E3 2017
E3 2017
Nu a dat nimeni drumul la bahaos? Chiar insist:
Inca incerc sa imi dau seama ce rahat se intampla cu seria asta. De la 2 incoace, au devenit din ce in ce mai putin stealth. Sincer, Unity chiar a avut potential, daca nu era o epava. Revenind, ce rahat se intampla. E un tip care se baga prin tufisuri mai mici decat el si nimeni nu il vede, merge pe ziduri la vedere, si nimeni nu il vede, si are miscari pe care nu le au precursorii lui apropiati (altair si toti nebunii) dar le au precusorii lui indepartati. Totodata, m-am simtit ca in Far Cry Primal, cand si-a chemat pasarea aia.
Si ofc ca acum au pus loot la arme sa fie erpegeu. Frumos, elegant.
Inca incerc sa imi dau seama ce rahat se intampla cu seria asta. De la 2 incoace, au devenit din ce in ce mai putin stealth. Sincer, Unity chiar a avut potential, daca nu era o epava. Revenind, ce rahat se intampla. E un tip care se baga prin tufisuri mai mici decat el si nimeni nu il vede, merge pe ziduri la vedere, si nimeni nu il vede, si are miscari pe care nu le au precursorii lui apropiati (altair si toti nebunii) dar le au precusorii lui indepartati. Totodata, m-am simtit ca in Far Cry Primal, cand si-a chemat pasarea aia.
Si ofc ca acum au pus loot la arme sa fie erpegeu. Frumos, elegant.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: E3 2017
Ma bucura faptul ca Mr. Eko si-a putut gasi de lucru dupa cum l-a matrasit fumul.
Wait, what? Vrei sa spui ca primul joc a fost mai bun, si de la 2 a inceput declinul?DANiel wrote:N
Inca incerc sa imi dau seama ce rahat se intampla cu seria asta. De la 2 incoace, au devenit din ce in ce mai putin stealth.
Pentru mine, AC-urile sunt jocuri de relaxare si power fantasy. Nu caut steath serios si necrutator, si nu cred ca sunt multi oameni care asteapta asta.
Lăsați AC, ce părere aveți de restul? S-a început cu stângul prin conferinta Epic Fail marca EA lol, dar MIcrosoft și Bethesda au fost mai interesante. Mi-a plăcut reveal trailerul la Wolfenstein 2, iar Metro Exodus pare și ăla mișto. Mai e Sea of Thieves, singurul exclusive Xbox care te oftică daca esti pe PS. Nu prea m-a impresionat noul IP de la Bioware (Anthem parca?), pare un fel de Destiny, meh. Aștept Red Dead Redemption 2 și the star of the show ofc, The Last of Us 2.
Ah, ar trebui sa auzim ceva nou și de la FROM, sper sa fie Bloodborne 2.
Wolf 2 trailer
Sea of Thieves
Ah, ar trebui sa auzim ceva nou și de la FROM, sper sa fie Bloodborne 2.
Wolf 2 trailer
Sea of Thieves
Last edited by tnt on 12 Jun 2017, 13:26, edited 3 times in total.
De la From nu mă aștept la încă un Soulsborne, parcă voiau să o lase mai moale cu rețeta asta. Și în orice caz, parcă aveau contract cu Sony pentru încă două exclusive, deci big meh.
REMEMBER CITADEL
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
sebas wrote:Paid mods are back, AWESOME STUFF GUYS

"Modular Backpack"

Totusi ma intreb cat % din profit vor primi aia care fac modurile, 25%, 10%, evident dupa ce modul aduce un profit ce trece un prag stabilit de bethesda, evident
Last edited by Ferrrrrrrrrdinand on 12 Jun 2017, 13:58, edited 1 time in total.
Forza 7 arata fain de tot. In continuare, Xbox-ul e tare in "guns and cars".
Ma asteptam la ceva mai consistent de la Crackdown 3. Nu au mai pomenit nimic despre environment destruction-ul care e calculat in cloud. Montajul pe care l-au aratat, cu cell shaded graphics, mi s-a parut cam dubios.
Altfel, ma bucur ca o sa scada pretul la Xbox One S. Foarte posibil sa fac in sfarsit upgrade de la 360. Pentru mine, fara un TV 4K, nu cred ca diferenta de cost pana la One X se justifica.
Ma asteptam la ceva mai consistent de la Crackdown 3. Nu au mai pomenit nimic despre environment destruction-ul care e calculat in cloud. Montajul pe care l-au aratat, cu cell shaded graphics, mi s-a parut cam dubios.
Altfel, ma bucur ca o sa scada pretul la Xbox One S. Foarte posibil sa fac in sfarsit upgrade de la 360. Pentru mine, fara un TV 4K, nu cred ca diferenta de cost pana la One X se justifica.
Wtf. Astia deja folosesc cuvantul exclusive doar ca suna pompos, ca au deviat total de la sens

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Poate se refera ca sunt singura consola cu PUBG. Oricum, un joc misto este sa bei un shot de tarie de fiecare data cand o conferinta de console mentioneaza unul din termenii "exclusive", "iconic", "best on the market" etc.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Habemus Xcom 2 ExPack! 29 August.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
- TaikoKaira
- Headless Kamikaze
Eu aştept să văd ce se mai zice de Far Cry 5.
*Fangirl activated*
Pe lângă asta, vreau şi mai multe detalii despre Shadow of the Tomb Raider (sper că poza nu a fost editată/fake) şi deja aştept A Way Out, deşi sunt conştientă că n-o să am cu cine să-l joc.

Pe lângă asta, vreau şi mai multe detalii despre Shadow of the Tomb Raider (sper că poza nu a fost editată/fake) şi deja aştept A Way Out, deşi sunt conştientă că n-o să am cu cine să-l joc.
Reviews: Far Cry, Far Cry 2, Little Nightmares, Broforce
"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
probabil la 4 dimineata la conferinta sony.
And i did not see this coming:
And i did not see this coming:
Shadow of the Tomb Raider? Sign me up for the hype train!
SnipeRulz wrote: And i did not see this coming:
Wait, what? AOE? Holy shit, asta-i tătuțăăăăă!!!
Ah, e AOE1, dar tot e bun. Și se pare ca e si pe engine nou, cred ca-si pregatesc terenul pentru the real AOE2. Cea mai buna stire de pana acum de departe!
LE:
http://www.forgottenempires.net/age-of- ... ve-edition
Age of Empires: Definitive Edition will be available on the Windows Store later this year. Exact date to be announced!
hmm...
Nu cred ca o sa faca remake la AoE 2 cat timp exista AoE 2 HD, care deja are comunitate si workshop. Doar daca nu cumva il pot inlocui si sa pastreze tot.
In any case, I'll be all over AoE 1 HD
In any case, I'll be all over AoE 1 HD