Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
stef
Hammer Haunt

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by stef »

Imi place ce vad: imagini cu Thief si gif cu anime > visual glory.
Image
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Thief == Apex of Video Gaming, what's not to like?

Eu am prestat ceva Shadow Warrior (2013) și am reluat Witcher 3 încetișor.

Jucat și ceva din demo-ul de Dishonored 2, mi-a părut rău instantaneu că nu am luat la oferta de 50% off de zilele trecute, se mișcă acceptabil și îmi place că-ți poți craftui charms și juca și fără powers dacă vrei să fii adevărat :)
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Momentan joc, de fapt savurez, The Witcher 3 si mi-a venit sa joc toata seria Deus Ex. Momentan sunt la primul...si...nu a imbatranit prea frumos, dar cu niste moduri pt rezolutie full HD si mici tweak-uri e perfect :D

Si cum intodeauna pe langa doua single playere pe care le alternez imi place sa asezonez si cu niste online games (fie FPS, MMO, moba etc) bag Diablo 3 si CS.GO
A....si nelipsitele simulatoare auto Assetto Corsa si ETS2, dar astea destul de rarisim din lipsa de timp :P
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Tot The Witcher 3. E superb. Efectiv superb. Sper sa nu se termine niciodata, sau cle putin pana apare Cybeprunk.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Eu am pus in el cam 38 de ore pana acum dar il joc cat de slow pot. N-am ajuns inca nici in Novigrad. Jubilez la gandul ca mai am si cele doua exp de jucat dupa ce termin vanila :D

Sincer nu stiu cum va fi Cyberpunk, dar cand vad ce au reusit in TW 3 creste hype-ul in mine numai gandindu-ma la el.
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Eu acum cam trebuie sa ajung prin novigrad, asa ca trag de sidequesturi ca sa nu ajung acolo. Momentan am ~20h, dar daca trec fix pe story, am o vaga impresie ca nu dureaza chiar atat de mult. Intradevar, mai e de jucat, dar prefer sa ma plictisesc eu si sa intru pe fastforward decat sa ma trezesc ca il termin fara sa vreau.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Stai flexat, mai e mult din el și după Novigrad, da' și mie mi se pare că trebuie s-o arzi chill și cât mai hard, nemarcat și brutal ca să fie ce trebuie. Nu din masochism, doar ca să-i faci boost.
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Toate sidequesturile (in afara de cele de gwent-pe ala prefer sa-l joc standalone) si povestea principala mie mi-au luat 120 de ore. Totul facut la pas, negrabit, savurat maxim. Totul pe al doilea nivel de dificultate si fara expansionuri.
Image
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Din ce tin minte, devs parca au zis ca firul principal tine undeva in jur de 50 ore; eu am 275h dupa steam in 2 playthroughs dar inca n-am jucat blood&wine :D

Dupa ce am sters cacatul ala de mass effect nou, am instalat primul si joc in paralel cu Technomancer, iar in pauze ceva reprize de gwent standalone (lev 16 atm :D)
Image
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

dark souls 1 cu m&k offline
Naspa camera cu mouse-ul dar vad eu ce fac. Imi pare rau vroiam sa astept pana o sa am bani sa-l cumpar pe steam (si controller) dar probabil mai apar 3 jocuri pana atunci :s
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Da incerc, inca nu-mi merge cel care schimba interfata sa arate butoanele de tastatura. Am lasat nexus mod sa le instaleze, le instalez singur daca nici acum nu merge (am facut schimbarea aceea in ini pentru mouse fix)
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eu l-am jucat cu controllere, nu știu exact detalii pentru K+M, doar că e jucabil cu mods din citite.
Însă îți pot spune că după mine așteptarea și efortul pentru un Steam controller merită cu vârf și îndesat.
dump CHA
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Da o sa-l rejoc cand pot online cu controller dar momentan mor la blackknight :D E mai ok acum ca merge modul cu mouse, se misca mai incet un pic camera
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Skip him or stab him. Este destul kewl loot in the game, nu-i nevoi sa te blochezi pe ceva anume.

Pffft... si binenteles ca imi vine sa joc IAR dark souls
dump CHA
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Cu parry :lol: oricum nu cred ca pot sa folosesc nimic de la el, sunt wanderer si-am bagat puncte doar in dex/endurance
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

only faggots go dex

de fapt vrei sa mergi pe str, end si vit. sa nu pui niciun punct in resistance. cu genul asta de build ai viata si stamina cat cuprinde, armuri grele cu poise, ca sa treci prin lovituri ca barbatul, scuturi imense si stabile, arme care-i clatifica de nu se vad, esti i n v i n c i b i l.

e cel mai bun joc de serie, bucura-te de el.

also, only faggots skip the black knight. bate-l ca un campion in devenire.
NO COVER. ALL MAN.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

pai asa fac acum incet incet il fac mai un backstab mai un riposte

trec de 100 irl n-am nevoie sa fac fat rolls si-n jocuri :D deci dex/vit/end si dodge dodge dodge
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Eu eram intr-o cuirasa de aratam ca submarinul, aveam un scut cat doua frigidere si un sabioi mai mare ca noi doi in orice combinatie si tot faceam midrolling ca-mi alesesem inelele cum trebuie. :mrgreen:

Faceam fatroll numai cand scoteam si lansatorul de rachete, dar aia se intampla la ocazii rare si oricum nu conta, ca unde trageam se lasa cu moarte.
NO COVER. ALL MAN.
filla
Zergling

Post by filla »

Mount and Blade Warband, maybe this time I'll be king
Post Reply

Return to “Jocuri”