Laudati-va
Re: Laudati-va
Pretty much ce a zis TG, trebuie sa retin on the fly ca altfel dumnezeu cu mila la ce-i in caiet. Pana acum cel putin 3 profi de romana mi-au zis ca "sa incerc sa scriu frumos" la nationala... spre finalul eseului de la subiectul 3 "u" "n" "m" "s" "z" "r"si cred ca inca niste litere erau practic identice. Am ajuns sa scriu urat si ca sa nu ma tot streseze colegii la teste sa le arat foaia. Adica incearca ei odata sa descifreze ce-i acolo, nu reusesc, isi muta atentia spre altul care invata bine.
- ola small dickie
- Big Daddy

ALTII DE PE FORUM CUM SCRIETI? FRUMOS? URAT? CE LITERA NU O FACETI EXACT CUM AR TREBUI EA FACUTA?
- ola small dickie
- Big Daddy
A nu, asta mi-a placut.Soarecu wrote:Am ajuns sa scriu urat si ca sa nu ma tot streseze colegii la teste sa le arat foaia. Adica incearca ei odata sa descifreze ce-i acolo, nu reusesc, isi muta atentia spre altul care invata bine.

YOU DORK!
Asa l-am ruinat si eu pe unul la un examen prin anul I. Se prinsese ca stiu meserie si a parcat ochit, direct in spatele meu. Nu m-am stresat deloc si cand a vazut ce araba incepe sa sfaraie pe foi, a stat si a cumpanit cateva secunde, dupa care a plecat. Alerga proful dupa el, sa-l roage sa scrie ceva ca n-avea chef de restante.
Oricum, a ajuns bine tipul ala. Cred ca lucreaza la partea de electronica din detectori de raze cosmice. Deci, cum spuneam, nu pierdeti vremea cu scoala.

Oricum, a ajuns bine tipul ala. Cred ca lucreaza la partea de electronica din detectori de raze cosmice. Deci, cum spuneam, nu pierdeti vremea cu scoala.

NO COVER. ALL MAN.
Uau, ce de olimpici pe acest forum. M-a luat dintr-o data asa un fior de inteligenta care incepe sa adie peste creierul meu neted, poate s-o mai increti un pic de la frigul care mi-l provoaca.
Subscriu alti useri: daca sunt kinderi pe aici care inca se amagesc ca scoala romaneasca e pe bune, ar face bine sa-si bage mintile in cap si sa invete doar ce le place, restul doar sa treci clasa.
Si ca sa fiu si ontopic, o fata mi-a zis odata: uite stef, tu ai fost praf in scoala in comparatie cu mine care am avut numai 9 si 10, dar acum ai un salariu mai mare ca al meu. This is just...usual stuff.
Subscriu alti useri: daca sunt kinderi pe aici care inca se amagesc ca scoala romaneasca e pe bune, ar face bine sa-si bage mintile in cap si sa invete doar ce le place, restul doar sa treci clasa.
Si ca sa fiu si ontopic, o fata mi-a zis odata: uite stef, tu ai fost praf in scoala in comparatie cu mine care am avut numai 9 si 10, dar acum ai un salariu mai mare ca al meu. This is just...usual stuff.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
She probably wanted to fuck you
Pe de alta parte, eu zic ca merita felicitat Soarecu pentru performanta indiferent cat de meh e scoala in general sau doar la noi
Pe de alta parte, eu zic ca merita felicitat Soarecu pentru performanta indiferent cat de meh e scoala in general sau doar la noi
Sure, now I know what I lost: thank you for your wisdom and ala "ola small dickie" enlightment.Ferrrrrrrrrdinand wrote:She probably wanted to fuck you
Voi reveni oricand pentru a cere sfaturi de la minunatii gurusi ai acestui forum,

- ola small dickie
- Big Daddy
da, vroia sa faca sex cu tine si nu te-ai prins. asta e. nu se prinde toata lumea. sexul si prinderea nu sunt pentru totistef wrote:Sure, now I know what I lost: thank you for your wisdom and ala "ola small dickie" enlightment.Ferrrrrrrrrdinand wrote:She probably wanted to fuck you
Voi reveni oricand pentru a cere sfaturi de la minunatii gurusi ai acestui forum,
Cu ce s-o prinda? Cu cureaua?
- ola small dickie
- Big Daddy
cu lasoul
Nu, cu cureaua chiar e un stil de babardeala. Legi cate un picior al fiecaruia cu cureaua, te lasi pe spate, iar cand tragi cu putere de curea, domnisoara sau domnisorul se apropie, apoi, din cauza socului, se departeaza. Rinse and repeat.
- ola small dickie
- Big Daddy
credeam ca cu cureaua doar se da peste cur. de aici si numele. curea .live and learn.
oricum mie nu prea imi place sa port curea.
oricum mie nu prea imi place sa port curea.
Pentru tehnici de prindere vă rugăm să vă îndreptați spre topicul de seducție: viewtopic.php?f=35&t=1509
REMEMBER CITADEL
Nu va lasati descurajati. E un stil specific oltenesc, n-aveati de unde sa il stiti.
Ciudat, poate e un obicei dinspre întinderile craiovene că eu nu știam de el.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Ah, cumva severinean?!
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Oltenia este, geografic vorbind, tot ce este la vest de Olt. Deci include si Timisoara, si Viena, si Geneva, si Paris, printre altele.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY