred ca a fost vreodata pro uslsekaba wrote:Eu unul mi-aduc aminte cum cartarescu (parca si tudor chirila) erau prin studiouri la antene si realitatea in perioada USL, cand sustineau protestul oamenilor tarii impotriva tiranului basescu. A
Andrei Plesu: „Noua generație e extrem de promițătoare, simpatică, promptă în reacții și vigilentă civic. Explicația mea e că e prima generație care nu are experiențe inerțiale dinainte de 89 - a fricii, mersului pe burtă, nostalgii. Este prima generație nascută normală și mă bucur că se manifestă”
https://republica.ro/andrei-plesu-difer ... rimii-sunt
culmea e ca generationalismul este prin excelenta o trasatura specifica erei "dinainte de 89" 
oricum, CTP a scris un editorial surprinzator de optimist pentru Al Jazeera:

oricum, CTP a scris un editorial surprinzator de optimist pentru Al Jazeera:
DOAMNEAJUTA!Despite the massive protests, no one in the government admitted to making a mistake or accepted the blame for what happened. Not even the minister of justice did so - he simply said he is resigning because of "public opinion pressure".
And yet, this miraculous popular protest, unique in Romania's history, managed to achieve something great: the second and definitive fall of Ceausescu.
From now on, in Romania, it will no longer be possible for decisions to be made and enforced through authoritarian means, circumventing the rule of law, the constitution and common sense. The Romanian people will be on their watch, ready to take to the streets.
- DarthZombie
- Dremora Lord
PNL, partid respectabil 

Nu, nu confund deloc. Era in studio la antena3 cu gandea, badea si toti baetii. Stii cand erau protestele alea impotriva tiranului, cum incercau astia din televiziuni de top, parteneri CNN si altii, sa bage ideea ca toata societatea e impotriva lu Basescu, ca USL este vocea romanilor samd. In perioada asta erau emisiuni pe directia "uitati, intelectualii din romania nu-l mai vor pe basescu!". La genul asta de emisiuni il vedeam si pe cartarescu, si tin minte asta pentru ca am fost suprins, la vremea respectiva, ca l-au atras in mizeria asta. Apoi, dupa ce USL a ajuns cu 70% la guvernare a venit omu si a zis ca regreta ca s-a bagat in mizeria asta, a lasat de inteles ca a fost oarecum pacalit (lol), dar ca regreta si nu mai vrea sa aibe de a face cu politica din Romania.ola small dickie wrote:what? cred ca confunzi cu cartarescu. de fapt, sunt sigur. o fi facut vreo critica la adresa lui basescu dar nu cred ca a fost vreodata pro uslsekaba wrote:Eu unul mi-aduc aminte cum cartarescu (parca si tudor chirila) erau prin studiouri la antene si realitatea in perioada USL, cand sustineau protestul oamenilor tarii impotriva tiranului basescu. A
Eu nu-mi amintesc fazele de care vorbeste sekaba, dar imi aduc aminte de o distantare a lui Cartarescu, nu mai stiu daca de vreo prostie facuta de pdl sau de-o tampenie zisa de base, primita cu urale la hazna. Peste o burtiera gen "Sobolanii parasesc corabia!". 

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
una e sa-l critici pe basescu, una e sa fii pro usl, psd. sa pastram niste nuante
- ola small dickie
- Big Daddy