E3 2017

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
DANiel
Hammer Haunt

Re: E3 2017

Post by DANiel »

Mie mi se pare ca Microsoft s-a grabit cu Xbox One X. Consola e puternica, are toate chestiile in ea, dar nu are destul lucruri incat sa nu te faca sa nu cumperi vechiul Xbox One (sau ma rog, primul Xbox One). Performantele sunt irelevante pentru ca, first of all, esti pe o consola, si developarii or sa faca jocuri sa mearga bine si pe Xone si pe Xonex. Da, 4K si toate balariile, dar sunt fix efecte de scena. Also, este E3, si lumea oricum se asteapta la chestii de la el si la super bombe, ceea ce nu iti mai da tie posibilitatea sa faci un eveniment special care sa te scoata in fata. La E3 toata lumea prezinta. E ok sa castigi E3-ul (cum au facut ei), dar nu castigi tot E3-ul, pentru ca mai castiga si altii. Si lipsa exclusivitatilor care sa impresioneze cu adevarat e o chestie naspa. Am vazut, au bagat o groaza de bani si in reclama si au dat bani peste tot ca lumea sa scrie despre el, dar e doar un Xone ceva mai performant. Si cam atat.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Are importanta ei man pentru ca TV-urile 4K încep sa devină o normalitate, mai toate in magazine sunt 4K deja. Unele jocuri îmi au mie momente de sacadare pe 1080p, pe 4K ar fi bye bye PS4-ul meu, iar aici ar trebui sa intervină PS4 pro (și la streaming I guess). La fel e si la Xbox, sunt f mulți oameni cu 4K, u just dont know it.
Și nu știu de ce tot dam atâta in Xbox ca doar pe forumul asta cred ca am trecut cu toții de vârsta fanboismului. Părerea mea e ca Microsoft a fost peste Sony la E3 asta. Ba chiar de la Sony n-am văzut mai nimic in afara de un God of War care nu m-a dat pe spate.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Pentru mine Sony si Nintendo au castigat, dar asta probabil pentru ca vad consola ca o extensie a PC-ului. Microsoft mi-au aratat doar jocuri pentru PC. Dintre astea, Anthem, Sea of Thieves si Metro au fost cele mai interesante. Apoi au urmat sub-meh level games, Path of Exile, Black Desert si Ori, parca? Si lots of random indies. Si ALLCAPSNAME MULTIPLAYERSHOOTER. Freaking Minecraft too lol.

Now, Nintendo si Sony au listat aproape exclusiv titluri pe care nu le pot juca pe PC. Now THAT gets my interest. Daca as avea bugetul, as lua instant un PS4 si un Switch. Wouldn't even touch an Xbox.

Note: I'm not bashing on Microsoft, I'm already their customer cu PC si Win 10, basically. Just saying ca tot ce au listat ei voi juca oricum pe PC, deci nu e deloc relevant pentru mine Xbox.

Cat despre 4K, Xbox X si PS4, le cumperi acum daca stii ca vrei sa pastrezi consola un timp lung. Chiar daca nu ai acum TV 4K, poate iti iei peste un an. Nu te apuci apoi sa-ti schimbi consola, lol. And at the end of the day, PS4 Pro si Xbox X vor mai trai inca, atunci cand originalele vor disparea. Better investment for the future and all that.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Parerea mea este ca in momentul in care PS4 sau Xbone vor disparea din punct de vedere al relevantei comerciale deja urmatoarea generatie va fi lansata sau in prag de lansare (max 1 an). Nu isi va mai lua nimeni PS4 pro sau Xbone X la final de generatie ci va astepta next gen. Asta, desigur, daca vor mai fi console next gen.

Asadar cu un PS4 pro sau Xbone X castigi max 1 an, hai 2 la actuala generatie. Dar si atunci nu stiu daca vor mai aparea titluri cu adevarat interesante. Probabil doar multiplats sau sports games...
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Nu vrei nici sa ajungi in punctul in care devin nerelevante comercial. Vrei sa schimbi consola in punctul in care jocurile (acelasi joc) pe Xbox arata asa:
Image
Si pe Xbox X arata asa:
Image

Which will happen eventually, I'm sure.

Si nu, nu va aparea inca un Xbox peste un an. Stai calm :-D
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

probabil vom vedea next gen xbox sau ps prin 2019-2020
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Mi-a scapat asta, Hunt: Showdown

phpBB [video]

Clona DayZ de la Crytek, cu oarecare schimbare in concept (toti jucatorii vaneaza si un monstru). Arata si foarte bine, cum era de asteptat. Sper sa le iasa, mai ales ca oamenii au fost aproape de faliment. Si asa Unreal Engine are monopol, ar fi pacat.
adriano13

Post by adriano13 »

Suna comic, dar pe mine m-a impresionat doar "Ori and the Will of the Wisps", deabia astept sa il butonez !

phpBB [media]
Mikael
Zergling

Post by Mikael »

phpBB [media]
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

E foarte frumos engine-ul Crytek, dar ultima data l-am vazut prin jocuri din liga a 4a, gen Warface sau ceva de genul. Cu toate ca are foarte mult potential (mi-am bagat Crysis 3 doar ca sa vadd ce bine arata si cat de bine se vede pe un ecran de 40inch).
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

DANiel wrote:ecran de 40inch).
"Se spune țoli!", striga de undeva Kelly.
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Sa-l chem sa explice iara cum sta treaba cu monitoarele si rezolutia nativa?

In other news, e posibil sa nu mai fie public passes la anu

E3 2017 was extra crowded this year with almost 70k attendees, public passes for next year unconfirmed
http://www.vg247.com/2017/06/16/e3-2017 ... confirmed/
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

:( exact and vroiam si eu sa merg :(
Rukifer
Zergling

Post by Rukifer »

Mi-am făcut lista.

Definitely buying: