Primul Syberia a fost jocul care m-a făcut să mă îndrăgostesc de point&click stories. 9-10 y/o old Ruki was blown away. L-am devorat şi pe al doilea cu acelaşi entuziasm şi am aşteptat liniştită să apară partea a treia şi să mă dea pe spate.
În 16 ore de gameplay, a trebuit să dau reload de 4 ori (s-a dărâmat harta, mi-au luat animaţia de deschis uşa, Kate nu voia să se mişte sub nicio formă), am vrut să-l dezinstalez de vreo 2 ori pentru că nu am răbdare cu bad controls şi am avut un singur moment de
awww.
Atât. Nici nu mi-ar fi păsat că jocul arată mizerabil pentru 2017 sau că abia pot să-mi mişc caracterul pe ecran dacă ar fi fost o poveste la fel de engaging ca primele două. Dar nu. Tu, Kate Walker, ajuţi un trib de youkols să migreze cu struţii lor. But wait, it's the enemy. Vin ruşii să vă vâneze pentru că...vor ca tribul lor să se aşeze undeva şi să fie cetăţeni respectabili.

Weakest shit ever.
Unde e atmosfera aia steampunk genială? Unde sunt automatonii cu care a început jocul? Unde sunt personajele interesante? E mult spus că endingul e cliff hanger având în vedere faptul că, dacă nu începeau să ruleze credits, nici nu-ţi dădeai seama că s-a terminat jocul. A fost jalnic.
I'm pretty hecking disappointed with the game, dar ştiu sigur că o să joc şi Syberia 4 din cauza a ceea ce sunt ca persoană.
Syberia 3 in a nutshell.
https://imgur.com/a/UFywT