Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
McWilliams
Self-righteous bastard

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by McWilliams »

"salut boss" este dovada inestimabila a mentinerii traditiei acestui mandru popor, de sorginte ortodoxa, din spatiul carpato-danubiano-pontic. They may take our freedom, but they will never take our greetings!

@TG: Lumea se saluta asa si pe "vremea ta". De fapt, daca te-as vedea, te-as saluta si eu asa. Din aceleasi motive pentru care si niste personaje anume din "Cel mai iubit dintre pamanteni" se saluta intr-un fel aparte: pentru ca sunt altii care casca gura de-aiurea si care turbeaza ca "copii din ziua de astazi...".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

TG wrote:
DarthZombie wrote:
TG wrote:I know the feel, ii mai si aud pe astia mici de 10 ani cu "salut boss". Vaidplm, there is no hope.
Lol, se injura ca la usa cortului si cand eram noi de varsta aia. Idem si pentru urlete si existenta mamelor supraprotectoare.

In other words, you fags gettin' old.
What? Ce treaba are injuratul cu expresiile de cocalari?

Eu sunt curios, Zombie, tu ratai complet subiectul discutiilor si cand erai mic?
Pai voi sunteti socati ca un copil de 10 ani spune "boss" cand alti copii de aceeasi varsta spuneau injuraturi care mai de care mai crunte in trecut.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

McWilliams wrote:si care turbeaza ca "copii din ziua de astazi...".
A, păi nu mă interesează că sunt copii. Am aceeași părere și despre cei mai mari care fac asta. Și nu sunt extraordinar de surprins că m-ai saluta așa. :lol:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

TG wrote:
DarthZombie wrote:
TG wrote:I know the feel, ii mai si aud pe astia mici de 10 ani cu "salut boss". Vaidplm, there is no hope.
Lol, se injura ca la usa cortului si cand eram noi de varsta aia. Idem si pentru urlete si existenta mamelor supraprotectoare.

In other words, you fags gettin' old.
What? Ce treaba are injuratul cu expresiile de cocalari?

Eu sunt curios, Zombie, tu ratai complet subiectul discutiilor si cand erai mic?
:lol:
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Cocalarii care vorbesc cu voce tare la telefon in sala de cinema, ca sa auda lumea ca ei vorbesc la telefon si ca nimeni nu poate sa le zica nimic - pentru ca ati ghicit: ei sunt jjjmecheri.
Am urat, urasc si voi ura mereu acest gest de cocalar coclit care-si bate prietena si care a venit la film doar ca-i place doar unuia din haita sau poate doar unei pizde, iar eu trebuie sa stau sa le suport lor basinile de tarani basiti.
Imi pare rau ca multi din natia asta "mandra de daci si romani", inca nu au iesit din epoca de piatra.
Image
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Cand folosesti cuvantul "pizda" ca termen generic pentru fata faci parte din tabara progresista sau conservator-daco-romana?! Sau poate ai intrat in pielea personajului prea mult...
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Face parte din tabăra slavilor.
REMEMBER CITADEL
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

:D
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ma cuprinde o furie aproape oarba cand cineva tureaza motorul unei motociclete in mijlocul orasului si pentru moment ii doresc raul acelui om. Mi se pare ca e un sunet mult mai puternic decat e necesar, iar gestul in sine e complet inutil cand oricum ai in fata maxim 20m liberi.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Asa atragi pizdele.
I'm livin' in a love shadow
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Bizdele, pentru tine.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Prin Floreasca este unul cu o motocicleta cu roti late pe care se sta in pozitia "pe buda" care huruie efectiv ca un avion, de o auzi de la doua strazi distanta. Din fericire cacanarul o scoate numai in weekend.

Subscriu furieri oarbe insa pe care o simti cand stai la terasa sa bei o cafea si sa mananci o clatita si trece cacanarul asta cu tigaia pe langa. Ba o mai si tureaza, sa fie evident cat de complexat e.

phpBB [video]
dump CHA
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Sa nu spuneti nimic de cercopitecii care isi aprind ecranele de la telefon si-ti baga farul de la Alexandria in ochi in mijlocul unui film, asa!
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Am auzit undeva ca in situatia in care stii ca nu vei fi luat in serios tot e bine sa le faci observatie, asa chiar daca mimeaza indiferenta o sa ramai prezent in mintea lor si nu se vor mai simti in largul lor sa deranjeze
ola small dickie
Big Daddy

kid rock....fucking kid rock cine pula mea e KID ROCK? una din cele mai mari enigme musicale pt mine din istoria muzicii. cine plm e asta? ce a facut el? adica toata lumea stie de el, toti am auzit de el, pamela anderson etc. dar totusi? cine plm e? citesc acum pe wikipedia despre el. primele 2-3 albume pe la inceputul anilor 90 si erau HIP HOP. da. hip hop. thats legit. apoi a dat-o pe cel mai penibil gen din istoria muzicii, nu metal. ok. acum are sens. :lol: KID ROCK sa-mi bag....

plus ca are mecla aia super stresanta, de fapt totul mi se pare mega stresant la kid rock. plus tot peniblul ala cu port inca plete (lame in 2017) dar am si aceste palariute mici, cand la bustu gol, cand cu un tricou penibil, im a cowboy. im a rock star. im a fucking dickhead. impusca-te kid rock. si toti fanii lui
Last edited by ola small dickie on 21 Apr 2017, 11:05, edited 1 time in total.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

:lol: Totally agree.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
filla
Zergling

Post by filla »

ola small dickie wrote:kid rock....fucking kid rock cine pula mea e KID ROCK?
Daca nu era Kid Rock, nu vedeai sex tape cu Pamela. 13yo old me ii multumeste.
ola small dickie
Big Daddy

ala e tommy lee. dar e ok. alt partzar de tipul kid rock
filla
Zergling

Post by filla »

I stand corrected, atunci nu stiu ce e cu Kid Rock
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

sebas wrote:Chinese QA folks.
Mi-a venit replacementul. De data asta cu mici probleme de QA. Stabilizatoarele cam scârțâie, am să le ung puțin. Iar bateria de Bluetooth punctată într-un loc, nu știu cum și de ce, dar am căptușit-o cu bandă izolatoare și totul va fi bine. :D

Image

Now to hunt for custom keycaps!

ps. gateron switches >>>>> cherry-mx switches
dump CHA
Post Reply

Return to “Colțul vesel”