Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
MC
Dremora Lord

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by MC »

AndreiIovan wrote:H1Z1 ati jucat ?
Da. E un jeg
Anne
I mean business

Post by Anne »

Haha LAWL, am jucat si Inheritance, era in meniul jocului. Stef, unde ai ramas blocat?
N-am jucat H1Z1, prefer jocurile care ma fac sa gandesc.
Image Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Anne wrote:Haha LAWL, am jucat si Inheritance, era in meniul jocului. Stef, unde ai ramas blocat?
N-am jucat H1Z1, prefer jocurile care ma fac sa gandesc.
Din ce-mi aduc aminte ajunsesem intr-o camera in care se apropiau niste jucarii din plastic de mine si trebuia sa fac ceva contra timp, altfel reluam de la inceput. Fie, cred ca nu am fost eu atent la un detaliu sau ceva.
Ca tot ai spus de jocuri care te fac sa gandesti si daca nu tii neaparat sa aiba ceva horror in ele, incearca Talos Principle. Pe langa puzzle-urile foarte bine gandite, are grafica si sunet pe masura.
Image
Anne
I mean business

Post by Anne »

Nu am intalnit faza cu jucariile din plastic, m-am uitat acum pe youtube si am descoperit ca fiecare joc are 3 sfarsituri, deci probabil fiecare am mers catre un sfarsit diferit fata de celalalt. Tu ce ending ai avut la Layers of Fear?
Talos Principle l-am avut instalat mai demult, multumesc ca mi-ai reamintit de el :)
Image Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Am avut "Wife" ending. Cand l-am jucat, nu stiam ca are 3 finaluri, asa ca am un motiv sa-l reiau in viitor, dupa ce inchei Inheritance.
Image
Anne
I mean business

Post by Anne »

Si eu am avut "Wife" ending, dar mai exista inca unul cu chipul ei deformat.
Image Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

In paralel cu Bayonetta acum rulez si Serious Sam 3. Nu il compar cu primul, dar jocul e bun, imi place pentru ca totusi a pastrat ceva din ideea si feeling-ul unui FPS, avand in vedere ca orele trec destul de rapid cand sunt in mijlocul actiunii.
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cred ca poti sa-l compari si cu primul fara sa se supere nimeni. Pe steamworkshop era la un moment dat un mod care-ti permitea sa integrezi dlc-ul in campania principala.
NO COVER. ALL MAN.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Empires: Dawn of the Modern World
In caz ca il incercati si aveti probleme la startup, check out my thread: https://www.gog.com/forum/empires_dawn_ ... windows_10
Works great afterwards.
Spoiler for pic:
Image
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

L-am jucat si eu recent in multi, e putin ciudat comparativ cu alte jocuri de gen pentru ca ai putine natiuni, dar cu diferente destul de radicale. De exemplu englezii "sumoneaza" cladiri ca protosii in Starcraft sau chinezii au baza principala o caruta mobila.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Are o poveste de SP atat de cheesy, incat pana si maica-mii i s-a parut trasa de par. Si asta de acum mai bine de zece ani.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
stalker24
Space Invader

Post by stalker24 »

Artificial Girl 3-Hannari Expansion ! ... (Il am de vreo 3 ani jumatate instalat pe hard disc, de cand an instalat ultima data OS-ul )
TaikoKaira
Headless Kamikaze

Post by TaikoKaira »

Eu acum joc Broforce. E destul de distractiv şi îmi place diversitatea din el. Se vede că producătorii au muncit mult şi de ce e aşa apreciat în recenzii. :)
Reviews: Far Cry, Far Cry 2, Little Nightmares, Broforce

"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Joi am terminat mass effect 1. L-am inceput pe al doilea, momentan e mai bun decat primul din toate punctele de vedere (imported game btw). Sunt doar la inceput, me1 era bun la inceput pana plecai din citadel dar prefer omega mai mult chiar daca e mai scurt. Sper sa fie mai multe *orase* si mai putine combat zones desi daca toate sunt la fel ca quaratine zone nu ma deranjeaza foarte foarte tare. Dar aici fac mai degraba comparatie cu primul, proasta idee, majoritatea zonelor din primul care nu sunt din main story ar fi demne de inclus intr-un giuvaier/joc pe steam greenlight acum. Combat-ul imi place dar nu cred ca o sa-mi placa daca ramane la fel tot jocul mai ales ca au scos inventory management, cred ca a fost o idee buna de fapt. Dar trebuie sa mentionez ceva care ma face sa rad, again ca la faza cu mako: cum sa faci random generated, repaint-uri la aceleasi random generated levels sau utilizand 2 -3 level-uri mici neinteresante pentru toate quest-urile care nu fac parte din main quest, nici macar Bethesda nu a reusit asa ceva, acolo macar incercau sa mascheze ca joci acelasi dungeon pentru a 20-a oara, ahem... cum se face ca Harry din Silent Hill 1 pe PC cu emulator poate sa fuga in mai multe directii dar la jocul asta me2, facut in 2010, poti sa fugi doar intr-o singura directie fara sa poti intoarce, Shepherd e trecut la bovine. Ce-i asta? Ok glumesc, inteleg ca au vrut sa fie strict pentru a fugi din cover in cover dar totusi...

La primul cred ca este obligatoriu sa citesti codex-ul ca sa-ti placa mai mult jocul, nu stiu daca asta e de bine sau de rau. In al doilea fie ca m-am obisnuit cu universul fie au reusit sa faca personaje mai putin neinteresante (ma refer la NPC-uri nu la squad), Patriarch imi place si tipa aia nu stiu cum o cheama e ok.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Ferrrrrrrrrdinand wrote:L-am inceput pe al doilea, momentan e mai bun decat primul din toate punctele de vedere
*updates irelevant opinion users list*

Am reluat Tyranny, nu că l-aș fi luat prea mult prima dată, dar a trecut cam mult de când am jucat ceva. So far mă mulțumește, excepția fiind interfața cretină care a făcut câțiva pași în spate față de PoE, ce oricum era cu câțiva pași în spate față de altele. Cam inexplicabil să fiu sincer, dar poate are un "playflow" cu care nu m-am obișnuit încă. Oricum, nu m-a făcut tutorialul deci merge. :lol:

Aveam chef și de un FPS stupid, așa că am început să joc MEDAL OF HONOR. Iar pe partea de experimentat, Everspace, care pare drăguțel so far, cu toate că e excesiv de simplist și îmi ține în max load placa video fără motiv, iar asta nu prea merge vara.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

De la meh la slightly less meh but still meh vreau sa spun :lol: oricum ca sa-ti placa mult mass effect trebuie jucat inainte sa incerci orice joc facut de Obsidian sau alte rpg-uri bune

Bafta la Tyranny, mie nu mi-a placut dar cred ca am ales cea mai plictisitoare cale in sensul ca este mai interesant sa fii un agent al cuiva decat sa fii de capul tau
TG
Cyberdemon

Post by TG »

I don't see it, dar e devreme. So far mi se pare mult mai bine scris decât PoE, quest-urile în sine sunt banale dar setting-ul e mai exciting și per total e destul de puțină lăbăreală, după ce ai răbdare să treci de început. Dacă mediul înconjurător sau chestii gen numele/efectele abilităților nu păreau făcute cum își face un adolescent temele, doar să scape naibii, era și mai fain. Adică pe bune, fucking ICE BLOCK, THURST... bine că nu e "Hit", "Hit harder", "Hit harder harder" și tot așa.

E evident mai mult un joc făcut ca pauză de relaxare, but it grows on me, așa schilod cum e, tot are farmec. Acum să văd dacă o să regret Path of the Damned au ba, cel mai rău până acum e că în timpul confruntărilor nu văd prea bine cine cu cine e engaged și apăs deampulea. :lol:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

mai bun decat primul din toate punctele de vedere
ehhh ok, poate nu, chiar deloc. Recitind articolul lui Ghinea la joc din care-mi aminteam caseta in care vorbea despre tigara lui Illusive Man mi-am dat seama ca nu am apreciat ce trebuie la mass effect 1 astfel ca nu am realizat de pilda cum au reusit sa-i faca pe geth mai interesanti cu momentele cand ii vedeai ca se roaga sau cum puteai discuta cu tali despre ei. La me2 am fost dezamagit cand orice decizie trebuie sa fie usurata cum ar fi cand distrugi un mass relay cu un asteroid, eu ma gandesc: "Ok e posibil sa fie o manipulare pana la urma reaper-ul acela poate sa-mi transmita ce mesaj vrea el dar daca e adevarat?" uhhh grea decizie ce bine ca nu a trebuit sa fac nimic, the dev got me covered iar eu nu trebuie sa iau nici o decizie in secventa aia Mi-a placut prima scena cu krogan-ul tau cand isi alege numele Grunt si respinge orice alta eticheta dar apoi nu spune mare lucru cand il duci sa-si faca quest-ul, parca esti Papa Shephard si-l inscrii la scoala. De altfel nu prea exista decizii, poti avea o opinie despre un subiect dar deciziile importante le ia Shepard, nu tu

Initial mi-a placut ca sistemul de cover e mai usor de folosit dar dupa cover shooting cover shooting and upgrades and cover shooting, wanna get out of cover, nope that's not how you play this game. Ce m-a posedat sa joc primul joc ca infiltrator (no rifle, doar pistol ca main weapon tot jocul cu luneta nu ma descurc) iar al doilea joc ca vanguard. Daca itemele alea nu au nici un stat atasat, asa eu cum stiu cat de bun este de fapt geth shotgun ca descrierea aceea nu spune mai nimic. Cum adica magiile mele nu dau stun daca inamicul inca mai are armura, pai daca nu are ce-mi trebuie spell daca pot sa-l omor pur si simplu :3. Mi-e dor de momentele din primul joc in side quests cand toti inamicii activau imunity si-mi sareau in cap in timp ce eu incercam sa-i omor cu pistolul
Rukifer
Zergling

Post by Rukifer »

This War of Mine, dar dacă mai moare cineva pentru că m-am hotărât să-mi ajut vecinul, I'm gonna an hero.
TaikoKaira
Headless Kamikaze

Post by TaikoKaira »

Rukifer wrote:This War of Mine, dar dacă mai moare cineva pentru că m-am hotărât să-mi ajut vecinul, I'm gonna an hero.
Şi eu vreau să-l joc după ce termin Broforce. :D
Reviews: Far Cry, Far Cry 2, Little Nightmares, Broforce

"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Post Reply

Return to “Jocuri”