Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Sau un 1070.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Sau un Alienware, ca bossii
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Daca o tinem asa, o sa prindem ziua in care vom intalni mai des cazuri de "locuieste cu parintii, dar are un PC de 5000 de euro" decat "sta intr-o garsoniera, dar are Mercedes".
Anticipat, urasc calculele "matematice" care vor invada presa "de specialitate", ca urmare a rezultatului meciului de fotbal cu Polonia.
Anticipat, urasc calculele "matematice" care vor invada presa "de specialitate", ca urmare a rezultatului meciului de fotbal cu Polonia.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
- ola small dickie
- Big Daddy
Buna ziua dragi ascultatori. Transmitem din Constanta, ora locala 13:43, 13 iunie. Temperatura aici este de 29 de grade celsius.
Cu toate astea acum 10 minute am vazut un om pe strada CU GIACA DE FASH. SI ALTUL CU VESTA DE FASH DIN AIA UMFLATA si sub ea o bluza. GIACA DE FASH SI VESTA DE FASH. IUNIE. 13 IUNIE. 29 DE GRADE.
RETARDS. COMPLETE FUCKING RETARDS.
unora le trebuie 2 luni sa realizeze ca a veni vara. ce plm vor? oameni cu pancarte pe strada care sa anunte? sa scrie pe ele. A VENIT VARA> E CALD AFARA> ITI E CALD, POTI SA RENUNTI LA GEACA DE FASH PURTATA LA 30 DE GRADE IN IUNIE> INCEARCA!!!!!
o sa realizeze ca a venit vara prin august
Cu toate astea acum 10 minute am vazut un om pe strada CU GIACA DE FASH. SI ALTUL CU VESTA DE FASH DIN AIA UMFLATA si sub ea o bluza. GIACA DE FASH SI VESTA DE FASH. IUNIE. 13 IUNIE. 29 DE GRADE.
RETARDS. COMPLETE FUCKING RETARDS.
unora le trebuie 2 luni sa realizeze ca a veni vara. ce plm vor? oameni cu pancarte pe strada care sa anunte? sa scrie pe ele. A VENIT VARA> E CALD AFARA> ITI E CALD, POTI SA RENUNTI LA GEACA DE FASH PURTATA LA 30 DE GRADE IN IUNIE> INCEARCA!!!!!
o sa realizeze ca a venit vara prin august
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
bine ca nu i-ai vazut in autobuz
- ola small dickie
- Big Daddy
multumesc bunului dumnezeu ca nu mai merg cu autobuzul de cand am descoperit bicicleta. un factor enorm de stres pt mine a disparut din viata mea.
Da, sunt sigur că nefumătorii bagă zilnic la saltea cei 17 lei pe care i-ar fi dat pe pachetul de țigări dacă ar fi fumat. Așa fac și eu cu banii pe care i-aș fi cheltuit dacă aș fi fost dependent de heroină.DarthZombie wrote:Socant, dar exista posibilitatea sa nu fumezi deloc si astfel economisesti 100% din cheltuielile de tigari din fiecare luna!
- ola small dickie
- Big Daddy
eu economisesc substantial pt ca am ales sa nu-mi cumpar lamborghini. o alegere excelenta! recomand
- DarthZombie
- Dremora Lord
Lamborghini-ul este vital daca vrei sa ai knowledge
Modul in vobresc engleza la munca. Bai nu imi iese, ma incurc ca naiba, cu toate ca o stiu si nu as face greselile astea. Nu am probleme de genul asta cand trebuie sa comunic cu cineva, dar la munca, imi iese ca un cur. Parca nu am increderea necesara, sau habar nu stiu ce am, dar imediat ma pierd. Acelasi lucru si cu scrisul ei. Si ma oftic cel mai mult pentru ca o stiu, dar in momentele in care am nevoie e un intreg amalgam la mine in cap. Chestia e ca nu vorbesc non stop ca sa ma obisnuiesc, ci putin, si cu cine vorbesc sunt tot est-europeni care o matrasesc la fel.
TG wrote:Sau un 1070.

Asta ar putea fi motivul. Nici eu nu sunt vorbitor fluent de engleza, insa stau mai bine la citit si scris. Daca ai vorbi cu cineva in engleza in fiecare zi o perioada mai lunga de timp gen cateva saptamani sau luni, nu ai mai avea probleme.DANiel wrote:Chestia e ca nu vorbesc non stop ca sa ma obisnuiesc, ci putin, si cu cine vorbesc sunt tot est-europeni care o matrasesc la fel.
I know man. Cred ca am ajuns sa imi fie mai usor sa ma exprim in engleza decat in romana in scris, dar cand vine vorba de a vorbi tot am probleme in a-mi gasi cuvintele. Dar se putea si mai rau, am un coleg care orice spune in engleza e la prezent singular, fara conjugari de persoana a treia sau chetstii de genul.
Depinde si cu cine vorbesti in engleza timp de cateva luni. Colegii mei de master din Grecia aveau o engleza mai basic si de-a lungul anului petrecut acolo am constatat ca si engleza mea vorbita mai saracise ca vocabular si exprimare pentru ca incepusem si eu sa vorbesc ca ei si mai tranteam din cand in cand niste Engrish grotesc pentru ca pur si simplu nu imi pasa, atata timp cat ne intelegeam intre noi. Sorry my English I am Russia. Pe de alta parte, vorbeam foarte fluent in engleza si imi gaseam imediat cuvintele, ceea ce era o imbunatatire majora fata de primele saptamani petrecute acolo.
Inca imi amintesc un moment super penibil, intr-una dintre primele vizite la secretariatul facultatii, cand incercam sa o intreb pe secretara unde e avizierul. "Ochei and, ăăă, where is dă... ăăăăăăă... avizier?!" in timp ce mimam un dreptunghi cu mainile. S-a uitat aia perplexa la mine. Not one of my proudest moments.
Inca imi amintesc un moment super penibil, intr-una dintre primele vizite la secretariatul facultatii, cand incercam sa o intreb pe secretara unde e avizierul. "Ochei and, ăăă, where is dă... ăăăăăăă... avizier?!" in timp ce mimam un dreptunghi cu mainile. S-a uitat aia perplexa la mine. Not one of my proudest moments.
I'm livin' in a love shadow
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Eu cand vorbesc in romana am ajuns sa ma blochez des in mijlocul frazei fiindca nu-mi amintesc cum se spune la ceva dupa ma incrunt si incet sa fac sunete de parca as scuipa ceva
in retrospect poate ar trebui sa nu mai fac asa :3 si sa mai pun mana pe-o carte
Si nu stiu de ce dar intotdeauna cand imi spune cineva ceva trebuie sa-l intreb de 3 ori dupa ce-a spus fiindca nu aud sau aud dar nu inteleg ce-am auzit si-mi dau seama dupa cel intreb ce-a spus uneori fara sa-mi mai spuna el. Dar nu cred ca are legatura cu urechile mele, cred ca pur si simplu devin cam antisocial stand mult prea mult timp singur fiindca la fete nu am problema asta dar in cazul asta nu am cine stie ce sample size deci poate mi-am stricat eu auzul cumva idk
Plus ca am observat ca nu retin aproape deloc numele colegilor din grupa, trebuie sa fac un efort constient ca sa tin minte (asta se intampla si-n cazul in care se prezinta si ne spunem amandoi numele) dar nu am nici o problema sa retin numele fetelor, cei drept sunt mai putine. Hmm tbh cred ca si reciproca e adevarata
in retrospect poate ar trebui sa nu mai fac asa :3 si sa mai pun mana pe-o carte
Si nu stiu de ce dar intotdeauna cand imi spune cineva ceva trebuie sa-l intreb de 3 ori dupa ce-a spus fiindca nu aud sau aud dar nu inteleg ce-am auzit si-mi dau seama dupa cel intreb ce-a spus uneori fara sa-mi mai spuna el. Dar nu cred ca are legatura cu urechile mele, cred ca pur si simplu devin cam antisocial stand mult prea mult timp singur fiindca la fete nu am problema asta dar in cazul asta nu am cine stie ce sample size deci poate mi-am stricat eu auzul cumva idk
Plus ca am observat ca nu retin aproape deloc numele colegilor din grupa, trebuie sa fac un efort constient ca sa tin minte (asta se intampla si-n cazul in care se prezinta si ne spunem amandoi numele) dar nu am nici o problema sa retin numele fetelor, cei drept sunt mai putine. Hmm tbh cred ca si reciproca e adevarata
Last edited by Ferrrrrrrrrdinand on 15 Jun 2017, 10:40, edited 3 times in total.
Asta cu fraza in engleza sau cu stiutul cuvantului in engleza e cea mai penala, si o patesc. Mai exact sa iti vina cuvantul in engleza si nu in romana.
- ola small dickie
- Big Daddy
Florin Raducioiu va saluta si va intelege.
- ola small dickie
- Big Daddy