Laudati-va

Discuții off-topic în limita bunului simț
juve3332
Hammer Haunt

Re: Laudati-va

Post by juve3332 »

:))))))))
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Aroganta opresiva a miticilor loveste din nou.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Am prins și de data asta bilete la Enescu. Jordi Savall & co, 2 x Royal Concertgebouw și Accademia di Santa Cecilia. Fyeah!
REMEMBER CITADEL
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Cineva de pe forum şi-a cumpărat prima tastatură mecanică. Oare cine? aşdksjf aoisdufoiasufoi4uf9024ut adsfjh alşdflak jdflaşkjsdfşal jdflaj flasjdfairuga0948tapwoej foasdfi asdfăaiosduf aă0sd8gadfgşjsdk fjgsldfkg jslşdkfgj sşodfg83w'904t8saekj rglksdjgf :roll: lfk ghj kljgf jgsldfglsdjfg sldfkjg lsşdfk gjslşdfkgj sldfgj0i5e8ztw309ă8tă siodfposzdfgsţpdofgiuţspdogsdfkgsdlfjgk sşfdg weeee.....
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Ce model? Eu am ceva cu switchuri cherry mx brown si, desi mi se pare mai misto decat alea cu cauciuc, n-am avut cine stie ce revelatie, dupa cum auzeam peste tot. Oricum, sa o stapanesti sanatos.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Da, tot brown si eu. Am cautat ceva mai putin zgomotos si potrivita mai mult pentru scris. Am ajuns la Logitech Orion G610. Desi nu e chiar silentioasa, e un sunet placut, si nu e atat de strident cum am auzit la alte switchuri. Overall, imi place, e un feeling chiar placut la tastare, chiar daca nu prea am termen de comparatie - tastura de pana acum era una low profile. Si toate tastaturile cu membrana pe care le-am gasit de testat prin magazine erau cam bleh.
Done
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

exista cineva care sa aiba cherry dar sa nu fie brown? hehe

s-o stapanesti sanatos si sa nu fii niciodata atat de nervos incat sa ajungi la sfarsitul cursei tastelor :lol: (<-- bine, daca esti obisnuit cu alea subtiri, asta ar putea sa fie o problema, cel putin la inceput)
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Vad o crunta absenta de IBM Model M, sunt dezamagit profund.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

vulp wrote:exista cineva care sa aiba cherry dar sa nu fie brown? hehe
Eu am roșu pentru fun pc și negre pentru work pc. Sunt sigur că mă iubesc vecinii. :lol: :lol:
dump CHA
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Am mers la Altex sa returnez un produs si am rezolvat din prima fara discutii de orice fel. Go me. And the employees.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Mi-am cumparat un PS Vita + card 8 Gb + voucher 5 jocuri printre care si Uncharted Golden Abyss cu 399 lei de la Altex.
Imi doream de ceva timp unul intrucat am adorat si inca imi ador batranul PsP fat 1000.
Mi se pare incredibil cum au lasat sa moara consola asta. E absolut fantastica si sunt uimit de cat de bine functioneaza tochscreen-ul. Acum imi pare rau ca nu mi-am cumparat-o mai repede. :D

Chiar daca nu prea se vor mai produce jocuri pentru ea, are un catalog de peste 900 de titluri aparute. :shock:

PS. Daca are cineva ceva recomandari cu privire la ce ar trebui sa joc obligatoriu :D
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Ikr, eu am avut PSP 2004, my favorite thing ever. Multe ore bagate in Burnout Dominator, Crisis Core si FF IX. Heck, doar faptul ca putea rula jocuri PSX ii crestea valoarea o tona. Have fun!
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Welp, daca esti weeb, PS Vita e consola perfecta pentru tine. Mie imi place ca s-a nisat, dar nu stiu exact daca s-a intamplat ca urmare a unei decizii luate de Sony sau nu. In orice caz, sa o stapanesti sanatos. Mi-as cumpara si eu un Vita doar pentru seria Persona.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu succesul 3DS-ulului de la Nintendo a ingropat Vita?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

@Mafio. Mersi mult. Sincer eu intrasem in Altex sa vad daca au adus la raft Nintendo Switch, dar cand am vazut pretul (redus de la 799 lei) pur si simplu nu am putut refuza sa o iau. Mai ales ca se gaseste din ce in ce mai greu prin stocurile magazinelor.

@Zombie. Cred ca mai degraba jocurile pe telefon/tableta au ingropat PS Vita si in general cam orice handheld, cel putin pe piata vestica. In Japonia inca se vand ca painea calda :D
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Vita a fost ingropat de lipsa de suport atat din partea producatorilor de jocuri cat si din partea Sony. A fost vehiculat multi timp un GTA pe Vita ceea ce ar fi fost clar un "system seller", dar nu s-a mai concretizat.

Sony a renuntat sa mai promoveze consola la evenimentele de profil, singurele semne pe care le-a mai dat fiind remote play si jocuri indie. Pe langa asta, Sony au insistat inca de la inceput sa aiba carduri de memorie de-ale lor, mult mai scumpe decat cele obisnuite, lucru care i-a deranjat pe multi.

Ar mai fi multe de discutat despre lucrurile care nu au mers bine cu PS Vita si e pacat ca s-a intamplat asa, pentru ca e cea mai reusita consola portabila de pana acum.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

117 puncte din 120 la judeteana de romana. Yey?
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

L-ai denuntat pe Moromete?
Done
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Soarecu confirmed for communist collaborator
Iavo
Pig Cop

Post by Iavo »

Numele cam dadea de banuit...
Post Reply

Return to “Colțul vesel”