Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Vecinii mei dau cu bormaşina de la 8:30. E aproape. 16:00. Câte găuri poţi să dai într-o singură zi?
Also, îmi picură o ţeavă fix lângă priză şi eu nu pot să închid apa. Mi-e şi ruşine să chem pe cineva să o repare pentru că am casa cu sus-n jos şi mi-e lene să fac curăţenie.
Also, îmi picură o ţeavă fix lângă priză şi eu nu pot să închid apa. Mi-e şi ruşine să chem pe cineva să o repare pentru că am casa cu sus-n jos şi mi-e lene să fac curăţenie.
Ferice de tine. Azi la 5 dimineata, cineva muta un dulap, exact deasupra dormitorului. Si alte bocaneli. Se intampla deja de cateva zile.

Mobilat tip.
Nu mai am ţigări, iar la magazinul din faţă nu pot să plătesc cu cardul. De asemenea, dacă ies din casă cu faţa post-concediu medical, s-ar putea să mă vedeţi la ştiri.
Pot să cumpăr ţigări online cu livrare în ~10 minute?
Pot să cumpăr ţigări online cu livrare în ~10 minute?
Ai vreun vecin fumator? Ii dai la schimb o cana de ulei, o cana de zahar, cum se facea pe vremuri
)

- ola small dickie
- Big Daddy
eu cand raman fara tigari sau fara bere nu ma stresez. pentru ca am o benzinarie la 3 minute de mine care e non stop. si care accepta si cash si card. este un aspect de maxima importanta in alegerea unui apartament
La 3 minute e şi non-stopul de lângă mine unde pot plăti cu cardul. Dar mi-ar plăcea să fie în sufragerie.ola small dickie wrote:eu cand raman fara tigari sau fara bere nu ma stresez. pentru ca am o benzinarie la 3 minute de mine care e non stop. si care accepta si cash si card. este un aspect de maxima importanta in alegerea unui apartament
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Azi am citit Începe la Galaţi Festivalul de film CinePOLSKA
Ce tare wow

Azi urasc ca sunt racit. Ieri si alaltaieri si vineri am urat si urasc cum de cand a venit matusa mea din strainatate toata familia si-a amintit ca sunt gras
dar dupa ce-mi tine predica uita dupa isi reaminteste si atunci imi reaminteste si mie iara si iara si iara
Cum e sa asculti aceeasi morala in fiecare zi o data la cateva ore? E f tare
Ce tare wow
în perioada 31 martie – 2 aprilie

Azi urasc ca sunt racit. Ieri si alaltaieri si vineri am urat si urasc cum de cand a venit matusa mea din strainatate toata familia si-a amintit ca sunt gras

Cum e sa asculti aceeasi morala in fiecare zi o data la cateva ore? E f tare

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Mananca doua shaorme si lacrimeaza sos de tzatziki.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
McWilliams wrote:Mananca doua shaorme si lacrimeaza sos de tzatziki.

Blasfemie! Nu băga shaorma și souvlaki-ul în aceeași categorie, barbarule. Souvlaki-ul e sfânt.McWilliams wrote:Mananca doua shaorme si lacrimeaza sos de tzatziki.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Spoiler:

Nu mananc shaorma Mcwill dar imi place mult sosul acela, fac unul si mai bun la Mesopotamia cu iaurt
Anne: La prima observatie schimb subiectul/fac haz iar alte dati "Da bine" sau nu zic nimic
Mesopotamia e yummy, am mancat de cateva ori de acolo, dar tot prefer un KFC si cativa dipping fries, cand mi-e extra foame si mi-e lene sa gatesc. Iar eu gatesc de obicei in fiecare zi, maxim o data la doua zile. La Fresh ai fost? Cum ti se pare?
Nu-i mai lasa sa comenteze la adresa ta, infige-te in ei si iti spun eu ca or s-o lase mai moale. Cat timp ii lasi asa, or sa continue sa te raneasca.
Nu-i mai lasa sa comenteze la adresa ta, infige-te in ei si iti spun eu ca or s-o lase mai moale. Cat timp ii lasi asa, or sa continue sa te raneasca.

Am ajuns sa mananc la restaurante de fite in Brasov, pentru ca la cele normale imi sta tot timpul ciorba-n gat de la oracaieli. Dusul cu copilul sugar la restaurant a devenit un pasttime excelent pentru toate egoistele. Si, da, ma doare la doi metri-n fata ca sunteti de aici care aveti copii si va simtiti lezati, mai ganditi-va si la altii.
Praise be to the muffalo tree.
cu furculita.Anne wrote:infige-te in ei si iti spun eu
Just kidding. Cand ma duc in vizita la ai mei primul subiect de discutie e "cand slabesti", al doilea e "cand slabesti" si tot asa. Mie-mi convine ca altfel m-ar intreba cand ma casatoresc.
Board games. Catan si toate cacaturile. Nu le suport. Nu ca mi se par plictisitoare, dar ma plictisesc de cand se deschide cutia. Am vazut jocuri la viata mea, dar prefer sa invat sa joc table decat un rahat d-asta. Si vai, ce entuziasmati sunt colegii mei de munca. Si ce ma mira cel mai mult e ca daca vine vorba de jocuri, si le spun ca m-am apucat sa joc Thw Witcher 3, imi zic ca parca nu e ca un board game. Asa ca ma enervez, si ma retrag la mine in pestera in timp ce ascult coloana sonora de la Halo.
Doamne, cat urasc board gameurile.
Doamne, cat urasc board gameurile.
- ola small dickie
- Big Daddy
trebuia sa tii stand up - ul asta cand ai fost prezentator la nu stiu ce premii la munca sau ceva de genu? sau nu erai tu ala? nu mai retin exact