Laudati-va

Discuții off-topic în limita bunului simț
ola small dickie
Big Daddy

Re: Laudati-va

Post by ola small dickie »

uhuuuu sunt zile libere oficiale si 1 iunie si 4 si 5. o sa mai imi iau 2-3 zile sa le unesc cu ele si sa construiesc o mini vacanta. nu stiu de ce n-am facut asta si acum cu 1 maiul.

multumesc!
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Am fost in primii 10 la scris la nationala la romana.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

4 e duminica oricum, you dork.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

si ce daca, suna mai misto
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Bravos, soarecu. N-am reusit niciodata sa trec de faza judeteana, scriam prea "creativ" pentru vremurile alea. :D
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Eu cred ca scriam prea urat si nu se mai oboseau aia sa citeasca. Mi s-a intamplat sa iau si 3 puncte in plus dupa o contestatie. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eu am scris "Continuarea în episodul următor..." la ceva olimpiadă de mate printr-a VIII-a. A aflat profa mea, scos în fața clasei cu ocară, spus la părinți etc etc.
dump CHA
TG
Cyberdemon

Post by TG »

:lol:

Eu am luat 1 o data. Nu voiam sa merg si ma forta profa de chimie parca, I sure showed her.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Cică o făcusem de rușine, că fraiera care mi-a corectat lucrarea a căutat continuarea prin toate colțurile paginilor.

Ah da, și la o olimpiadă de istorie tot prin generală mi-am luat un pumn în gură că m-am apuc să conversez cu o olimpică care venise cu gherțoiu la olimpiadă să-i țină companie. Eu amuzant, el mai puțin.

Rezultate deosebite n-am avut, așă că astea sunt singurele mele amintiri de la olimpiade.
dump CHA
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Am fost si eu la olimpiezi dalea.
Anne
I mean business

Post by Anne »

sebas wrote:Eu am scris "Continuarea în episodul următor..." la ceva olimpiadă de mate printr-a VIII-a. A aflat profa mea, scos în fața clasei cu ocară, spus la părinți etc etc.
Ce bomba ai scos si tu, Star Wars style! Image
Eu participam numai la olimpiadele de limba germana, stiam ca 2 saptamani am vacanta aka scutita de la toate orele.
La matematica eram vai de steaua mea (aveam lucruri mai bune de facut in orele alea), dar am participat la o sesiune de referate, am vorbit despre numarul phi, am ridicat sala in picioare si am plecat cu 2 note de 10.

Bravo, soarecu!
Image Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

sebas wrote:Eu am scris "Continuarea în episodul următor..." la ceva olimpiadă de mate printr-a VIII-a. A aflat profa mea, scos în fața clasei cu ocară, spus la părinți etc etc.

Eu la o lucrare de informatica din clasa a 9-a am scris reteta pentru snitel vienez iar pe a doua pagina am scris ceva despre revolutia franceza. Alternativa era sa dau foaia goala, pentru ca toata clasa chiulise de la ora la care trebuia sa parcurgem materia din test. Profesoara fusese amuzata, dar s-a ajuns la scandal pentru ca ceilalti profesori o auzisera in timp ce se prapadea de ras cu dirigintele meu pe seama operei. Maica-mea a venit complet speriata la mine sa ma intrebe despre ce e vorba si cu cat ii povesteam mai mult, cu atat incepea sa-i fie mai greu sa se abtina din ras.
Iavo
Pig Cop

Post by Iavo »

Eu am fost un elev mediocru si fara simtul umorului dar inca imi place sa ma bag in seama fara sa fie nevoie, la fel ca atunci.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

mad lads
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Eu am fost votat cel mai popular din clasa in liceu si generala. Dar nu aveam note bune, mai ales in liceu. Asta sa fie un avertisment pt ce idoli isi aleg tinerii din romania.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Eu am primit la sfarsitul clasei a patra o diploma "pentru prezenta"
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Mda, nasol să te pliezi pe sistemul de valori al învățământului de la noi(și nu numai). Dacă nu intri în matriță ești rebut. Ferice de cei ce intră în matriță însă, măcar vor avea ceva satisfacții în atâția ani de școală.
Eu când am luat licența și am ieșit pe scările facultății nu am putut face altceva decât să fut niște înjurături și să mă bucur că nu va mai trebui să mă chinui atâta cu niște atitudini pe care nu le înțeleg sau accept.
dump CHA
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Asta cu rebutul mi-au zis-o si mie. But guess who's laughing now, bitch. :lol:

Scoala romaneasca e cea mai mare tampenie dupa comunism. Lumea de pe forum a cam incheiat socotelile cu ea, dar in caz ca ne citesc si oameni inca foarte tineri, be smart, nu pierdeti vremea cu ea.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ba e bine sa-si piarda vremea cu ea. Ce nu ar fi bine este sa o ia in serios ca model de viata. Nu de alta, dar si pui de Nicolae Iorga de ar fi, tot nu ar "invinge sistemul".

Don't be brave, lads. Cause the brave are always the first to fall.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

am si eu de astea! In clasa a 12-a mi s-a scazut nota la purtare la 8 pentru ca m-am pupat cu gagica in fata unui inspector scolar.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”