Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Spooky's Jump Scare Mansion. HD Renovation. Ţin să menţionez asta pentru că, aparent, nu sunt foarte deşteaptă şi am dat 10 EUR pe o variantă slightly more attractive, deşi jocul original e free to play.
Mă aşteptam la mai multe jump scares. Nu prea are, dar e simpăticuţ. Nu ştiu de ce nu l-am jucat mai devreme. Mai am vreo 400 de camere şi încă nu-mi dau seama la ce final s-au gândit oamenii ăştia. Sper să fie mult Spoopy, that ghost be cute.
Mă aşteptam la mai multe jump scares. Nu prea are, dar e simpăticuţ. Nu ştiu de ce nu l-am jucat mai devreme. Mai am vreo 400 de camere şi încă nu-mi dau seama la ce final s-au gândit oamenii ăştia. Sper să fie mult Spoopy, that ghost be cute.
- teroristul
- Space Invader
Assassin's Creed III - îmi place surprinzător de mult, cel mai mult dintre toate jocurile AC pe care le-am jucat până acum - le-am jucat în ordinea apariției deci I, II, Brotherhood și Revelations. Este primul din serie în care chiar nu simt un mare grind dacă încerc să îl fac 100% cu toate feathers, peg leg trinkets, chests etc. Luptele cu tomahawk-ul sunt bestiale, la fel și bătăliile navale. Partea negativă este că am întâlnit o grămadă de buguri de toate tipurile.
- TaikoKaira
- Headless Kamikaze
Distractie faina!teroristul wrote:Assassin's Creed III - îmi place surprinzător de mult, cel mai mult dintre toate jocurile AC pe care le-am jucat până acum - le-am jucat în ordinea apariției deci I, II, Brotherhood și Revelations. Este primul din serie în care chiar nu simt un mare grind dacă încerc să îl fac 100% cu toate feathers, peg leg trinkets, chests etc. Luptele cu tomahawk-ul sunt bestiale, la fel și bătăliile navale. Partea negativă este că am întâlnit o grămadă de buguri de toate tipurile.

Reviews: Far Cry, Far Cry 2, Little Nightmares, Broforce
"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Quest for Glory 1, la recomandarea lui ola. M-a acaparat din primele momente prin atmosfera si tematica mitologica. Initial am crezut ca va trebui sa trec repede prin el ca sa ajung la 2 dar ma bucur ca m-am inselat. 

- ola small dickie
- Big Daddy

Eu am instalat Alum aseara si am jucat primul capitol. Pentru fanii de adventure old-school e pretty good mai ales ca e facut de un studio foarte mic. Sa nu va asteptati la prea multe de la el dar ideea jocului in sine si pozitionarea in spatiu/timp a actiunii este, as putea spune, semi-originala. L-ai jucat, Ola?
Excelenta alegere. Una dintre seriile preferate ale copilariei mele. QfG e p much adevaratul Witcher.Azad wrote:Quest for Glory 1, la recomandarea lui ola. M-a acaparat din primele momente prin atmosfera si tematica mitologica. Initial am crezut ca va trebui sa trec repede prin el ca sa ajung la 2 dar ma bucur ca m-am inselat.

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
inca nu dar am citit despre el si mi se pare si mie interesant. si arata mistoCimitri wrote:Eu am instalat Alum aseara si am jucat primul capitol. Pentru fanii de adventure old-school e pretty good mai ales ca e facut de un studio foarte mic. Sa nu va asteptati la prea multe de la el dar ideea jocului in sine si pozitionarea in spatiu/timp a actiunii este, as putea spune, semi-originala. L-ai jucat, Ola?
Si mie mi-a placut AC3, pana in ziua cand l-am deschis sa il joc (fiind pe la 70% din story) si mi-a spus ca salvarea e corupta, csf, n-ai csf...teroristul wrote:Assassin's Creed III - îmi place surprinzător de mult, cel mai mult dintre toate jocurile AC pe care le-am jucat până acum - le-am jucat în ordinea apariției deci I, II, Brotherhood și Revelations. Este primul din serie în care chiar nu simt un mare grind dacă încerc să îl fac 100% cu toate feathers, peg leg trinkets, chests etc. Luptele cu tomahawk-ul sunt bestiale, la fel și bătăliile navale. Partea negativă este că am întâlnit o grămadă de buguri de toate tipurile.
Haytham a fost o surpiza neasteptata, iar capitolul lui, si modul in care a fost livrata povestea m-au dat pe spate.
Oh, well... O sa mai incerc cand mi se face chef. Sper sa gasesc o salvare comparibila pe net.
^Assassin's Creed III mi s-a părut cel mai slab joc din serie. But then again, eu sunt Ezio fangirl. Cred că cel mai bun mi s-a părut Black Flag, dar m-am frustrat la un ship battle şi nu l-am terminat.
Black Flag a si fost cel mai bun. Atmosfera de nota 10, idei originale in universul AC samd. I'll also take pirates over fancy italians any day
Sa vedem AC China sau Japan.
LE: Still can't believe Ubisoft made this.

LE: Still can't believe Ubisoft made this.
Fighter. Eu nu prea folosesc magia in jocuri decat in cazuri foarte rare, ca Planescape sau MotB. Recomanzi sa reincep cu Mage? Nu am ajuns foarte departe in joc ca am murit repede pe o alee si am salvat pe la inceput, asa ca nu ar fi problema sa reiau.ola small dickie wrote:ce personaj ti-ai ales?
Culmea ca, desi mi-a placut primul Witcher, asta e mult mai fermecator. Fie am imbatranit eu fie Witcher a inceput sa mi se para cam prea edgy pentru gusturile mele. Oh well.Waaagh! wrote: Excelenta alegere. Una dintre seriile preferate ale copilariei mele. QfG e p much adevaratul Witcher.
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu am jucat si terminat jocurile Quest For Glory 1,2 si 3(moment sunt la 4 dar e abandonat temporar) cu thief. Imi place foarte mult conceptul de thief si l-am abordat in mai multe jocuri. Din cate stiu la jocurile Quest For Glory cu fighter e varianta mai usoara. Iar cu mage varianta cea mai consistenta ca gameplay in toate jocurile, multe chestii din joc se intampla doar daca esti mage si poti sa le faci doar daca esti mage (interactiuni cu anumite personaje, anumite questuri si evenimente). Dar eu cu thief m-am distrat. Mai ales spargand case si intrand noaptea in caminele personajelor pentru a fura. Si a-i saluta si a dialoga cu ei a doua zi prieteneste fara sa stie aia nimic.

te-ai dus dupa obiectul stralucitor de pe aleea laturalnica si intunecoasaAzad wrote:Nu am ajuns foarte departe in joc ca am murit repede pe o alee si am salvat pe la inceput, asa ca nu ar fi problema sa reiau.
.

Bine, m-ati convins, il voi incerca si eu weekendul asta.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Daca nu l-ai abordat in THIEFola small dickie wrote:Eu am jucat si terminat jocurile Quest For Glory 1,2 si 3(moment sunt la 4 dar e abandonat temporar) cu thief. Imi place foarte mult conceptul de thief si l-am abordat in mai multe jocuri.

ar cam fi cazul, ca viata-i relativ scurta.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
asta imi tot zic si eu de ceva vreme
va veni si momentul ala

- ola small dickie
- Big Daddy
Thimbleweed Park
ACUM INTRU! UAU!
ACUM INTRU! UAU!
Tales of Berseria - de mult nu am mai jucat ceva cu caractere așa faine.

dump CHA