Chestii pe care le urasc azi
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Chestii pe care le urasc azi
Meh, stiu sa-i zic in engleza unuia in vreo trei feluri ca are un bilant de rahat, dar sa ma fereasca Dumnezeu sa fie nevoie sa fac small talk, ca ma simt deja ca Elmer Fudd. Si n-ajuta tot limbajul de "corporatie", unde nu se stie a vorbi nici 100% romana, nici 100% engleza, ci un mix enervant si strigator la cer. Pruteanu cred ca ar deveni titirez daca ar citi niste mail-uri de pe-acolo.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Tipul asta da niste sfaturi interesante.
Also, cand e un cuvant care nu sunt sigur cum se pronunta in engleza il scriu in google translate si il pun pe audio.
Also, cand e un cuvant care nu sunt sigur cum se pronunta in engleza il scriu in google translate si il pun pe audio.
Si eu am problema asta cu vorbitul in engleza, desi in scris ma descurc bine spre foarte bine. La mine mai e si faza (unii poate o stiu) ca vorbesc foarte nazal si nu-mi pot da seama daca am pronuntat bine sau nu un cuvant (ca in teorie stiu cum ar trebui sa sune) -> social anxiety builds up.
Dupa 3 ani de callcenter vorbesc exagerat de nazal ca sa pot folosi aerul cat mai mult si sa pot vorbi mult fara sa respir. Crede-ma, am probleme cu sunet total diferit decat as fi vrut eu pana si in romana.
EDIT: Oh, si nu pot sa vorbesc la un volum mediu din cauza asta. Fie vorbesc prea incet, fie zbier - si vocea suna diferit. Problema asta a aparut cand a fost nevoie sa folosesc lavaliera. Am mers mai mult pe microfon, ca il puteam tine mai aproape si nerespirand mult nu se auzea cand respiram.
EDIT: Oh, si nu pot sa vorbesc la un volum mediu din cauza asta. Fie vorbesc prea incet, fie zbier - si vocea suna diferit. Problema asta a aparut cand a fost nevoie sa folosesc lavaliera. Am mers mai mult pe microfon, ca il puteam tine mai aproape si nerespirand mult nu se auzea cand respiram.
- ola small dickie
- Big Daddy
In primele ~30 de pagini din cartea primita cadou de la scoala: rockeri = drogati, societatea americana = decadenta si desfrau + niste ineptii de ev mediu despre relatii si iubire la adolescenti. Gut stuff, i need holy water to wash my eyes.
Păi, aruncă și un titlu pe aici că mă făcuși curios.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
3/10 examene luate 
rip

rip
More like GG, doar 7 restanțe. Fucking casuals.
Când am intrat în anul 4 aveam 12 restanțe. În total aveam 24 de activități/examene de încheiat în anul ăla. Am luat 17 din ele lucrând full time. It's not that bad.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Graffiti pe inima: Cand tinerii cauta "iubirea la fix"Fular wrote:Păi, aruncă și un titlu pe aici că mă făcuși curios.
- ola small dickie
- Big Daddy
eu am intrat la facultate la cu taxa. am terminat primul an cu 10 restante si am trecut la fara taxa
boss
smecherie
clasa
valoare
boss

Eu am terminat cei 3 ani de facultate integralist, fără nicio restanță și la fără taxă.
Bine, nu le punem pe alea 20 de la Facultatea de Drept, la care am și renunțat...
Bine, nu le punem pe alea 20 de la Facultatea de Drept, la care am și renunțat...
Eu am terminat facultatea de Drept integralist si la fara taxa la Babes-Bolyai Cluj. Cunoscatorii stiu ce vorbesc.
A... si 10 pe linie la licenta.
Asta mergea mai bine la "Laudati-va"

A... si 10 pe linie la licenta.

Asta mergea mai bine la "Laudati-va"

Cred ca o iau razna la locul de munca. Sunt de o luna aici si nu fac efectiv nimic. Doar stau la un birou si maxim completez un fisier word. De la 9 la 6. Initial am zis ca e un vis, toti imi zic ca pare dreamjob, dar nu e, pentru ca nu fac nimic. Am citit tot ce puteam citi pe net. Sunt la curent cu tot. Insa simt ca nu invat nimic nou. E bine, ca parca e mai relaxat, programul e fix, si nu plec stresat de la munca, dar parca mustesc cu idei si nu am unde sa le eliberez. Si nu am cu cine vorbi. Majoritatea are 28 si peste, insa sunt oameni fix de birou si care maxim ce fac o gluma doua. Stau toata ziua in sedinte si in excel-uri. Nu auzi nimic interesant, nici in pauza. Ceva pe langa asta. O idee, ceva acolo. O stire, ceva. Nimic.
Lal. Esti nou. Mai asteapta un pic, o sa te incarce cu treburi de n-o sa le poti duce.
I'm livin' in a love shadow
Pai daca ma incarca peste 2 luni cand nu mai am eu chef, poate sa ma incarce dejeaba. Daca or sa mai aiba pe cine sa incarce.
Masturbează-te la birou.