Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Ah nu, acolo a fost altceva. Nu premii sau ceva de genul, ci pur si simplu au fost cateva prezentari legate de evolutia companiei in perioada 2015-2016, la inceput de Q4 (ultimul pas pana la anul finaciar, si cel mai solicitant). Chestii standard.
Tot nu gasesc legatura, dar daca tot ai intrebat, am zis sa te informez.
Tot nu gasesc legatura, dar daca tot ai intrebat, am zis sa te informez.
- ola small dickie
- Big Daddy
legatura era ca cred ca era interesant sa tii acest stand up legat de board games si colegii de munca cand erai pe scena tot in cadrul locului de munca
am inteles acum.
o sa notez.
o sa notez.
- ola small dickie
- Big Daddy
asa faci si la munca? cu atitidunea asta?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Board games-urile sunt extrem de diverse si unele sunt atat de diferite de Catan de nu-ti vine sa crezi ca sunt tot board games. Ah, si cel mai important e sa ai un grup cu care sa-ti faca placere sa joci. Don't hate board games, hate the players.
Generally speaking hating the humans is the right call. But...
- ola small dickie
- Big Daddy
that was so cool. in highscool
In high school e trist. Dar cu varsta ar trebui sa creasca intelepciunea.
Gotta hate 'em all!
Tocmai daca esti mai antisocial board-game-urile sunt o forma de interactiune sociala mai comoda fata de discutii plictisitoare despre locul de munca, salariu, masini, politica.
Eu nu ratez niciodata ocazia de a trisa la un board-game. Sau la orice joc in general.

Mie imi plac multe board games si as juca cat mai multe dar acum nu prea mai am cu cine si sunt trist si dezamagit si distrus si duc lipsa de board games la 28 de ani. 

I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cand trisezi prea mult e destul de jenant sa trantesti cei 4 asi cand celalalt te intreaba daca ii dai o oaie pentru 2 lemne, din pacate.
- ola small dickie
- Big Daddy
Chester trisa la 1 mai la murighiol la bang the bullet pt noi eram bauti bine si el dar noi credeam ca ne distram dar el nu. Asa e chester. Aveti grija daca jucati cu el. Noi trageam cate 2 carti cand ne venea randul el lua juma de teanc dar asa e-n viata
Tocmai am terminat de parcurs acest intreg topic, de la un cap la altul. Mi-a luat trei zile lucratoare. Fascinante postari, cred ca e unul dintre cele mai entertaining topicuri de pe tot forumul. Va recomand tuturor aceasta excursie in trecut. Also lvl forum guys are funny, we're funny dawg, I don't care what anyone says.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Eu thread-ul de imagini amuzante 

- ola small dickie
- Big Daddy
Am castigat la heineken o baterie portabila si tre sa sun la un numar sa revendic premiu si stau in apel cu o melodie de 17 minute
E vineri seara, cine plm sta sa raspunda la telefoane la Heineken.
Si eu un rucsac, pe care l-am dat.ola small dickie wrote:Am castigat la heineken o baterie portabila si tre sa sun la un numar sa revendic premiu si stau in apel cu o melodie de 17 minute